تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 2605 اولاول ... 37871271331341351361371381391401411471872376371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سرعت چقدر فاجعه بود دیروز 7-9 kb/s سرعت دانلود بود تازه اونم با پینگ خیلی بد
    دیروز واقعا افتضاح بود.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

باید دید در منطقه مخابراتی شما پورت خالی وجود دارد یا نه اگر داشته باشند 2 روزه تا 1 هفته وصل می شود اما اگر وجود نداشته باشد ممکن هست حتی چندین ماه طول بکشد .مثلا من مخابرات زارعی هستم من رفتم درخواست بدم از طرف پرسیدم چقدر طول خواهد کشید؟گفت پس فردا بیا یوزرنیم و پسورد را بگیر بعد به من گفت آقا شما خیلی شانس دارید ملت الان 4 ماه هست تو نوبت هستند پس بهتر هست صبور باشید و اصلا به زمان فکر نکنید
    مشکلی که نداره چون یوزر و پسورد رو همون روز داد بهم . وقتی یه نفر 45 دقیقه ای وصل میشه چرا یکی دیگه بعد یه هفته هنوز هیچی به هیچی ...

داره خودمونی میشه farshin.rezaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

احتمال محدودیت در سرویس های مخابراتی مثل شاتل وجود دارد..؟
    زیر ۱۰ کیلوبایت داره دانلود میکنه و سرویس ۲۵۶ هست
    Last edited by farshin.rezaei; 15-11-2011 at 15:24. دليل: املائی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی هست که از اینترنت مخابرات در مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی استفاده کنه...؟

وضعیتش چطوره...؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مشکلی که نداره چون یوزر و پسورد رو همون روز داد بهم . وقتی یه نفر 45 دقیقه ای وصل میشه چرا یکی دیگه بعد یه هفته هنوز هیچی به هیچی ...
    اگر شما یوزرنیم و پسورد را گرفتید باید در عرض 1 هفته بتوانید وصل بشوید شما مودم خودتان را روزشن کنید اگر چراغ لینکه سبز باشد یعنی اینکه خط شما رانژه هست و باید بتوانید وصل بوشید اگر سبز نیست یعنی خط هنوز رانژه نیست.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

مودم رو روشن کردین 40 ثانیه صبر کنین
    مخصوصا اگه وصل باشه ، اولین بار زیاد طول میکشه تا چراغ روشن بشه

May you do well

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سرعت چقدر فاجعه بود دیروز 7-9 kb/s سرعت دانلود بود تازه اونم با پینگ خیلی بد

امروز هم زیاد تعریفی نداره ولی داره با 25-24 ثابت میگیره ... چه خبره ؟
    توی این یه هفته سرعت مخابرات متغیر بوده البته تقریبا زیر 20 کیلوبایت نرسیده برای من که قبلا همیشه 27.5 بود. واقعا باید دید چه خبره؟ آیا باز هم سرعت ها رو کم کردن چون 256 واقعی 32 کیلو بایته.
    Last edited by ak313; 15-11-2011 at 21:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

احتمال محدودیت در سرویس های مخابراتی مثل شاتل وجود دارد..؟
    زیر ۱۰ کیلوبایت داره دانلود میکنه و سرویس ۲۵۶ هست
    نه مخابرات محدودیت نداره . این شاتل 5-6 ساله داره adsl میده که انقدر گرگ شده ، مخابرات یکی دو سال بیشتر نیست هنوز از این کارا یاد نگرفت. اگه سرعت شما اینقدر شده یا مشکل سراسری مخابراتی هست یا اینکه مشکل فنی زنگ بزنید حتما برطرف بشه.

توی این یه هفته سرعت مخابرات متغیر بوده البته تقریبا زیر 20 کیلوبایت نرسیده برای من که قبلا همیشه 27.5 بود. واقعا باید دید چه خبره؟ آیا باز هم سرعت ها رو کم کردن چون 256 واقعی 32 کیلو بایته.
    برا من از روز اولی که گرفتم تا حالا(یک ماه) همین 27-28 بوده اصلا بیشتر از این نشده که حالا بخواهد کم بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برای من ۲۸۰۵ ثابت بود.
    مشکل از تحولات اخیر فکر کنم منغجر شدن مهمات،کشته شدن پسر رزایی و... درست میشه

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم
    مخابرات ماهیانه محدود هم داره؟؟ مثلا ماهی 3 گیگ قیمتش چند و اینترنت شبانش از چه ساعتی و سرعتش چند؟؟؟(سرعت شبانه هم بستگی به این داره که روزانه رو چه سرعتی بگیری؟) (بعد این که شبانه برای خودش یوزر پسورد جداگانه داره یا همونی که روزا باهاش کانکت میشی؟ بعد از سایعت معین شده خود به خود میره روی شبانه یا باید Dc بشی و دوباره کانکت بشی؟)
    و یک سوال هم داشتم در مورد سرویس نا محدود این سرویس هم مثل سرویس های محدود میشه در ساعت شبانه رایگان با سرعت بالاتر دانلود کرد؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •