نه دیگه با این شدت که شما میگی!
فکر کنم بهتر باشه تماسها و پیامهاتون رو برای جلب توجه خانوم محدودتر کنید! مطمئنا اینقدر حساس هستند که متوجه میشن بعد اگر خیلی عزیز باشید براش ازتون جویا میشن چی شده؟ و چرا و...؟ بعد میتونید کمی چاشنی احساسات + لوس بازی رو ضمیمه کنید تا ببینید چقدر براش بها دارید و متعاقبا در پی اون بازخورد مدنظرتون رو شاهد خواهید بود...(البته شخصیت همه ی دخترا مثل هم نیستا در مورد همه نمیشه یک پیش بینی داشت
)
ولی!
تغییر رفتار ناگهانی 180 درجه ای!(کلا پیام نزدن و کلا تماس نگرفتن) خیلی غیر طبیعی هست
در درجه اول تا میشه بنظرم بهتره که بی محلی کنه هرجا میره اگه اون شخص حضور داشت سریع محل رو ترک کنه اگه داره جایی صحبت میکنه تا این اقا اومد سریع خانوم جمع رو ترک کنه یجوری که پچ پچ بشه که فلانی از فلانی خوشش نمیاد! اون اقا هم بهرحال هزاری هم سریش بلاخره بهش برمیخوره!
در مرحله نهایی فرضا دیگه خیلی طرف گیر باشه باید یکبار(ضرب المثل مرگ یکبار شیون یکبار) رو پیاده کنه و حضورا و در جمع محترمانه بگه: اقای فلانی لطفا از لطف های بی دریغ و بی دلیلتون نسبت به من دست بردارید واقعا این وضعیت برای من خوشایند نیست((حالا این ادبیات محترمانش هست بسته به توانایی دوست شما میتونه کمی تا اندکی شدیدتر و بدتر بشه))