قول میدم بهش وقت بدن تیم خوبی رو میسازه
مربی بسیار خوبی هست
فولاد رو بگویچ به ایران شناخت
بله
خير
قول میدم بهش وقت بدن تیم خوبی رو میسازه
مربی بسیار خوبی هست
فولاد رو بگویچ به ایران شناخت
منم با شما آقای pillx شدیدا موافقم
هر چند خودم طرفدار استقلالم ولی ایکاش سال پیش فولاد یه خورده بهتر بازی میکرد که حداقل ته جدول نره البته تقصیر خودشونه که اون همه بازیکن رو فروختند
من هم همینطور با اینکه من هم طرفدار پرسپولیسم با شما موافقم
جالبه چقدر به 6 علاقه منده:
پاس در پایان فصل حداقل می تواند ۶ پدیده را به فوتبال ایران معرفی كندبعد از انجام ۶ مسابقه، چهره واقعی تیم ما نمایان خواهد شدمعتقدم برای مدعی شدن در لیگ برتر، به ۶ بازیكن جدید نیاز داریم
من هم با دوستان کاملا موافقم
به نظرم یکی از بهترین مربیها خارجی حاضر در لیگه
با اینکه شدیدا قرمزته
اما دلم می خواست فولاد در اخر لیگ قبلی توی رده ها بالا باشه
یه موقعی توی تیم ملی بازیکنهای زیادی از فولاد حضور داشتن
فدات شم مژگان خانوم
روح فولاد رو زنده کردید
ممنون دوستان عزیز
ایشالا سال دیگه میاد![]()
بگوویچ برای کار حداقل 2سال فرصت میخواد.شاید اگر توی تیم المپیک نگهش میداشتن برای بازیهای 5 سال بعد لندن خیلی بهتر بود.ولی خب نشد.توی همدان هم باید حداقل دو فصل کامل بهش فرصت بدن.
با نظر شما بسیار بسیار موافقم
متاسفانه در کشور ما خیلی به نتیجه و زودتر حاصل شدن اون اهمیت میدن و به طور کلی صبرشون کمه برای همین مربیان جوان گرایی همانند بگویچ زود تیم عوض میکنند.
مربیانی همانند بگویچ آینده نگر هستند ولی اهالی فوتبالی ایران در پی زودتر حاصل شدن موفقیت هستند که این 2 با هم همزمان انجام نمیشه
سايت صدا وسيما
ديدار تيمهاي فوتبال ملوان و استقلال تهران که از دومين هفته رقابتهاي فوتبال باشگاهها ي
برتر ايران ديروز بر گزار شد حوادثي را هم به همراه داشت 0
به گزارش واحد مرکزي خبر يکي از مهمترين اين حوادث درگذشت يكي از طرفداران تيم فوتبال ملوان بود که پس از به ثمر رسيدن گل دوم اين تيم از هيجان سکته کرد .
فريدون نصيري 59 ساله، يكي از طرفدران تيم ملوان پس از به ثمر رسيدن گل دوم اين تيم در دقيقه 92 که به برتري دو بر يک تيم ملوان برابر تيم استقلال انجاميد دچار عارضه قلبي شد و بلافاصله به بيمارستان انتقال يافت.
تلاش پزشکان براي نجات اين طرفدار فوتبال ، با وجود تمام مراقبتهاي به عمل آمده، نتيجه نداد و وي ساعاتي بعد در بيمارستان درگذشت
خدا بیمرزش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)