تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد .
کاش قبل از اینکه سکوتتون رو بشکنین اول فکر میکردین

من در پست های قبلی گفتم تجربه کانون رو دارو ( ار سال 86 تا 88 ) و سوالات 88 و 89 رو هم گرفتم ( فقط برای مقایسه ) و سال قبل هم اگه یادتون باشه من اول قلمچی ثبت نام کرده بودم ( سختمان نمایندگیشون توی شهر ما مال پدرمه ) و بعد به خاطر برنامه نامناسبش رفتم گزینه دو
شما اگه یه سال سر و کله زدین من 3 سال مستقیم و یه سال غیرمستقیم سروکله زدم پس شما تجربه ندارین
.gif)
چه عجب یه نفر پیدا شد جرات داشته باشه که به سوالات گزینه دو ایراد بگیره اونم فیزیک
.gif)
شجاعتتون کاملا قابل تحسین هست
.gif)
منم موافقم که سوالات گزینه دو مخصوصا فیزیک خیلی افتضاحن به طوری که همه داوطلبای قلمچی که سوالای گزینه دو رو میخوان به خاطر فیزیک این کارو میکنن و همینطور با وجود فروش سوالات قلمچی و ممنوع بودن فروش سوالات گزینه دو ؛ باز هم کتاب هایی مثل گاج میان از سوالات گزینه دو هم توی کتاب های میکروطبقه بندی فیزیک استفاده میکنن .
نمیدونم چطور به یه برنامه آموزشی توی تلوزیون که به جز داوطلبای کنکور کسی تماشاش نمیکنه میگن تبلیغات ولی قوطی کبریت و تبلیغات دور استادیوم رو آگهی توی همه جراید کشور رو کسی نمیگه تبلیغات ! تازه اگه گزینه دو یه برنامه 30 دقیقه ای اونم فقط توی یه کانال داره قلمچی هر روز ده ها آگهی توی همه کانال ها داره که جمعش کنی چندین ساعت میشه
.gif)
من امسال یکی از بهترین تجربی های فروم خواهم بود و تنها آرزوم هم قبول شدن پزشکی هست به خاطر اینکه آرزوی پدرمه . این هم که میخواستم پارسال از عید شروع کنم یه مساله شخصیه که اگه از بچه های فروم بپرسین دلیلش رو میفهمین و میبینین که طرز فکرتون اشتباهه و هر چیزی قابل تمسخر نیست
.gif)