تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 137 از 461 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

دوستانی که میگن آزمون 22 مهر کانون سخت بوده

سخت نبوده بلکه سبکش عوض شده نسبت به سوالای تابستون بهتون شک وارد شده

پارسال هم آزمون 23 مهر اینطور بود تقریبا غافلگیر کرد بچه ها رو

آزمونهای بعدی از این بهتره مطمئن باشید

بعدش دیگه هی نیاید اینجا بگید فلان و بهمان به جاش بشینیددرستونو بخونید

2. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گزینه 2 یعنی اصلا به فکر پول نیست ؟ صلواتی ثبت نام میکنه ؟ تبلیغم که اصلا نمیکنه !! به فکر پول بودن که اشکالی نداره
    چیزی که این وسط حتی کسانی که گزینه 2 میدن هم موافقن اینه که برنامه ریزی کانون بی نظیره
    نظر شخصی شما به خودتون مربوطه اما چرا شایعه درست میکنید ؟
    من سمپادم و دقیقا مثل بقیه پول دادم برای آزمونا بدون هیچ تخفیفی . کتابا رو هم هیچکس ما رو مجبور نکرد که بخریم .
    نه فقط مدرسه ما که از مدارس دیگه هم با خبرم . و تازه نه فقط شهر ما .

جون سجاد گقتم الان از آسمون نازل میشی گیر میدیا ! به عرفانم میگی ازین حرفا ؟
    من کارناممو دیروز نشد بگیرم امروز گرفتم . ولی باشه میرم الان !
    گزینه 2 به فکر پول نیست چون کتاب های بنجول منتشر نمیکنه و زورکی به کسی نمیفروشتش . همین تخصص رو داره و اون هم آزمونه که داره برگزار میکنه . تبلیغاتش هم فقط یه برنامه تلوزیونیه که 90%ش نکته های آموزشی و 10% تبلیغاته . از نظر تیغ زدن و پول صرف تبلیغات کردن کانون هزاران برابر گزینه دو هستت .از قوطی کبریت گرفته تا بیلبورد های مسابقه فوتبال این کانون براشون پول تبلیغات داده در این موارد نمیشه کانون رو مقایسه با گزینه 2 کرد .
    برنامه ریزیش هم اصلا جالب نیست چون وقتی میاد تعداد آزمون زیاد میزاره برای اینکه پول بیشتری تیغ بزنه از داوطلبا ؛ شما نمیتونین در مورد برنامه ریزی توش صحبت کنین .
    من شایعه درست نکردم شما اطلاعاتتون ناقص هست . شهر خود ما نمونه دولتی رو مجانی ثبت نام کردن و دخترانه سمپاد هم میخواستن ثبت نام کنن که مدیرشون گفت هم سوم رو ثبت نام کنین و هم پیش رو ولی کانون گفته بود که فقط پیش رو مجانی ثبت نام میکنیم
    شما وقتی فروش اجباری کتاب رو انکار میکنین یعنی هیچ اطلاعاتی در این خصوص ندارین یا دارین جانبدارانه قضاوت میکنین متاسفانه توی نمایندگی های کانون طبق دستور دفتر مرکزی تهران فروش اجباری پکیج کتاب ها وجود داره
    Last edited by Alireza SM; 16-10-2011 at 16:41.

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گزینه 2 به فکر پول نیست چون کتاب های بنجول منتشر نمیکنه و زورکی به کسی نمیفروشتش . همین تخصص رو داره و اون هم آزمونه که داره برگزار میکنه . تبلیغاتش هم فقط یه برنامه تلوزیونیه که 90%ش نکته های آموزشی و 10% تبلیغاته . از نظر تیغ زدن و پول صرف تبلیغات کردن کانون هزاران برابر گزینه دو هستت .از قوطی کبریت گرفته تا بیلبورد های مسابقه فوتبال این کانون براشون پول تبلیغات داده در این موارد نمیشه کانون رو مقایسه با گزینه 2 کرد .
    برنامه ریزیش هم اصلا جالب نیست چون وقتی میاد تعداد آزمون زیاد میزاره برای اینکه پول بیشتری تیغ بزنه از داوطلبا ؛ شما نمیتونین در مورد برنامه ریزی توش صحبت کنین .
    من شایعه درست نکردم شما اطلاعاتتون ناقص هست . شهر خود ما نمونه دولتی رو مجانی ثبت نام کردن و دخترانه سمپاد هم میخواستن ثبت نام کنن که مدیرشون گفت هم سوم رو ثبت نام کنین و هم پیش رو ولی کانون گفته بود که فقط پیش رو مجانی ثبت نام میکنیم
    شما وقتی فروش اجباری کتاب رو انکار میکنین یعنی هیچ اطلاعاتی در این خصوص ندارین یا دارین جانبدارانه قضاوت میکنین متاسفانه توی نمایندگی های کانون طبق دستور دفتر مرکزی تهران فروش اجباری پکیج کتاب ها وجود داره
    آخی. بگردم این گزینه 2 رو. اصلا به فکر پول نیست تو تلویزیون تبلیغ میده. برنامه تلویزیونش هم 10 درصد تبلیغ نیست بلکه 100 تبلیغ هست. اون مطالب شبه آموزشی هم تبلیغه.
    اتفاقا شما نمی تونین درباره برنامه کانون نظر بدین چون تجربش رو ندارین. من که یکسال با این برنامه سر و کله زدم و دوستام رو میدیدم که با برنامه کانون یا گزینه 2 پیش رفتن و نتیجه رو هم دیدم می تونم بگم. نمی خوام وارد مسائل جزئی اشکالات برنامه گزینه 2 مثل دروس پایه، بودجه بندی آزمون های بعد عید، سوالات بسیار بسیار افتضاح فیزیک یا زمان پایان آزموناش بشم (یک جوری تموم میکنه که بچه برن مرور آخر) اما بدونین گزینه 2 امسال هم برنامه غلط پارسالش رو پیش گرفته.
    کلا یک جمله شعاری هست که می گن موفقیت اتفاقی نیست شما هم بدونین که موفقیت کانون تو این سالها اتفاقی نبوده و اگه مثل گزینه 2 با تبلیغات بود بعد چند سال کنار می رفت.
    راستی شما که پارسال می خواستین از عید به بعد شروع کنین به خوندن دو رقمی تجربی بشین. . . . به هر حال اگه امسال از الان شروع کردین حتما تک رقمی میشین نه؟

5. این کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مهم نـــــــی !!

2

[QUOTE=Samba;6551085]دوستانی که میگن آزمون 22 مهر کانون سخت بوده

سخت نبوده بلکه سبکش عوض شده نسبت به سوالای تابستون بهتون شک وارد شده

پارسال هم آزمون 23 مهر اینطور بود تقریبا غافلگیر کرد بچه ها رو

آزمونهای بعدی از این بهتره مطمئن باشید

بعدش دیگه هی نیاید اینجا بگید فلان و بهمان به جاش بشینیددرستونو بخونید[/QUOTE

منم با این samba موافقم !

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینو چند جا دیدم بچه ها نوشتن
    اگه هنوز ثبت نام نکردین و به این خاطر مشکل دارین دو راه وجود داره:
    1- برید اونجا و بگین ما پشیمون شدیم و میخوایم تو آزمونهای گاج و ... ( حتما نام ببرید) شرکت کنیم با کله قبولتون میکنن
    2- برید پیش مدیر نمایندگی ( البته با به همراه پدر) و یه کوچولو عصبانیت به خرج بدین و بگین این چه وضعیه و ما اصلا نخواستیم مال خودتون باز هم با کله قبول میکنن و میگن حالا به خاطر شما استثنائا کتاب رو حذف میکنیم!

پ ن: راه حل فوق تجربه شدست

چون وقتی میاد تعداد آزمون زیاد میزاره برای اینکه پول بیشتری تیغ بزنه از داوطلبا

لطفا کلا بی خیال شید
    هر کی خواست میره کانون هر کی خواست میره گزینه2 و...
    هم کانون یه رقمی و دو رقمی داره هم گزینه 2
    هم کانون 5 رقمی و 6 رقمی داره هم گزینه 2
    این وسط یکی درس میخونه و موفق میشه یکی هم نمی خونه و هیچی هم نمیشه
    ثبت نام تو کانون یا گزینه 2 از شما دانشجو شریف و تهران و... درست نمیکنه
    تموم!

8. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بچه ها!

به نظر منم آزمون 2 روز پیش، خیلی آزمون خوبی بود. اصلا از قلمچی بعید بود که همچین سوالایی تو آزمونش مطرح بشه! کلا خیلی حال کردم. ای کاش آزمون های بعدیش هم همینجوری باشه.
    بجز ادبیات ، تقریبا همه ی درسا سوالاش خوب بود و سوالای جدید و جالب داشت. اینم کارنامه من:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (من ادبیات رو توی کنکور 90 ، 16 درصد زدم. الان توی قلمچی 100 زدم!!!!!! ادبیاتش خدایی چرت و پرت بود!)

10. 3 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آخی. بگردم این گزینه 2 رو. اصلا به فکر پول نیست تو تلویزیون تبلیغ میده. برنامه تلویزیونش هم 10 درصد تبلیغ نیست بلکه 100 تبلیغ هست. اون مطالب شبه آموزشی هم تبلیغه.
    اتفاقا شما نمی تونین درباره برنامه کانون نظر بدین چون تجربش رو ندارین. من که یکسال با این برنامه سر و کله زدم و دوستام رو میدیدم که با برنامه کانون یا گزینه 2 پیش رفتن و نتیجه رو هم دیدم می تونم بگم. نمی خوام وارد مسائل جزئی اشکالات برنامه گزینه 2 مثل دروس پایه، بودجه بندی آزمون های بعد عید، سوالات بسیار بسیار افتضاح فیزیک یا زمان پایان آزموناش بشم (یک جوری تموم میکنه که بچه برن مرور آخر) اما بدونین گزینه 2 امسال هم برنامه غلط پارسالش رو پیش گرفته.
    کلا یک جمله شعاری هست که می گن موفقیت اتفاقی نیست شما هم بدونین که موفقیت کانون تو این سالها اتفاقی نبوده و اگه مثل گزینه 2 با تبلیغات بود بعد چند سال کنار می رفت.
    راستی شما که پارسال می خواستین از عید به بعد شروع کنین به خوندن دو رقمی تجربی بشین. . . . به هر حال اگه امسال از الان شروع کردین حتما تک رقمی میشین نه؟
    تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد .
    کاش قبل از اینکه سکوتتون رو بشکنین اول فکر میکردین من در پست های قبلی گفتم تجربه کانون رو دارو ( ار سال 86 تا 88 ) و سوالات 88 و 89 رو هم گرفتم ( فقط برای مقایسه ) و سال قبل هم اگه یادتون باشه من اول قلمچی ثبت نام کرده بودم ( سختمان نمایندگیشون توی شهر ما مال پدرمه ) و بعد به خاطر برنامه نامناسبش رفتم گزینه دو

شما اگه یه سال سر و کله زدین من 3 سال مستقیم و یه سال غیرمستقیم سروکله زدم پس شما تجربه ندارین
    چه عجب یه نفر پیدا شد جرات داشته باشه که به سوالات گزینه دو ایراد بگیره اونم فیزیک
    شجاعتتون کاملا قابل تحسین هست منم موافقم که سوالات گزینه دو مخصوصا فیزیک خیلی افتضاحن به طوری که همه داوطلبای قلمچی که سوالای گزینه دو رو میخوان به خاطر فیزیک این کارو میکنن و همینطور با وجود فروش سوالات قلمچی و ممنوع بودن فروش سوالات گزینه دو ؛ باز هم کتاب هایی مثل گاج میان از سوالات گزینه دو هم توی کتاب های میکروطبقه بندی فیزیک استفاده میکنن .

نمیدونم چطور به یه برنامه آموزشی توی تلوزیون که به جز داوطلبای کنکور کسی تماشاش نمیکنه میگن تبلیغات ولی قوطی کبریت و تبلیغات دور استادیوم رو آگهی توی همه جراید کشور رو کسی نمیگه تبلیغات ! تازه اگه گزینه دو یه برنامه 30 دقیقه ای اونم فقط توی یه کانال داره قلمچی هر روز ده ها آگهی توی همه کانال ها داره که جمعش کنی چندین ساعت میشه
    من امسال یکی از بهترین تجربی های فروم خواهم بود و تنها آرزوم هم قبول شدن پزشکی هست به خاطر اینکه آرزوی پدرمه . این هم که میخواستم پارسال از عید شروع کنم یه مساله شخصیه که اگه از بچه های فروم بپرسین دلیلش رو میفهمین و میبینین که طرز فکرتون اشتباهه و هر چیزی قابل تمسخر نیست

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینو چند جا دیدم بچه ها نوشتن
    اگه هنوز ثبت نام نکردین و به این خاطر مشکل دارین دو راه وجود داره:
    1- برید اونجا و بگین ما پشیمون شدیم و میخوایم تو آزمونهای گاج و ... ( حتما نام ببرید) شرکت کنیم با کله قبولتون میکنن
    2- برید پیش مدیر نمایندگی ( البته با به همراه پدر) و یه کوچولو عصبانیت به خرج بدین و بگین این چه وضعیه و ما اصلا نخواستیم مال خودتون باز هم با کله قبول میکنن و میگن حالا به خاطر شما استثنائا کتاب رو حذف میکنیم!

پ ن: راه حل فوق تجربه شدست

لطفا کلا بی خیال شید
    هر کی خواست میره کانون هر کی خواست میره گزینه2 و...
    هم کانون یه رقمی و دو رقمی داره هم گزینه 2
    هم کانون 5 رقمی و 6 رقمی داره هم گزینه 2
    این وسط یکی درس میخونه و موفق میشه یکی هم نمی خونه و هیچی هم نمیشه
    ثبت نام تو کانون یا گزینه 2 از شما دانشجو شریف و تهران و... درست نمیکنه
    تموم!
    من مشکلی ندارم از بابت هزینه ؛ اینا ساختمان نمایندگیشون رو از خود ما اجاره کردن پارسال هم که ثبت نام کردم ازم پول نگرفت مدیرشون . مشکل اینه که قلمچی هدفش از این کار تیغ زدن بچه هاست . من با این مشکل دارم نه با هزینه بالا . اگه هزینه 2 ملیون تونم هم باشه و قلمچی به خاطر خدمت بیشتر به داوطلبا این پول رو بخواد من میدم .
    کاری که در مورد کتاب ها کردن کاملا تابلوئه که برای تیغ زنیه و هیچ کسی هم جرات نداره از این کار قلمچی دفاع کنه چون همه میدونن که هم کتاب های کانون فط به درد کاغذ توالت و ساندویچ و شیشه پاک کنی و ... میخورن و هم این که کتاب هاشون رو دستشون مونده و فردا پس فردا که کنکور حذف شد باید هزینه بازیافت کاغذ بدن ؛ به همین خاطر اومدن فروش کتاب رو اجباری کردن .
    این یعنی تیغ زنی و مبلغ این تیغ زنی تقریبا با 60 درصدکل هزینه گزینه دو برابره
    حتی اگه کتاب هاشون کیفیتشون از مبتکران و خیلی سبز هم بیشتر باشه باز هم حق ندارن اجباری بفروشن . میزان رای داوطلبان است نه زور و قدرت موسسه مربوطه !

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد .
    کاش قبل از اینکه سکوتتون رو بشکنین اول فکر میکردین من در پست های قبلی گفتم تجربه کانون رو دارو ( ار سال 86 تا 88 ) و سوالات 88 و 89 رو هم گرفتم ( فقط برای مقایسه ) و سال قبل هم اگه یادتون باشه من اول قلمچی ثبت نام کرده بودم ( سختمان نمایندگیشون توی شهر ما مال پدرمه ) و بعد به خاطر برنامه نامناسبش رفتم گزینه دو

شما اگه یه سال سر و کله زدین من 3 سال مستقیم و یه سال غیرمستقیم سروکله زدم پس شما تجربه ندارین
    چه عجب یه نفر پیدا شد جرات داشته باشه که به سوالات گزینه دو ایراد بگیره اونم فیزیک
    شجاعتتون کاملا قابل تحسین هست منم موافقم که سوالات گزینه دو مخصوصا فیزیک خیلی افتضاحن به طوری که همه داوطلبای قلمچی که سوالای گزینه دو رو میخوان به خاطر فیزیک این کارو میکنن و همینطور با وجود فروش سوالات قلمچی و ممنوع بودن فروش سوالات گزینه دو ؛ باز هم کتاب هایی مثل گاج میان از سوالات گزینه دو هم توی کتاب های میکروطبقه بندی فیزیک استفاده میکنن .

نمیدونم چطور به یه برنامه آموزشی توی تلوزیون که به جز داوطلبای کنکور کسی تماشاش نمیکنه میگن تبلیغات ولی قوطی کبریت و تبلیغات دور استادیوم رو آگهی توی همه جراید کشور رو کسی نمیگه تبلیغات ! تازه اگه گزینه دو یه برنامه 30 دقیقه ای اونم فقط توی یه کانال داره قلمچی هر روز ده ها آگهی توی همه کانال ها داره که جمعش کنی چندین ساعت میشه
    من امسال یکی از بهترین تجربی های فروم خواهم بود و تنها آرزوم هم قبول شدن پزشکی هست به خاطر اینکه آرزوی پدرمه . این هم که میخواستم پارسال از عید شروع کنم یه مساله شخصیه که اگه از بچه های فروم بپرسین دلیلش رو میفهمین و میبینین که طرز فکرتون اشتباهه و هر چیزی قابل تمسخر نیست
    الان هنر من معلوم شد؟
    سکوت چیه بابا مگه قبل از این از من سوالی شده بود که من سکوت کرده باشم؟ قبلا حسش نبود جواب بدم امشب حسش اومد. همین
    قوطی کبریت و استادیوم چیه بابا. هم کانون هم گزینه 2 همه تلاششون برای اینه که افراد بیشتری بیان اگه کانون تبلیغ تلویزیونی نداره برای اینه که زورش نمی رسه. برنامه زنده تلویزیونی که شوخی نیست.
    شما احتمالا تو پایه کانونی بودین. کانون کنکورش تا پایه زمین تا آسمون فرق داره. اگه با کانون ادامه میدادین می فهمیدین چی میگم من خودم پارسال رفتم دعوا گفتم می خوام برم گزینه 2 پولم رو پس بدین اما وقتی پس ندادن و تا آخر سال کانون موندم بعد عید فهمیدم کنکوری های قبلی چی می گفتن. در ضمن درباره برنامه کانون هم که همه قبول دارن که عالیست دیگه جای بحث نداره اما با این برنامه افتضاح گزینه 2 درباره پایه و اون حرکت های مسخرش بعد عید (کل درس های سال دوم تو 2 یا 3 هفته !!!!) همه رو گیج میکنه.
    در مورد فیزیک هم میتونم نمونه بیارم. مخصوصا مخصوصا تو فیزیک پیش 2 که خودش فرمول نوشته از همون هم میاره اصلا هم در حد کتاب و کنکور نیست. میتونم مثال هم بیارم.
    به عنوان یک کانونی که سوالات گزینه 2 رو هم می گرفت باید بگم که سوال های کانون برای کنکور مناسب تر (مناسب تر نه سخت تر) هست چون جا رو برای پیشرفت باز میزاره اما گزینه 2 نه.
    در ضمن من برام مهم نیست برای چی پارسال دو رقمی نشدین یا امسال چه رتبه ای میارین از کسی هم نمی پرسم. قصد جسارت هم نداشتم. اگه جسارتی کردم ببخشید.
    دیگم حوصله بحث ندارم والسلام

14. 2 کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستی دو روز پیش فرصت برابر رو میدیدم، داشت برای کانون تبلیغ میکرد و میگفت آزمون های ما خیلی خوبه و ... و خلاصه داشت در مورد برنامه هاش توضیح میداد. و گفت از این به بعد برنامه فرصت برابر و کانون با هم پیش خواهند رفت. خلاصه دیگه کانون از نظر برنامه تلویزیونی هم مشکل نداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •