تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 280 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

من فکر کنم تا پرسپولیس به دسته یک نره استیلی رو عوض نکنن!(اون هم تازه شاید!)

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من فکر میکنم به جای اینکه 5 یا 10 یا 20 هزار آدم نیان ورزشگاه بهتر و راحت تر باشه که یک نفر نیاد و اونم شما باشی آقای استیلی
    جمله رو باید با طلای 24 عیار قاب کرد کوبید تو صورت استیلی
    +
    با توجه به 5 دقیقه‌ی آخر بازی، شانس آوردیم نباختیم
    +
    البته دوستان در مورد تعویض کاظمیان و رضایی بی‌انصافی می‌کنن، این دو تا روی هم 150 دقیقه اون سر دنیا بازی کرده بودن، همون طوری که تو استقلال هم جباری فقط یه نیمه بازی کرد ... واقعاً توانش رو نداشتن بیش‌تر بازی کنن ...

3. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

بله ، البته بعد از اینکه نتونست با تیم ملی ترکیه به یورو 2012 صعود کنه برکنار شد
    و الان عبدالله آوچی به عنوان مربی ترکیه انتخاب شده

آره مربی ترکیه که اعلام شد ما آخر نفهمیدیم تکلیف دنیزلی چی شد؟ کسی میدونه؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وضعیت پرسپولیس نگران کننده شده
    با این بازی هایی که پرسپولیس ارائه میده معلوم نیست تا نیم فصل چند امتیاز قراره از دست بدیم ؟!
    استیلی هم که فقط نگران وضعیت خودشه و اکثر اوقات در حال سخنرانی در مورد هواداران پرسپولیسه.
    مدیریت پرسپولیس تغییر کرد تا وضعیت پرسپولیس رو سر و سامان بده !
    پس کوووو ... ؟
    فلسفه انتخاب رویانیان چی بوده؟
    امیدوارم زودتر استیلی برکنار بشه و یک مربی درست و حسابی رو جایگزین استیلی کنن

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

آره مربی ترکیه که اعلام شد ما آخر نفهمیدیم تکلیف دنیزلی چی شد؟ کسی میدونه؟
    هنوز مشخص نیست چون که باشگاه در این زمینه سیاست محافظه کارانه ی سیاسیون رو در پیش گرفته !!!

8. این کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

من امروز فرصت کردم یه نگاهی به جدول بازیهای هفته جدید بندازم.
    در کمال تعجب دیدم که پرسپولیس فردا بازی داره در حالیکه تیمی مثل سپاهان هم که با پرسپولیس روز شنبه بازی کرده این هفته ۴ شنبه بازی میکنه.
    تیمی مثل صبا که ملی پوش نداره(درست میگم دیگه؟) یا چند تا تیم دیگه هم ۵شنبه بازی دارند.
    استقلال به نظر من ایرادی نداره که بازیش ۵شنبه باشه چون ملی پوشای این تیم اکثرا فیکس توی تیم ملی بازی میکنند و خسته هستند.شاهین هم حریفشون هست و باید ۵شنبه بازی کنه اما چرا حداقل بازی پرسپولیس رو ننداختن ۴شنبه؟پرسپولیس وقتی فرصت استراحت هم داشت زیاد جالب بازی نمیکرد حالا که با این فاصله کم باید بازی کنه چی میشه.
    فقط خدا خدا میکنم که توی این وضعیت مصدوم ندیم که کارمون از اینی هم که هست سخت تر میشه.

10. 3 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من امروز فرصت کردم یه نگاهی به جدول بازیهای هفته جدید بندازم.
    در کمال تعجب دیدم که پرسپولیس فردا بازی داره در حالیکه تیمی مثل سپاهان هم که با پرسپولیس روز شنبه بازی کرده این هفته ۴ شنبه بازی میکنه.
    تیمی مثل صبا که ملی پوش نداره(درست میگم دیگه؟) یا چند تا تیم دیگه هم ۵شنبه بازی دارند.
    استقلال به نظر من ایرادی نداره که بازیش ۵شنبه باشه چون ملی پوشای این تیم اکثرا فیکس توی تیم ملی بازی میکنند و خسته هستند.شاهین هم حریفشون هست و باید ۵شنبه بازی کنه اما چرا حداقل بازی پرسپولیس رو ننداختن ۴شنبه؟پرسپولیس وقتی فرصت استراحت هم داشت زیاد جالب بازی نمیکرد حالا که با این فاصله کم باید بازی کنه چی میشه.
    فقط خدا خدا میکنم که توی این وضعیت مصدوم ندیم که کارمون از اینی هم که هست سخت تر میشه.
    دوست من جوابش روشنه
    چون ما از سوی دولت و سازمان حمایت میشیم دیگه
    کلا همیشه مورد عنایت مسئولین بودیم

منم خداییش موندم چجوری ممکنه که پرسپولیس با وجود داشتن کلی ملی پوش سه شنه بازی کنه

من مخالف این نیستم که استقلال پنجشنبه بازی کنه اما مخالف اینم که ملی پوشای استقلال خسته تر هستن
    چیزی که به اندازه بازی کردن ملی پوشارو خسته کرد سفر طولانی به بحرین و بعد هم اندونزی بود
    که ملی پوشای پرسپولیسم این خستگی و سفر طولانی رو داشتن
    از طرفی ملی پوشای استقلال به خاطر وجود بازیکنای زیاد شنبه کمتر بازی کردن و استراحت بهتری داشتن و حالا هم که بازیشون پنجشنبه هست دیگه توجیهی برای خستگی ندارن
    در عوض ملی پوشای پرسپولیس چون تیم بازیکن نداشت بلافاصله شنبه توی ترکیب ثابت تیم قرار گرفتن و انداختن بازی بعدی پرسپولیس در روز سه شنبه واقعا ظلمه

جالبه که با این وجود مظلومی باز هم به برنامه ریزی سازمان لیگ اعتراض کرده
    مربی ماهم فعلا به جای اعتراض به برنامه ریزی ناعادلانه فعلا دیواری کوتاه تر از تماشاگرا پیدا نکرد
    جالبه که رویانیان گفته استیلی اگر اینبار استعفا بده میپذیرم اما اینبار خبری از اسعفای استیلی نیست
    Last edited by گرافيكار; 21-11-2011 at 17:03.

12. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

جالبه که رویانیان گفته استیلی اگر اینبار استعفا بده میپذیرم اما اینبار خبری از اسعفای استیلی نیست
    شما فکر کنید استیلی همون دفعاه های قبل هم استعفا داده باشه
    من مطمئنم که تا حالا به هیچ وجه حتی به استعفا دادن فکر هم نکرده ،

من مخالف این نیستم که استقلال پنجشنبه بازی کنه اما مخالف اینم که ملی پوشای استقلال خسته تر هستن
    چیزی که به اندازه بازی کردن ملی پوشارو خسته کرد سفر طولانی به بحرین و بعد هم اندونزی بود
    کاملا درسته چون هیچ کدوم از این پرواز ها هم مستقیم نبودن ، پرواز اول از تهران - دوحه - منامه ، پرواز بعدی هم منامه - دوحه - دبی - جاکارتا - در برگشت هم جاکارتا - دبی - تهران ، هیچ کدوم از این پرواز ها هم چارتر نبودن
    فقط مونده بود یه سر به عربستان هم برن

تنها توجیه مسئولان واسه این برنامه ریزی حفظ کیفیت چمن ورزشگاه آزادی

در صورتی که میتونستن به راحتی بازی ها رو 5شنبه و جمعه برگزار کنند یا نهایتا 4 و جمعه
    Last edited by ..Parsa..; 21-11-2011 at 23:25.

14. 2 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آغاز هفته چهاردهم 72 ساعت بعد از هفته سیزدهم
    پرسپولیس - سایپا؛ رقابت حمید و مجید برای فرار از بحران
    خبرگزاری فارس: در اولین روز از هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال، سرمربیان تیم‌های پرسپولیس و سایپا برای فرار از بحران تلاش می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، هفته چهاردهم لیگ برتر از روز سه‌شنبه (فردا) و 72 ساعت پس از پایان هفته سیزدهم با انجام دو مسابقه آغاز می‌شود.

* داماش گیلان - ذوب آهن اصفهان؛ حمله به پله ششم

شوک تغییر سرمربی در داماش گیلان به خوبی جواب داد و ابراهیم قاسمپور توانست این تیم را از انتهای جدول جدا کند و به رده هفتم برساند آن هم در حالی که این باشگاه درگیر مشکلات مالی فراوانی است. در آن سوی میدان اما نایب قهرمان سابق آسیا حضور دارد که روند حرکتی‌اش برعکس داماش نزولی است.

ذوب آهن نتوانسته افتخارات فصول گذشته را تکرار کند و روی نوار ناکامی قدم برمی‌دارد. در تعطیلی موقت لیگ برتر بازیکنان این تیم به دلیل پرداخت نشدن مطالباتشان دست به اعتصاب زدند و هفته گذشته نیز بعد از باخت خانگی برابر نفت آبادان سرمربی تیم نیز یک روز در تمرین شرکت نکرد. با این حال ذوب آهن ظاهرا برای مقابله با این مشکلات فقط دست به تغییر سرپرست تیم زده و علی شجاعی سرپرست فصل قبل را به جای اضغر فروتن بازگردانده است.

رقابت این دو تیم بسیار حساس است ولی برنده این بازی نهایتا تا رده ششم بیشتر نمی‌تواند صعود کند زیرا پله پنجم لیگ در اختیار سپاهان ۲۲ امتیازی است و داماش و ذوب آهن ۱۸ امتیاز دارند.

* سایپا و پرسپولیس؛ رقابت حمید و مجید برای فرار از بحران

پرسپولیس در بدترین شرایط قرار دارد و به معنای واقعی یک تیم بحران‌زده است. تیمی که به غیر از ناکامی در نتیجه گیری از سوی تماشاگرانش نیز حمایت نمی‌شود. حمید استیلی از همان هفته اول شعار "حیا کن، رها کن" را شنید در حالی که فصل گذشته پرسپولیس ۵ شکست متوالی در لیگ داشت اما علی دایی سرمربی این تیم همچنان تشویق می‌شد. چنین رفتاری از سوی تماشاگران باعث شد استیلی برآشفته شود و بگوید بدون هوادار بهتر بازی می‌کنیم!

سایپا تیمی است که در این فصل راحت گل می‌خورد و بعد از مصدومیت حسین آشنا، درون دروازه ضعف مشهودی دارد. البته به شرطی که بازیکنان پرسپولیس بتوانند دروازه خالی را باز کنند و توپ را به تیر دروازه نکوبند! مجید صالح نیز در سایپا شرایط خوبی ندارد و این تیم هفته‌هاست که به پیروزی نرسیده است. البته مدیران باشگاه سایپا شکیبایی زیادی دارند که شاید به دلیل بی‌طرفدار بودنشان است ولی با این حال مجید و حمید سرمربیان دو تیم در شرایط نامساعدی به سر می‌برند. حمید استیلی و مجید صالح هر دو با ادعای قهرمانی وارد لیگ برتر شدند اما اکنون در میانه پایینی جدول قرار دارند.

به گزارش فارس ادامه مسابقات این هفته چهارشنبه و پنج‌شنبه برگزار می‌شود:

* برنامه هفته چهاردهم:

سه شنبه 1/9/90
    داماش –ذوب آهن-ساعت 15:15-شهید عضدی-رشت
    محمود رفیعی – محمدرضا ابوالفضلی – رحیم شاهی – محمد ملکی – ناظر: محمدعلی فروغی

سایپا-پرسپولیس-ساعت 15:15-آزادی-تهران
    محسن قهرمانی – رضا سخندان – علیرضا کهوری – غلامرضا جباری – ناظر: غلامرضا بهروان

چهارشنبه2/9/90
    مس کرمان-ملوان-ساعت 15:00-شهید باهنر-کرمان
    فرشید افشار – سعید علی نژادیان – مهدی الوندی – محمدرضا اکبریان – ناظر: ایرج نظری

سپاهان-فولاد خوزستان-ساعت 15:15-ذوب آهن-فولاد شهر اصفهان
    یدالله جهانبازی – سعید زارع – مجید شمس – موعود بنیادی فر - ناظر: حسین نجاتی

فجر شهید سپاسی-مس سرچشمه-ساعت 15:15-حافظیه-شیراز
    محمدحسین اسدی – حسن کامرانی فر – مهدی عالیقدر – اسماعیل آمری - ناظر: عبود سنگاشکن

نفت آبادان-شهرداری تبریز-ساعت15:00-تختی-آبادان
    قاسم واحدی – محمدرضا امینی – مجید ویشگاهی – سیدحسین زرگر - ناظر: سعید بطحایی

نفت تهران-صبا قم-ساعت 15:15-دستگردی-تهران
    سیدمهدی سیدعلی – بابک داوری – حسین طالقانی – پیروز سیف الله پور - ناظر: یداله سلیمانی

پنجشنبه3/9/90
    تراکتورسازی-راه آهن-ساعت 15:15-یادگار امام (ره)-تبریز
    محسن ترکی – رسول فروغی – بهرام کیانی – جمشید دانش مهر - ناظر: محمدرضا فلاح

استقلال-شاهین بوشهر-ساعت 16:45-آزادی-تهران
    سیداحمد صالحی – داود رفعتی – تورج عیوض محمدی – امیرحسین فتاحی - ناظر: اسماعیل صفیری

* جدول لیگ برتر تا پایان هفته سیزدهم:

۱- استقلال ۲۷ امتیاز
    ۲- نفت تهران ۲۶ امتیاز
    ۳-صبای قم ۲۶ امتیاز
    ۴-تراکتورسازی ۲۳ امتیاز
    ۵- سپاهان ۲۲ امتیاز
    ۶- شاهین بوشهر ۱۸ امتیاز
    ۷- داماش گیلان ۱۸ امتیاز
    ۸- ذوب آهن ۱۸ امتیاز
    ۹-نفت آبادان ۱۷ امتیاز
    ۱۰- پرسپولیس ۱۷ امتیاز
    ۱۱-فولاد خوزستان ۱۶ امتیاز
    ۱۲- شهرداری تبریز ۱۶ امتیاز
    ۱۳- سایپا ۱۴ امتیاز
    ۱۴- ملوان ۱۳ امتیاز
    ۱۵- راه آهن ۱۲ امتیاز
    ۱۶-مس کرمان ۱۲ امتیاز
    ۱۷-فجرسپاسی ۱۰امتیاز
    ۱۸- مس سرچشمه ۷ امتیاز

16. این کاربر از bright_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

غايبان پرسپوليس برابر سايپا

سرخپوشان پايتخت در هفته چهاردهم مسابقات ليگ برتر فوتبال، روز سه شنبه ميهمان تيم سايپا خواهند بود و اين در حالي است که هفت بازيکن اصلي خود را در اختيار ندارند.

به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس تهران، غلامرضا رضایی به دلیل 3 اخطاره بودن، هادی نوروزی به علت اخراج در بازی برابر سپاهان، میثاق معمارزاده، محمد نصرتی و شیث رضایی به دلیل مسایل انضباطی، وحید هاشمیان و حمیدرضا علی عسکری نیز به دلیل مصدومیت، غایبان بزرگ پرسپولیس برابر سایپا هستند.

تیم فوتبال پرسپولیس باید فردا در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم سایپا البرز برود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •