سلام
میخواستم بدونم که تو مرورگر تبلت میشه مثل کامپیوتر به راحتی یه تب جدید باز کرد ؟ مثلاً تو یه فرومی میخوام که یه لینکی رو تو یه تب جدید باز کنم.
مرسی![]()
سلام
میخواستم بدونم که تو مرورگر تبلت میشه مثل کامپیوتر به راحتی یه تب جدید باز کرد ؟ مثلاً تو یه فرومی میخوام که یه لینکی رو تو یه تب جدید باز کنم.
مرسی![]()
فکر کنم تبلت تک هسته ای دیگه ارزش خرید نداره
احتمالا تا چند روز دیگر میخام برم ترنسفرمر پد 300 رو با داک بگیرم . 1275 هم قیمت گرفتم
اگه نظر بهتری دارید به جز نکسوس میشنوم!!
اونایی که میخوان برم اسوس بخرن باید بگم که واقعا تب عالی هست من خودم 10 ماه میشه که TF101 رو دارم خیلی خوب بوده تا حالا
امیدوارم از اینکه تبلت با سیستم عامل آندروید می خرم پشیمون نشم.
راستی شما برنامه ها و بازی ها تون رو از کجا دانلود می کنید؟(پ.خ بکنید فکر کنم بهتر باشه)
بعد از یک ماه تحقیق!
به گالکسی تب 8.9 3g رسیدم
اگر 7 اینچی میخواستم بردارم قطعا نکسوس 7 عالی بود ولی 7 اینچ برای کتاب خوانی کوچیکه و سیم کارت هم نمیخوره.
در رنج نهصد تا یک تومان
بازهم اگر ایده بهتری هست لطفا بگین.
با سلام
الان بهترين تبلت تا 1200 چيه؟
به نظر من در زمینه تبلتهای اندروید خرید تبلت های سامسونگ اشتباه محضه، مسلما تبلت با گوشی فرق میکنه و انتظاری که میره با توجه به هزینه ای که برای یه تبلت میکنیم اینه که حداقل، سیستم عاملش بلافاصله قابلیت بروزرسانی داشته باشه، سامسونگ نشون داده که در این زمینه پس از اینکه محصولاتش قدیمی میشن و محصولات جدید میاد پشتیبانی ضعیفی در زمینه آپدیت اندروید داره (برخلاف اپل) . فکر میکنم این سامسونگ 8.9 هنوز که هنوزه آپدیت 4 براش نیومده، به هر حال به نظر من اگه نکسوس 7 نمیخواهید برید سراغ محصولات ایسوس که فکر میکنم transformer pad tf300 گزینه خوبی باشه سری سیمکارت خورش هم در بازار هست و 32 گیگ هم حافظه داره
دقيقا راس ميگيد چون خودم الان گلكسي تب 10 اينچي سامسونگ رو دارم اما از همون روزه اول به اشتباهي كه كردمو اي پد نخريدم پي بردم . تبلت هاي سامسونگ بر عكس گوشي هاش پردازنده هاي ضعيفي داره و اصلا جوابگوي يك تبلت 10 اينچي نيست. هنگ كردن و باگ هم فراوان . لمس هم عالي نيست.
تو فكر transformer pad هستم چون از لب تاپ هاي ايسوس كه كاركردم باهاش و خودم دارم و همينطور تمام قطعاتي كه از اين برند گرفتم مانند دي وي دي رايتر مطمدنم برند خيلي خوبيه و قابل اعتماد چون تا حالا با اين برند به مشكل نخوردم.
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)