تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 160 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    حدود 60 درصو موهای جلو سرم ریخته...دارو هم زیاد مصرف کردم...،فینا..ماینو ک دیگه نمیزنم..نلا..زینک و....1..26 سالمه میخاستم نظرتون رو در مورد کاشت مو بدونم...
    2..ی پودر پرپشت کننده مو گرفتم ک خیلی خوبه و همیشه میزنم..سوالم اینه ک استفاده هرروزش اشکال نداره؟؟
    3..موهام نازک شدن و محاله ممکنه ک دست بکنم لای موهامو،مویی نکنه...چی مصرف کنم واس ضخیم تر شدنشون؟
    ی سری سوال دیگم هس ک با قرار دادن عکس موهام میپرسم...ممنون از راهنماییاتون

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من الان حدود یک سال هست فیناستراید 1 ایرانی میخورم
    همین طور چند ماهی هم هست که شامپو الپسین c1 رو هم میزنم و قرص زینک هم بعضی وقتا میخورم
    موهام بهتر شدن
    حالا میخواستم بدونم تا کی میتونم قرص فیناستراید رو ادامه بدم ؟ ( البته مشکلی با این قرص ندارم و اون عوارضی که ازش گفته شده روی من زیادی تاثیری نداشته )
    ممنون
    اصولا درمان دارویی برای ریزش موی مردانه باید برای همیشه مصرف بشه.
    چه فینستراید و چه مینوکسیدیل؛چون بالافاصله بعد از قطع دارو زیرش مو شروع میشه.برای فینستراید طی 6 تا 9 ماه اصر رویشی تموم میشه و ریزش شروع میشه.
    در حال حاضر یک مطالعه وسیع که به مدت 42 ماه مصرف این دارو رو در ژاپن بررسی کرده،عارضه ایخاصی در مصرف طولانی ندت مشاهده نکرده.
    اما غیر از عارضه جنسی که در همه مشاهده نمیشه،یک مشاله که در مصرف طولانی مدت وجود داره اثر این دارو روی سطح PSA هست که برای بررسی سرطان پروستات ازش استفاده میشه،که فینستراید 1 میلی گرم هم سطح اون رو پایین میاره که البته این مساله در سنین بالا میتونه مشکل زا باشه و در جوانان جای توجه نیست
    از طرفی نگرانی هایی در باره افزایش ریسک سرطان پستان در آقایان هست اما هنوز ارتباطش با مصرف طولانی فینستراسد مشاهده نشده.
    اما در کل ادامه دادن یک دارو برای مدت طوللنی سخت هست و خیلی ها ممکن هست نتونن بیشتر از چند سال مصرف منظم رو ادامه بدن.
    در کل باید گفت مصرف طولانی فینستراید ایمن هست و برای نگهداری اثر دارو بر رشد مو لازم هست.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

3. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تجربه یک ساله من در درمان ریزش مو
    نوع ریزش: ارثی
    مدت درمان: نزدیک به 13 ماه
    خب دوستان بنده یه مدتی بود درچار ریزش مو شده بودم و میدونستم هم دلیلش چیه
    اسم ماینوکسیدل رو شنیده بودم که خیلی موثره گفتم بهتره امتحانش کنم برای شروع رفتم مانوکسیدل فرانسوی Alopexy رو خریدم به قیمت 150 تومن(چون برای یک سال پیش هست مطمئن نیستم) این ماینوکسیدل چون به صورت اسپری هست (البته پمپ هم داره) استفاده ازش راحته البته فکر کنم در بازار کمیاب شده مطمئن نیستم.....
    خب در یک دوره چهار ماهه هر شب محلول رو روی موهام اسپری میکردم اما حقیقتن راضیم نکرد و طی بررسی های که در سطح نت داشتم اکثرا میگفتن ماینو بهتره به صورت مایع روی سر استفاده بشه و اسپری درست به پوست سر نمیرسه و بیشتر روی موها پخش میشه

در همون حین در سطح نت تعریف محصولات الپسین رو هم شنیده بودم که روی بعضی ها خوب جواب داده ..
    رفتن داروخونه اقلام زیر رو خریدم
    1.ماینوکسیدیل ایرانی (پاک دارو )
    2.شامپو الپسین سی وان کافئین
    3.تونیک الپسین (لیکوئید کافئین) خوبی این تونیک اینه که بعد از استفاده هیچ اثری ازش بر روی موها باقی نمیمونه مثلن موها بچسبه به هم یا چرب بشه

متد استفاده از این سه تا هم اینجوری انجام میدادم که :
    هر روز صبح لیکویید کافئین استفاده میکردم (خیلی بوی خوبی داره)
    هر شب دوش میگرفتم و سرم رو با شامپو کافئین می شستم
    و قبل از خواب هم وقتی سرم خشک میشد دیگه ماینوکسیدل میزدم
    الان میشه گفت 9 ماه هست که به صورت مداوم دارم این کار رو میکنم حالا ممکنه مثلن یه روز نتونسته باشم انجام بدم ...
    در این ده ماه میتونم بگم ریزش مو هام متوقف ( یا بهتره بگم عادی) شده و تا 80 درصد موهای که از دست داده بودم برگشته و اصلن هیچ اثری از ریزش مویی که داشتم نیست ... خلاصه که خواستم بگم من از این درمانی که دارم انجام میدم راضی هستم و خیلی خوب جواب گرفتم ....

مهم ترین چیز در درمان ریزش موی ارثی تداوم و پشتکار هست اوایل یکم براتون یکم مشکله اما همین که خودتون نتیجه مثبت کار رو ببینید اشتیاقتون به ادامه کار هم بیشتر میشه و اینم بگم که چیزی که مشخصه باید این درمان رو برای همیشه ادامه بدین و اینجوری نیست که اگر موهاتون در اومد ماینوکسیدل رو بگذارید کنار .. من در این مدت یکساله حتی از یکدونه قرص هم استفاده نکردم و کلا توصیه میکنم تا جایی که میشه با درمان های موضعی به هدفتون برسید

سوالی بود درخدمتم با سپاس .

5. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    اگر موهامون خوب باشه اما قرص تقویت مو بخوریم مثل اکوفن و hair vit ایا موها ضخیم تر و پر پشت تر نمیشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    توضیحات شما رو خوندم جالب توضیح دادین
    میخواستم بدونم شما یا دیگر دوستان در مورد شامپو و محلول و قرص سیستین B6 cystine اطلاعاتی دارید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام.میتونم اینجا در مورد موهای بدن سوال بپرسم؟؟؟ سوالم در مورد استفاده از "واجبی"بود...میخواستم بدونم رشد موها رو کم میکنه یا مث ژیلت رشد رو افزایش میده؟؟؟

Sent from my GT-I9082

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.میتونم اینجا در مورد موهای بدن سوال بپرسم؟؟؟ سوالم در مورد استفاده از "واجبی"بود...میخواستم بدونم رشد موها رو کم میکنه یا مث ژیلت رشد رو افزایش میده؟؟؟

Sent from my GT-I9082
    البته بهتر هست یک تاپیک حدا میزدید
    اما برای اینکه پاسختون رو بدم باید بگم تمام روس های غیر دائمی از بین بردن موی زائد هیچ تاثیری در ر پشت شدن مو ها ندارن
    البته گفته مشه بعضی محلول های موبر موادی دارن که باعث بشن رویش مجدد مو دیرتر اتفاق بیافته....اما این اثر اگه وجود داشته باشه بسیار کم هست
    تیغ همیشه متهم بوده که باعث افزایش رشد مو و پرپشت شدن میشه....اصلا اینگونه نیست.....اصلا منطقی نیست اینطور فکر کنید....تیغ تنها کاری که میکنه کوتاه کردن مو از نزدیکترین قسمت سطح پوست هست.....و اگر اون حقیقت داشت الان همه ما باید بجای ریش،یال داشته باشیم

محلول های موبر هم باعث افزایش رشد و پرپشت شدن نمیشن

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

10. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

جناب mrs ایا تونیک الپسین (لیکوئید کافئین) برای ریزش موی ارثی موثره؟ اگه جواب مثبته حتما باید با شامپوش استفاده بشه یا خوده تونیک به تنهایی می تونه تاثیر مثبت داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جناب mrs ایا تونیک الپسین (لیکوئید کافئین) برای ریزش موی ارثی موثره؟ اگه جواب مثبته حتما باید با شامپوش استفاده بشه یا خوده تونیک به تنهایی می تونه تاثیر مثبت داشته باشه؟
    در حال حاضر دارویی که بعنوان درمان برای ریزش موی مردانه(همان ارثی یا وابسته به هورمون) تایید شده هست دو داروی فینستراید یک میلی گرم و محلول موضعی مینوکسیدیل 5 درصد هست که تاثیر و نحوه استفاده اش قبلا توضیح داده شده
    البته نمیشه منکر تاثیر سایر مواد و محلول های موجود در بازار شد.....منتها هنوز مورد تایید به عنوان درمان نیستند و هنوز وارد منابع بیماری های پوست و مو نشده اند
    البته ممکن هست شاهد این باشیم که یکی از همین محصولات هم به جمع درمان ها اضافه شه
    منتها این پروسه طولانی هست......یعنی باید در مطالعات جامع اثر اون ثابت بشه،اثرش نسبت به عوارض و قیمت توجیه داشته باشه و عوارض و مدت استفاده مشخص بشه

در مورد این محصولی که شما فرمودید من از تاثیرش زیاد شنیده ام،اما راستش رو بخواین کمتر چیزی از تاثیر جامع اون در یک مطالعه وسیع ندیده ام.
    شاید برخی متخصصین پوست و مو به علت تجربه تجویز و یا ارائه شدن نتایج مثبت مطالعات علمی در مورد این محصول که بهشون ارائه میشه از این هم در درمان استفاده کنن
    البته تا جایی که میدونم عوارض جدی در مصرفش وجود نداره.
    اما اگر بخواین نظر من رو بدونین پیشنهاد میدم اگر دنبال درمان و نتیجه بهتر و مطمئن تری هستید ابدا سراغ درمان با همین دو داروی اثبات شده برین
    اگر جواب نگرفتید و یا دچار عارضه شدید بعد از این نوع محصولات تجاری استفاده کنید

13. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام به همه من نزدیک 5 ماهه که ریزش مو دارم وقتی میرم حموم نزدیک 50 تا 100 تار مو میریزه هر چقدر زودتر هم برم این ریزش کمتر میشه برای درمان این مشکل باید چه کار کنم ممنون
    به نظر شما استفاده از کدوم شامپو بهتره ایروکس یا آلپسین و باتوجه به نظرات میخواستم شامپوی آلپسین کافئین و لیکوئید آلپسین رو بخرم
    Last edited by MBM7; 27-06-2015 at 14:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •