بچه ها واسه ضبط تلویزیون از طریق usb باید چی کار کرد؟! فلش که میزنم میگه ساپورت نمیکنه باید lg dvr باشه و این حرفا![]()
بچه ها واسه ضبط تلویزیون از طریق usb باید چی کار کرد؟! فلش که میزنم میگه ساپورت نمیکنه باید lg dvr باشه و این حرفا![]()
سوال در مورد led lg 42ls57000 .من هم ميخواهم از اين مدل بخرم چون 3D نميبينم پول اضافه نميخواهم خرج كنم.
كيفيت تصوير توي فول اچدي در حد فوق العاده هست؟
آيا كيفيتش تو Fhd به پاي مدل هايي چون lm67100 ميرسه يا تفاوت زيادي داره؟
منتظر كمك شما دوستان با تجربه هستم..
من هم اين مدل را دارم LS57000 و كيفيت FULL HD بسيار خوبي دارد. فقط خروجي صدا ندارد . و ورودي av يكي بيشتر ندارد. و تصوير در
تصوير هم ندارد. اين مدل گزينه بسيار خوبي است و يكي از پر فروش ترين ميباشد. ( تا نقي و ارسطو باعث بالا رفتن دلار نشده زود بخر)
منظورتون از اینکه خروجه صدا نداره یعنی نمیشه به سینما خانواده وصل کرد؟ یعنی SPDIF هم نداره!!؟؟
اوکی . ممنون همین الان رفتم خریدم 2.350.000 فردا قرار بیاد نصبش کنه. امیدوارم که کیفیتش همونطور که دوستان گفتند در حد عالی باشه
led lg 42ls57000 فول اچ دي هست؟ يا اچ دي؟
FULL HD 1920x1080 با كنتراست بالا . از نصاب دمو تبليغاتي Full Hd با فرمت MKV يا Divx فول اچ دي بگير كيفيت و رزوليشن را متوجه
ميشوي . با فلش به usb وصل كن چشمانت روشن ميشود. در ضمن خروجي اوپتيكال صدا دارد . خروجي Audio و هدفون ندارد.
خیلی ممنون امروز صبح قرار نصاب led بیاد انشالله که کیفیتش همونطور که میگویید باشه.
سلام دوستان من قصد دارم یه 42 اینچش رو بگیرم ولی گیج شدم ...
1-دقیقاً فرق این مدل ها با هم چیه ؟! کدومش رو بگیرم ؟!
42LM67100 - 42LM66100 -42LM620002-بعد میخواستم ببینم که OLED ایش هم تو ایران اومده ؟! اگر اومده قیمتش چنده ؟! اونم 3 بعدی داره ؟!
42LM64100 - 42LM76100 - 42LM66900
؟!؟!؟!
3-و اینکه آیا خرید از بانه رو توصیه میکنید ؟!
ممنون
Last edited by star Walker; 12-04-2013 at 00:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)