سسک فابرگاس در مراسم معرفی اش گفت که "باشگاه رویای من را شدنی ساخت " و تاکید کرد که کاملا آماده است تا هر نقشی که به او واگذار شود را بر عهده بگیرد .
در سالا پاریس نهایت هیجان حاکم بود . برگشتن سسک فابرگاس صرفا یک بازگشت به خانه نیست . هشت سال پس از ترک باشگاه به مقصد لندن ، سسک اکنون به خانه بازگشته است تا یک رویا را تحقق ببخشد . پیش از شروع به صحبت و جواب دادن سوالات مربوطه ، سسک فابرگاس با دهانی باز به عکس هایی که به نمایش درآمد خیره شد ، یک نمایش ویدئویی از عکس های فابرگاس در تیم های جوانا بارسا . او گفت :" با مشاهده این عکس ها انگار که من هرگز باشگاه را ترک نکرده ام ".
تشکر از باشگاه
تلاش صورت گرفته توسط باشگاه برای خریداری فابرگاس از نظر خود فابرگاس پنهان نمانده است . او مایل بود که از تمام کسانی که در این انتقال دخیل بودند تشکر کند . او بدینگونه قدردانی کرد :"مایلم از تمام افرادی که نقشی در این کار داشتند تشکر کنم ، از رییس ساندرو گرفته تا پپ گواردیولا که برای من بسیار مهم بوده اند". او همچنین مایل بود که از تیاگو آلکانترا که از پیراهن شماره 4 چشم پوشی کرد تشکر کند ، بنا به گفته سسک ، تیاگو به او افتخار داده است .
بزرگترین چالش
سسک فابرگاس با ایده هایی کاملا روشن اظهار داشت:" آماده ام تا هر نقشی که به من واگذار شود را بر عهده بگیرم . من مسیر دشوارتری را انتخاب کرده ام اما این برای من ارزشمندتر است ". او همچنین توضیح داد که " آمدن به بارسا و سبک و سنگین کردن سایر گزینه ها سخت ترین چالش زندگی ام بوده است" . هدف نخست او ، با این حال ، افزودن اندکی به پیشرفت تیمی است که در حال حاضر بهترین تیم دنیا است .
شماره 4 جدید بارسا خیلی روشن اظهار داشت که " تا خروج آخرین قطره عرق از بدنم برای بارسا جانفشانی خواهم کرد" و اینکه هرگز و حتی در زمان دور بودن از بارسا " عشق بارسا را از سرم بیرون نکرده ام".
یک رویایی تابستانی
فابرگاس گفت:" بارسا رویای من را جامه عمل پوشانده است و من تنها امیدوارم که کسی هرگز تاسف این انتقال را نخورد ". او اضافه کرد ، امروز ، با پیوستن به بارسا " یک بار سنگین روانی از روی دوشم برداشته شده است " . او همچنین افزود:" شما می توانید از روی چهره ام بفهمید که چقدر خوشحال هستم ". با وجود این ، فابرگاس کاملا آگاه است که برخی افراد انتظارات و مطالبات مضاعفی از او خواهند داشت .
آرسن ونگر ، مثل یک پدر
فابرگاس گفت:"در اینجا تصوری منفی در مورد ونگر وجود دارد ، اما من می توانم به شما اطمینان دهم که این درست نیست ، برای من او جایگاهی ویژه دارد و همانند پدر دومم است چون که او همه چیز را در جهان فوتبال به من داده است ". او همچنین گفت که اگر او امروز بازیکن تیم اصلی بارسلوناست بازهم به لطف ونگر است ".
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: شهریار امرایی FCBarca.ir