سلام
دوستان من نسخه ی 4 دی وی دی رو خریدم و نصب کردم
توی دی وی دی چهارم یه پوشه با نام ACTIVE داره که یه فایل reg. توش هست ، و اونو توی رجیستری ثبت کردم اما وقتی روی آیکن بازی کلیک می کنم (bf3.exe) هیچ اتفاقی نمی افته ! یعنی حتی پنجره ی خطا یا پنجره ی دیگری باز نمیشه ! هیچ اتفاقی نمی افته ! انگار که اصلا کلیک نکرده باشی!
درایور کارت گرافیک هم کاملا آپدیته ! اخرین نسخه ی درایور رو دیروز دانلود کردم ! اما بازم تغییری نکرد! دارم دیونه میشم ! هر راهی بود تست کردم اما نشد!
یکی راهنمایی کنه لطفا!!
حجم BF3.EXE چنده اگه 32 مگ نبود احتمالا کرکو نریختیتوی دی وی دی چهارم یه پوشه با نام ACTIVE داره که یه فایل reg. توش هست ، و اونو توی رجیستری ثبت کردم اما وقتی روی آیکن بازی کلیک می کنم (bf3.exe) هیچ اتفاقی نمی افته ! یعنی حتی پنجره ی خطا یا پنجره ی دیگری باز نمیشه ! هیچ اتفاقی نمی افته ! انگار که اصلا کلیک نکرده باشی!
اقا کسی هیچ راهی برای حل مشکل صدا نیست ؟گندش بزنن این EA رو با این بازی گند بی محتواش
يكي جواب بده خواهشا...
دوستان وقتی تو بازی میرم صدای شلیک و صدای اطراف واسم اکو میشه خیلی رو اعصابه باید چیکار کرد ؟
بعد اینکه بمب اتم تو پاریس میترکه صفحه سیاه میشه چیکار کنم
نوکرتونم خدایی این اکو مشکل چیه ؟؟؟ نمیدونم همه چی خوبه اما اکوووو داره چی کنیم آخه ؟؟؟/ یه راه حلی بگین ؟؟؟؟؟![]()
با سلام سیستم من همچین سیستمی دارم
cpu e7500 ram 2 gb ddr2 vga:8500gt xfx 1gb ddr2 به نظر شما اين سيستم براي حداقل این بازی بدرد میخوره یا نه اگر گرافیک رو ارتقا بدم تا 160 تومن بهتر میشه یا نه به cpu و ram کاری داره یا نه با تشکر
سلام به همه
سرچ نکردم ببینم این مطلب رو کسی توی صفحه های قبل گذاشته یا نه ولی می خوام یه چیزی بهتون بگم کف همتون ببره .
دوستانی که مثل من دستگاهشون قویه و با مشکل کندی و دو یا چند صدا بودن بازی مواجه هستن این مراحل رو که می گم طی کنن حتما بازی درست و روون اجرا خواهد شد .
حالا بریم سر اصل مطلب :
بازی رو اجرا کنید .
در حالی که بازی اجرا شده دکمه ویندوز رو بزنید و وارد Task Manager بشید .
وارد تب Processes بشید .
پایین سمت چپ پنجره یه تیک هست که حتما باید زده باشه . Show Processes from all users
از لیست برنامه هایی که در تب Processes باز هستند bf3.exe رو پیدا کنید .
روش راست کلیک کنید و گزینه Set Affinity رو کلیک کنید .
از منویی که باز میشه تیک گزینه های اول و سوم رو بردارید و فقط تیک گزینه وسط یعنی cpu 0 رو بزارید .
بعد از این کار برید توی بازی و فقط حال کنید .
من به شخصه تست کردم و متوجه تغییرات شدم .
فقط یه نکته :
هر موقع از بازی خارج شدید و خواستید دوباره وارد بازی بشید باید این مراحل رو دوباره طی کنید .
موفق باشید
Last edited by Rasoul2142; 03-11-2011 at 20:17.
کسی نیست به ما کمک کنه?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)