دیروز واقعا افتضاح بود.....
دیروز واقعا افتضاح بود.....
مشکلی که نداره چون یوزر و پسورد رو همون روز داد بهم . وقتی یه نفر 45 دقیقه ای وصل میشه چرا یکی دیگه بعد یه هفته هنوز هیچی به هیچی ...
احتمال محدودیت در سرویس های مخابراتی مثل شاتل وجود دارد..؟
زیر ۱۰ کیلوبایت داره دانلود میکنه و سرویس ۲۵۶ هست
Last edited by farshin.rezaei; 15-11-2011 at 15:24. دليل: املائی
سلام
از دوستان کسی هست که از اینترنت مخابرات در مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی استفاده کنه...؟
وضعیتش چطوره...؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر شما یوزرنیم و پسورد را گرفتید باید در عرض 1 هفته بتوانید وصل بشوید شما مودم خودتان را روزشن کنید اگر چراغ لینکه سبز باشد یعنی اینکه خط شما رانژه هست و باید بتوانید وصل بوشید اگر سبز نیست یعنی خط هنوز رانژه نیست.
مودم رو روشن کردین 40 ثانیه صبر کنین
مخصوصا اگه وصل باشه ، اولین بار زیاد طول میکشه تا چراغ روشن بشه
May you do well![]()
توی این یه هفته سرعت مخابرات متغیر بوده البته تقریبا زیر 20 کیلوبایت نرسیده برای من که قبلا همیشه 27.5 بود. واقعا باید دید چه خبره؟ آیا باز هم سرعت ها رو کم کردن چون 256 واقعی 32 کیلو بایته.
Last edited by ak313; 15-11-2011 at 21:10.
نه مخابرات محدودیت نداره . این شاتل 5-6 ساله داره adsl میده که انقدر گرگ شده ، مخابرات یکی دو سال بیشتر نیست هنوز از این کارا یاد نگرفت. اگه سرعت شما اینقدر شده یا مشکل سراسری مخابراتی هست یا اینکه مشکل فنی زنگ بزنید حتما برطرف بشه.
برا من از روز اولی که گرفتم تا حالا(یک ماه) همین 27-28 بوده اصلا بیشتر از این نشده که حالا بخواهد کم بشه
برای من ۲۸۰۵ ثابت بود.
مشکل از تحولات اخیر فکر کنم منغجر شدن مهمات،کشته شدن پسر رزایی و... درست میشه
دوستان یک سوال داشتم
مخابرات ماهیانه محدود هم داره؟؟ مثلا ماهی 3 گیگ قیمتش چند و اینترنت شبانش از چه ساعتی و سرعتش چند؟؟؟(سرعت شبانه هم بستگی به این داره که روزانه رو چه سرعتی بگیری؟) (بعد این که شبانه برای خودش یوزر پسورد جداگانه داره یا همونی که روزا باهاش کانکت میشی؟ بعد از سایعت معین شده خود به خود میره روی شبانه یا باید Dc بشی و دوباره کانکت بشی؟)
و یک سوال هم داشتم در مورد سرویس نا محدود این سرویس هم مثل سرویس های محدود میشه در ساعت شبانه رایگان با سرعت بالاتر دانلود کرد؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)