آقا اینارو ول کن رجب 4 چرا نمیاد پس؟خیلی وقته ساخته شده
![]()
آقا اینارو ول کن رجب 4 چرا نمیاد پس؟خیلی وقته ساخته شده
![]()
سلام
من پارسالا مثل خیلی از شماها از ماهها قبل از اومدن بازی تو این فروم پلاس بودم اما امسال ،امان از مشکلات زندگی ، تقریبا بار اولمه اومدم واسه همین سولات تکراری من رو به بزرگی خودتون ببخشید:
من دیروز گرفتم 3 تا dvd پنج تومناما این موارد پیش اومد که می خواستم بدونم عادیه یا نه :
1) هنگام نصب باید آنتی ویروس رو خاموش کنم !
2) گزارشگر هر از گاهی صحبت می کنه!
3)فابرگاس هنوز تو آرسناله! و خیلی ها ی دیگه که سرجاشون نیستن!
بقیه موارد مشکلی نبود
ضمنا یکی لطف کنید پچ های لازم و مناسب رو معرفی کنه؟
1) عادیه
2)
3) دو سه روز دیگه وایس پچ جدید میاد و نقل و انتقالات رو هم کامل انجام داده ردیف میشه . پچ کامل فعلاً نداریم . ارزش نداره واسه 2-3 رروز پچی که کامل نیست دانلود کنی . وایسا تا 2-3 روز دیگه پچ pesedit بگیر که همه چی بازی رو ردیف می کنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان عزیزم...من 26 سال سن دارم و عمریه دارم pes بازی میکنم....هر سال که فیفا و پس جدید میاد به بازار...دوستانی بهم میگن که برو فیفا جدیده رو بگیر ترکونده و زده رو دست پس....ولی وقتی میرم میگیرم انگار دارم کارتون بازی میکنم.....هرکار میکنم متقاعد بشم که فیفا بهتره ولی نمیشه .... به نظرم این تو خون یه پی اس باز یا فیفا بازه....سلیقه ای هم هستش...اصلا نمیشه کسی دیگرو متقاد کرد که کدوم بهتره...با هرکدوم حال میکنه همون بهتره....من 2011 و 2012 فیفا رو بازی نکردم...و فکر نکنم بازیشم کنم...شایدم یه روزی تستش کردم ...ولی فعلا فقط پی اس...
اما در مورد پ س 2012 ...من کلی از نظرات رو دوستان خوندم...به نظرم تمام اشکالات رو میشه بر اساس این قرار داد که بازی خیلی طبیعیتر شده....زیر توپ زدنا...پاس ها ...شوت ها .... و حتی جزئیات...یه سری نظرات این بود که هروقت میخوام توپ بگیریم خطا میکنه...به نظرم این یه نکته مثبه برای پیشرفت توی بازی...دوستانی که مقداری آماتور تر هستن طی سال های اخیر عادت کردن از دکمه پاس برای گرفتن توپ استفاده کنن..ولی من همیشه این کار رو آخرین راه برا گرفتن توپ میدونم...به نظرم بهترین کار گرفتن توپ به صورت دستی هستش..یعنی با هوش و ابتکار خودتون بازیکن رو به سمت بازیکن حریف که توپ رو در اختیار داره ببرید و لحظه ای که فکر میکنید بهترین موقع هستش دکمه پاس رو یه لحظه نگه دارید تا تو رو بگیره...یا توپ رو تکل کنید....که خطا هم نشه....
بعضی نظرات این بود که توپ از زیر پای بازیکنا رد میشه یا سر میخورن و ..... به نظرم اینا خیلی هم خوبه چون توی فوتبال واقعی هم این چیزا هست و با یکم بازی کردن و اینکه قلق بازی دستتون بیاد این چیزا رو به حداقل میرسونید ...ولی حتی توی فوتبال واقعی و تیم بارسلونا و رئال هم این اتفاقات میوفته...من همیشه عاشق این بودم که حوادث و اتفاقات توی بازیم باشه...حتی اگه همیشه به ضررم باشه....
در مورد هوش مصنوعی دروازه بان ها تا حدودی موافقم....ولی من از اونجایی که عمریه همیشه همیشه...به تمام معنا همیشه ...یوونتوس رو انتخاب میکردم و میکنم....از حظور پر فیض جی جی استفاده میکنم....و توی همین بازی هم چند بازیه اول که به تمام معنا تو قوطی بودم ولی گل نمیخوردم و همه توپ ها رو بوفون میگرفت...چپ و راست توپ میگرفت...ولی در مورد دروازه بان های دیگه نمیتونم اظهار نظر کنم....
به هر حال فکر میکنم دوستانی که روزهای اول خیلی روی این بازی نقد داشتند حالا که یکم بازی کردن میبینن که خیلی بهتر شده...دقیقا مثل وقتی که پ س 2011 اومد....خیلیا از اینکه پاس دادن به صورت درجه ای شده بود چه نقد های زیادی که به پ س نکردن ولی بعدش همینش شد یه نقطه مثبت....
به نظر من بزرگترین نکته مثبتی که در مورد س 2012 هستش طبیعی شدن خیلی زیاد این بازیه که ابتدا خیلی بد به نظر میاد ولی در ادامه میبینید که چقد این طبیعی شدن لذت بازی رو بالا میبره....
من تا حالا 3-4 تا بازی درست حسابی انجام دادم با 2012 ( بعد از بازی های تستی و ابتدایی و تمرینی )...واقعا توی شوت زنی و شکل رفتن توپ به سمت دروازه خیلی بهتر شده...خیلی...توی 2011 انگار جون نداشتن و توپی که بسوی دروازه میرفت انگار مسیر مستقیمی نداشت.....ا
حالا دوستانی که میگن دفاع کردن سخته و اگه بخوای توپ رو بگیری ...من یه بازی با رئال کردم توی درجه سوپر کلاس...خداوکیلی حتی 1 خطا نکردم...حتی 1 دونه....آمار آخر بازیم خطاهاش 0 بود....و بازی رو 2-1 بردم
بهترین کار برای دفاع تیمی یار گیری هستش....یعنی یاری که فرار میکنه رو با یه بازیکن که خودت کنترل کنی و نزاری درست بهش پاس بدن....و این که یهو نرید تو پای بازیکن....صبر کنید تا بهترین لحظه به سمتش حمله کنید برای گرفتن توپ...این دقیقا مثل فوتبال واقعیه و مدافعین در فوتبال واقعی باید همین کارو کنن ! کاری که مدافعان ایرانی اصلا بلد نیستن ! بازی خوانی !
و در آخر...به شخصه به هر شکلی که بازی سخت تر بشه استقبال میکنم....همیشه آرزوم بوده بعد از 2-3 ماه بازی کردن پ س از آسون شدن تیم های کامپیوتری که مقابلمن خسته نشم ! و امیدوارم در مورد پ س 2012 این اتفاق نیوفته !
Last edited by ashil_mf; 08-10-2011 at 15:13.
کاملا موافقم
به نکات بسیار خوبی اشاره کردی
هر چند من خودمم عاشق یوونتوسم و باهاش زیاد بازی می کنم اما یه سری نکات رو هم نباید ازش چشم پوشی کرد
میدونی در بعد کلی اگه بخوایم نگاه بکنیم چیزی که زیاد به چشم میاد طریقه دخالت AI در پاسکاری هاست که باعث میشه توپها بیشتر خطا بره مخصوصا توپ های در عمق هوایی
اما بازی قابل تحملی هست من روی تاپ پلیر بازی می کنم و اوضاع هم خوبه مثلا از هر ده بازی معمولا هفت تارو می برم دوتارو مساوی می کنم و شاید یکی رو ببازم
دوستان آیا نسخه کامل و نهایی بازی که از لحاظ منو و گزارشگر مشکلی نداشته باشه به بازار اومده ؟
اگر اومده تو تهران از کجا میشه تهیه کرد ؟
ممنون دوست من ...ولی شما منظورتون پاس های هوایی توی عمق هست که مثلث و ال 2 رو میگیرد یا پاس هایی که با دایره به صورت مانوئل ارسال میکنید ؟!
در مورد پاس های عمقی هوایی سیستمی ( اتومات) بله درسته این پاس ها فقط و فقط مواقعی خوب ارسال میشه که بهترین موقع ارسال اون پاس باشه....یعنی اینجور نیست هروقت این دو دکمه ( مثلث و ال 2 ) رو زدی بندازه پشت دفاع و فوروارد نوک شما هم تک به تک بشه یا جاهای دیگه همیشه بهترین پاس ممکن رو بده! در مورد پاس های بلند با دایره واقعا واقعا فوق الاده شده...عالی پاس میدن اینجر پاس هار و....شما چند بار سعی کنید منظقه بازی رو با این پاس ها عوض کنید ...من یاد پاس های ژاوی که از سکت چپ میفرسته برای دنی آلوز میندازه که انگار با خط کش میلیمتری این پاس ها اسال میشه ! البته منم با پیرلو این پاس ها رو میدم و واقعا دقیق هستن !
یه چیز دیگه هم که هست در مورد کلا پاس هستش....یکی اینکه فک کنم یه تنظیمات خاصی داره ( یه دجه هست توی تنظیمات مربوط به اندازه اتوماتیک و یا مانوئل بودن پاس ) این کم و زیاد میشه ...فک کنم اونجا میشه نوع پاس رو تنظیم کرد....یه چیز دیگم که هست باز برمیگرده به طبیعی بودن بازی...قرار نیست مثل ساکر 98 ( پی اس 3) هر وقت ما دکمه پاس رو بزنم توی هر حالتی و هرجور که شده اون پاس دقیق بیاد جلوی پای بازیکنمون...اتفاقا باید بازی کرد تمرین کرد تا هماهنگی تیمی بالا بره و قلق پاس های دقیق دستمن بیاد....باید اگه بایکن پاس فرستنده بد پاس رو فرستاد با بازیکن گیرنده بتونیم پاس رو دقیق بگیریم...دقیقا مثل فوتبال واقعی !
عزیز این تاپیک جای این سوال نیست که
![]()
بیا تو پروفایلم اینجا بهت گیر میدن![]()
بعد از اینکه اسم رو وارد میکنی باید ملیت مربی هم انتخاب کنی
بعدش چهره مربی
بعدش 2 تا عکس میاد که یکی نوشته Master League Original lineup و Club team Lineup
که شما یاد دومی رو انتخاب کنی یعنی Club team lineup
البته قبل از اینکه بخوای با بازیکن های اصلی هر تیم بری باید از Extra content بخریش
دوستان عزیز بین سوپراستار و تاپ پلیر فرق آنچنانی وجود ندارد از اونجایی که من 6 تا بازی مشابه با سه تیم مختلف انجام دادم یک بار با تاپ پلیر و یک بار با سوپراستار هر بار یا 2-1 و یا نتایج مشابه در آمد مثلا اون بارهایی هم که در سوپراستار گل میخوردم از روی پنالتی یا ضربه آزاد بود در کل تو سوپراستار فقط چیزهای جزیی AI افزایش پیدا میکنه وگرنه در اصل همونه و فرقی نمیکنه حالا دوستان در صورت تمایل امتحان کنند و قطعی بودن این ماجرا رو متوجه میشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)