در مورد جمله قرمز بیشتر توضیح میدید
در مورد جمله قرمز بیشتر توضیح میدید
قیمت مودما تغییر کرده سایت شاتلم مشاهده کنید . این تاپیکم خیلی غیر تخصصی شده هی میاید راهنمایی اشتباه میکنید .
بعضی از مودم ها این قابلیت رو دارند که پهنای باند 2 یا 3 خط اینترنت رو با هم ادغام کنند. یعنی پشتشون 2 یا 3 تا سوکت WAN یا ورودی اینترنت داره.
البته قیمت این مودم ها هم بالاست
قیمت انواع مودمای dlink
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توی اهواز کمی گرونتره متلا دیروز بازار بزرگ مدل 2730U رو فکر کنم میدادن 150 تومن
سلام و تشکر از همه دوستان
متأسفانه زود رفتم خریدم؛ پیش از خواندن پستهای شما. (یا با این وضع بازار شاید خوشبختانه!)
CNet CAR854 به قیمت95000 تومن که از همتای TPlink ش بهتره؛ ولی یه جایی خواندم وایرلسش سرعتش کمه، شک افتاد تو دلم.
البته همه سایتها، آن را به TPlink ترجیح داده اند.Dlink با این قیمت که اصلاً نبود. زایکسل هم بود.
هنوز باز نکردم. ولی با توجه به نمره های بالایی که در سایتها بهش داده اند، گمون نکنم پسش بدم.
خلاصه خواستم ثبتنام کنم؛ دقیقه90 شک افتاد تو دلم. من با همین مبین کوفتی، بعضی شبها دانلود میکنم؛ 2-8 صبح.
ولی این 2-6 ؛ خسیس بازی درمیارند!البته انصافاً گیگ اضافه اش ارزونه. یه خرده دیگه فکر کنم، بعد تصمیم بگیرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش جان! اون چیزی که گفتی تو فکرش بودم. حتماً روتر میخواد؟ نمیشه نرم افزاری درستش کرد؟
فکر نکنم بشه (البته من نتونستم و خیلی ها هم فقط ادعا می کنند ولی درعمل....)
البته یه کارایی با نرم افزار می شه کرد مثلا اینکه یه خط رو برای دانلود و یه خط رو برای اپلود تقسیم بندی کنی یا یه خط واسه دانلود و یکی واسه وب گردی. ولی ادغام دو خط نشدنیه.
چشم دوست عزیزدیگر حرفی نمیزنماین تاپیکم خیلی غیر تخصصی شده هی میاید راهنمایی اشتباه میکنید .
درست میگین بنده اطلاع چندانی ندارم
ولی خواستم یه راهنمایی کلی کرده باشم
باز هم از همه معذرت میخوام
![]()
دوستان روی فیبر نوری سرعت شبانه شما چطوره؟
مال من 100 سرویس 1مگ
اشتراک 1مگ
تست چند دقیقه پیش
نوسان بین 350 تا 420 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بستگی به ISPداره که ازش اینترنت میگیرید وگرنه همه یه جوری از مخابرات اینترنت می گیرن بعضی مستقیم و بعضی با واسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)