تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 421 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خانم هاي فروم ميشه اين سوال من را جواب بديد
    فرضا من با يك خانم اشنا شدم و چند بارم باهاش بيرون رفتم
    اين درسته ميگن بعد اشنايي با خانم ها براي اينكه اونا خودشو بيان سمت شما.بايد ديگه نه زنگ زد و نه پيام داد و مثلا بيخيالي طي كرد.چون الان همه تماس ها از سمت من هست.البته ايشون جواب ميدن ولي مثلا اون اصلا زنگ نميزنه
    نه دیگه با این شدت که شما میگی!
    فکر کنم بهتر باشه تماسها و پیامهاتون رو برای جلب توجه خانوم محدودتر کنید! مطمئنا اینقدر حساس هستند که متوجه میشن بعد اگر خیلی عزیز باشید براش ازتون جویا میشن چی شده؟ و چرا و...؟ بعد میتونید کمی چاشنی احساسات + لوس بازی رو ضمیمه کنید تا ببینید چقدر براش بها دارید و متعاقبا در پی اون بازخورد مدنظرتون رو شاهد خواهید بود...(البته شخصیت همه ی دخترا مثل هم نیستا در مورد همه نمیشه یک پیش بینی داشت )
    ولی!
    تغییر رفتار ناگهانی 180 درجه ای!(کلا پیام نزدن و کلا تماس نگرفتن) خیلی غیر طبیعی هست

خب اگر کسی نواتند محل کارش را ترک کند چه؟
    برای یکی از دوستانم مشکلی در دانشگاه پیش امده
    مسئول سایت از ایشان خیلی خوشش امده...جوری که برایش بپا گذاشته ...تا از کلاس بیرون می اید و یا تنها میشود سریع سر و کله ی این اقا پیدا میشود
    سر امتحان ها به زور به ایشان تقلب میرساند
    این خانم هم اصلا از این اقا خوشش نمی اید و با توجه به اینکه در یک وزارتخانه ی مهم کار میکند نمیتواند مستقیم به این اقا بگوید بابا من ازت خوشم نمیاد ولم کن دیگه
    حالا این خانم چکار باید بکند؟
    در درجه اول تا میشه بنظرم بهتره که بی محلی کنه هرجا میره اگه اون شخص حضور داشت سریع محل رو ترک کنه اگه داره جایی صحبت میکنه تا این اقا اومد سریع خانوم جمع رو ترک کنه یجوری که پچ پچ بشه که فلانی از فلانی خوشش نمیاد! اون اقا هم بهرحال هزاری هم سریش بلاخره بهش برمیخوره!
    در مرحله نهایی فرضا دیگه خیلی طرف گیر باشه باید یکبار(ضرب المثل مرگ یکبار شیون یکبار) رو پیاده کنه و حضورا و در جمع محترمانه بگه: اقای فلانی لطفا از لطف های بی دریغ و بی دلیلتون نسبت به من دست بردارید واقعا این وضعیت برای من خوشایند نیست((حالا این ادبیات محترمانش هست بسته به توانایی دوست شما میتونه کمی تا اندکی شدیدتر و بدتر بشه))

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خب اگر کسی نواتند محل کارش را ترک کند چه؟
    برای یکی از دوستانم مشکلی در دانشگاه پیش امده
    مسئول سایت از ایشان خیلی خوشش امده...جوری که برایش بپا گذاشته ...تا از کلاس بیرون می اید و یا تنها میشود سریع سر و کله ی این اقا پیدا میشود
    سر امتحان ها به زور به ایشان تقلب میرساند
    این خانم هم اصلا از این اقا خوشش نمی اید و با توجه به اینکه در یک وزارتخانه ی مهم کار میکند نمیتواند مستقیم به این اقا بگوید بابا من ازت خوشم نمیاد ولم کن دیگه
    حالا این خانم چکار باید بکند؟
    در مورد برخورد مستقیم و محکم به نظرم باید تحت شرایط خاصی انجام بشه. خیلی بد برخورد کردن، ممکنه بدون جواب نمونه
    شاید نتیجه معکوس بده (اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی )

بحث بی تفاوتی هم باز باید دید شرایط چجوریه؟! یه طوری نباشه طرف فکر کنه این خانم داره ناز میکنه

تصمیم گیری در مورد روش برخورد به اخلاق و رفتار اون آقا برمیگرده
    در کل به نظرم بهترین راه باز کردن راه تعامل و گفتگوست و به طور منطقی و به تدریج به دو طرف ثابت میشه که به درد هم نمیخورن؟!
    معمولا مرد! اگر قدرت منطقش پایین باشه، غرورش بالاست برای این افراد هم بی تفاوتی و ندیدنشون خسته کننده میشه
    اگر دیگه نه عقلی مونده بود نه غروری .... آخر همه اینها هم با حضور افراد موثر مثل مسئولین دانشگاه، از این آقا بخواد که بس کنه!

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان از راهنماییتون خیلی ممنون
    ولی
    این اقایی که میگم توی وزارت اطلاعات کار میکنه

بعد به این اقا که نمیشه توپید!مسئولین دانشگاه هم که هیچ!
    کسی جرات نداره به این اقا حرف بزنه
    تا الان هم این دوستمون بی محلی کرده....ولی اخه تا کی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

ولی

ببینید رکــــ بودن با بی ادب بودن خیلی فــرق میکـنه.
    من تو صحبت هام گفتم که باید در مقابل چنین فردی رک بود
    کلا معتقدم در مقابل هر فرد بـاید مثل خودش رفتار کــرد ، یعنی این شخص که اینقدر پررور تشریف
    دارن باید طرف مــقابل هم در برابرش پررو رفتار کــنه ...
    مـثلا ایشون تو وزارت اطلاعات کار کنن ، دلیل نمیشه که هر کاری بخوان انجام بدن و همه از ترس
    از دســت دادن جایگاهشون ســکوت کنن و به خواسته هاشون تن بدن؛ دلیل میشه؟
    جــسارتا باید بگم اشتباه دوستتون همین بی محلی و سکوت در مقابل رفتارش بود.
    دُم اینجور افـــراد رو باید همون اول قیچــی کرد . در یه موقعیت خوب خیلی مـحترمانه اما رک حرفشو بزنه
    و طوری نشون بده که طرف بفهمه که اصــلا از خودش و رفتاراش خوشـش نمیاد ...
    هر چه این سکوت و کم محــلی ادامه پیدا کنه ، طرف بیشتر به کاراش ادامه میده ...

6. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

ولی

در تائید صحبت های دوستان منم یه چیزی رو بگم : اگه بی تفاوتی به معنی سکوت باشه یا ندیدن طرف ، این جواب نمیده
    گشتیم نبود نگرد نیس
    بعد این هم که رک بگن خوب یه راه حله ولی عواقب داره بنظرمن اگه واقعا هیچ راهی جواب نداد از این استفاده کنه!
    اما بنظرمن تو این مرحله این حرفی دوستمون زدن

بهترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که تو یه موقعیت حساس که این جناب داره خودشیرینی میکنه ، بزنه تو پرش و حسابی حالـشو بگیره .. ( تو موقعیتی که 4 نفر دیگه هم هستند )
    این خودش نشون دهنده ی اینه که از رفتار و کاراش خـوشش نمیاد و ...
    واقعا راه حل خوبیه ..نقش دیگران خیلی می تونه تاثیر گذار باشه .افسوس من این به ذهنم نرسید اون موقع.....هم آدم حرف اش رو به طرف حالی می تونه بکنه هم نمی تونه علیه اش جبهه بگیره!
    دو تا همکار پیدا کنین غیر مستقیم اون جایی که طرف هست بحث شما رو پیش بکشن !
    و اون چیزی که باید حالیش بشه ..اساسی متوجه بشه..

بنظرمن احتمال موفقیت این روش بالاس -ریسک اش هم کمتره
    آخرش اینه که میگن نامزد داره والسلام

8. 3 کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

دوستان من هر موقع یه اتفاقی برام بیوفته مثلا پارسال زدم دسته یه پسره جر خورد مدیر مدرسه اومد گفت توضیح بده من در حین اینکه توضیح میدادم زبونم بند میومد و اشکم میومد . واقعا بده خیلی ازیت میشم .یا اینکه دارم بحث میکنم بحثه جدی اشکم میاد موقع حرف زدن یا اینکه با یکی دعوا کردم هر موقع از جلو مغازش رد میشم میترسم پاهام میلرزه و این حرفا . من چیکار باید بکنم واقعا ؟ یه راهنمایی دوستان
    Last edited by softday; 09-01-2014 at 13:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی وقتا اتفاق میفته سوار ماشین کسی میشیم ولی اون شخص مسافر کش نیست و کرایه نمیگیره..وقتی کرایه رو میدی بهش میگه باشه....در جواب من هیچ چیز به ذهنم نمیرسه بگم

فقط تشکر میکنم و پیاده میشم خودم فکر میکنم اینجوری یکم زشته یعنی نیازه من یکم اصرار کنم به دادن کرایه...تو اینجور مواقع چی باید گفت ؟؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خیلی وقتا اتفاق میفته سوار ماشین کسی میشیم ولی اون شخص مسافر کش نیست و کرایه نمیگیره..وقتی کرایه رو میدی بهش میگه باشه....در جواب من هیچ چیز به ذهنم نمیرسه بگم

فقط تشکر میکنم و پیاده میشم خودم فکر میکنم اینجوری یکم زشته یعنی نیازه من یکم اصرار کنم به دادن کرایه...تو اینجور مواقع چی باید گفت ؟؟
    : آقا دستتون درد نکنه خیلی لطف کردید
    این برای اقایون
    بنظرم خانمها همون بگن ممنون کافیه
    اصرار زیادی هم اصلا خوب نیست چون به طرف برمیخوره!

12. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام.چندتا اصطلاح ميخوام براي وقتي كه يك دوست صميمي رو بعد از چند مدت ميبينم. مثل پارسال دوست امسال آشنا - يا توي آسمونا دنبالت ميگشتيم رو زمين پيدات كرديم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

دوستان من هر موقع یه اتفاقی برام بیوفته مثلا پارسال زدم دسته یه پسره جر خورد مدیر مدرسه اومد گفت توضیح بده من در حین اینکه توضیح میدادم زبونم بند میومد و اشکم میومد . واقعا بده خیلی ازیت میشم .یا اینکه دارم بحث میکنم بحثه جدی اشکم میاد موقع حرف زدن یا اینکه با یکی دعوا کردم هر موقع از جلو مغازش رد میشم میترسم پاهام میلرزه و این حرفا . من چیکار باید بکنم واقعا ؟
    یه راهنمایی دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •