واقعیتها رو نباید نادیده کرفت...کسی که کامنت میزاره باید تواایی جواب دادن داشته باشه...
واقعیتها رو نباید نادیده کرفت...کسی که کامنت میزاره باید تواایی جواب دادن داشته باشه...
بوتان بگیر ...
مساحت - و اینکه طبقه ی چندمین- و سختی منطقتون چه جوریه
اینارو بگین در خدمتیم...
بوتان نگیر....از هرکسی بپرسی ناراضیه
با تشکر از وقتی که گذاشتین مساحت حدود 120 متر مربع پنجر ها دو جداره فقط اب این منطقه اهکی هست زود رسوب میزنه مثلا همین ابگرمکن حداق هر 6 ماه نیاز به سرویس داره بیشتر به خاطر رسوبش .حالا اگر دوستان یک برند مناسب معرفی کنن ممنون میشم حدود قیمتش تا مثلا 2500000 یا حتی سه میلیون مشکلی نیست
سلام مجدد دوستان عزيز
من واسه واحد 158 متري كه داراي 110 پره راديات و يك حوله خشك كن و لوله كشي به صورت كولكتوري انجام شده مي خوام پكيج بخرم حالا :
1- آيا پكيج 24000 فندار جوابگو است يا بايد به سراغ ظرفيت بالاتر برم ، فرولي بعد از 24000 ميره 32000 و باكسي ميره 28000. ؟
2- بين پكيج فرولي و باكسي 24000 در مشهد كدام يكي را بخرم بهتر است ؟
پيشاپيش ممنون از دوستاني كه وقت مي گذارند و پاسخ مي دهند.
مشخصات وضعيت راديات ها :
1- 60 پره در پذيرايي 3*20
2- 45 پره در سه اتاق 3*15
3- حوله خشك كن حمام
وضعيت واحد :
طبقه اول بالاي پيلوت (زير واحد كاملاً خالي است و پاركينگ مي باشد)
Last edited by rezashahideh; 13-10-2013 at 11:46.
باکسی در شهرستانها خدماتش به خوبی تهران نیست. ولی فرولی همه جا و مخصوصاً شهرستانهاخدماتش خوبه.و پیشنهاد میکنم فرولی بگیرید.برای متراژ 158 متر بهتره پکیج 32 هزار فرولی بگیرید.به نظرم تعداد پره های رادیاتورهاتون خوب باشه. اگر مارک رادیاتورها را هم بگید با اطمینان بیشتری میتونم در مورد تعداد پرهای رادیاتورهاتون جواب بدم.
موفق باشید.
من با نظر morteza971 موافقم و فکر میکنم بوتان پکیج بدی نیست.مخصوصا با این بودجه ای که در نظر گرفتید مدل بنس پرو بوتان گزینه ای خیلی خوبی میتونه برای شما باشه.و قیمت این پکیج حدوداً 2100000 .
در رنج قیمت 2500000 پکیج های خارجی مثل فرولی ایتالیا که 3 سال گارانتی عالی داره . پکیج ایمر گاز که اونهم پکیج خیلی خوبیه.اگر یکمی بودجه را افزایش بدید پکیج بوش هم میتونید بخرید.
اما با توجه به آهکی بودن آب منطقه شما فارغ از اینکه چه پکیجی را خریداری میکنید، توصیه میکنم حتماً از سختی گیر پلی فسفات کامر به همراه یک سختی گیر مغناطیسی در کنار هم استفاده کنید تا دستگاهتون دیرتر رسوب بگیره.
موفق باشید.
Last edited by tamirkar1; 13-10-2013 at 19:43.
با سلام خدمت دوستان مخصوصا جناب تعمیرکار
بنده پارسال یه واحد اپارتمان به متراژ 150 گرفتم که یه پکیج ایران رادیتور 2400 و رادیاتورهای پنلی داره اما متاشفانه زمستون فوق العاده سرده
توی حال و پدیرایی سه جای رادیات داره که یه 120 سانتی و دو تا 80 سانتی داره و تو اتاقهای خواب هم هر کدوم 80 سانتن و یه حوله خشک کن
اپارتمان طبقه اول روی پیلوته و زیرش پارکینگه و پنجره هاش دو جداره اما همون طور که گفتم خیلی سرده
حالا با این شرایط باید چه تغییری تو رادیاتورها بدم و چه اندازه ای استفاده کنم ایا جایی هست این رادیاتورها رو بدم و بزرگتر بردارم اصلن اینا رو ازم میخرن
لطف کنید به من یه کمکی بکنید
متاسفانه رادیاتورهای نصب شده در واحد شما خیلی کمه.و جای هم نیست که بتونی این رادیاتورها را با قیمت مناسب بفروشی و یا تعویضشون کنی.پیشنهاد میکنم 2 تا رادیاتور 80 سانتیمتری که در پذیرای دارید را با هم سری کنید و در کنار هم نصب کنید تا یک رادیاتور 160 سانتی متری درست کنید. و یک راداتور 140 دیگه به جای این رادیاتور نصب کنید.
برای سری کردن رادیاتورها کارهای زیر را انجام بدید.
یکی از رادیاتورهای 80 سانتیمتری را باز کنیدو با یک فاصله حدوداً 20 سانتیمتری در موازات رادیاتور 80 سانتی دیگه ای که روی دیواره نصب کنیدسپس با استفاده از شیلنگ کوتاه دوتا رادیاتور را از بالا و پاین به هم ااتصال بدید. اینجوری شما یک رادیاتور 160 سانتی متری دارید. برای اینکه چرخش آب تو این رادیاتور راحتر بشه ، بهتره که یکی از لوله های رفت یا برگشت را به طرف دیگر رادیاتور انتقال بدید تا سرتاسر رادیاتور همیشه داغ باشه.
اگر باز سوالی داشتید در خدمتم .........
Last edited by tamirkar1; 14-10-2013 at 00:09.
سلام آقاي تعمير كار عزيز. بلاخره ديروز رفتم پكيج فرولي 32000 به قيمت 2964000 را خريدم در حال حاضر در يكي از اتاق هام 21 پره رادياتور دارم . حالا مي خوام واسه دو تا خوابه ديگه كه هر كدوم 15 متره و يك حال و پذيرايي كه داراي 3 محل جهت نصب راديات هست و متراژش نزديك 60 متر ميشه راديات تهيه كنم ،واسه هر كدوم چندتا پره بگيرم ؟ پنلي بگيرم يا پره اي ؟
- اتاق يك متراژ 15 متر امكان نصب يك راديات
- اتاق دو متراژ 15 متر امكان نصب يك راديات
- حال متراژ 20 متر امكان نصب يك راديات
- پذيرايي متراژ 40 متر ( متصل به حال مي باشد ) امكان نصب دو راديات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)