تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 339 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

می بازیم 100 درصد
    بزرگ ترین اشتباه فتح ا... نگه داشتن مظلومی و نیوردن قلعه نویی بود
    به خاطر خاله زنک بازی ها و رودروایسی ها
    همون دلیلی که واعظ مرفاوی رو نگه می داشت
    یکی نیست بهشون بگه اینجا استقلاله نه تاکسی که بخاد کرایه یه نفر رو حساب کنه
    به عنوان یه استقلالی متعصب حاضرم استقلال منحل بشه (زبونم لال) ولی با اون شاگرد مکتب شاهین قهرمان آسیا هم نشیم

2. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تورو خدا ببین این یارو محمد نوری چی گفته

یکی نیست بهش بگه تو اونقد مرد نبودی بگی جلوی مس سرچشمه توپ رو با دست استپ کردی تا کاضمیان گل بزنه حالا نگران داوری هستی ؟؟؟؟
    دو استخون هم که بیشتر نیست کافیه آندو فوتش کنه 3 ماه میره توی کما

4. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

گفتن زننده گل معذورم
    دادش لااقل بگو نزدیکارو کی بهتر میزد!؟؟
    30- 40 متریا رو که فقط میلاد باید بزنه!

-----------------------------------------------
    .....................رحمتی

شیرزاد.....منتظری......عمران زاده......حمودی(مایکون)
    ...........(اگه برسه)

...................اندو....کیا رحمتی
    .............کرار.....زیدان.....کریسM داوودی

...................کاپیتان مسی

فکر کنم واسه اول بازی قابل قبول تر باشه!البته شریفاتم جای میلاد باشه بد نیست!=خوب میدوئه

6. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خواهشاً قبل از دربی اینطوری نظر نده!
    اگه طرفدار استقلال نیستی لطفاً تو این تاپیک نظر نده!
    طرفدار استقلالم شدید
    ولی.... راست میگین بزارم بعد از دربی

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض بچه ها یه خبر بد

مدافع استقلال دربي را از دست داد

رئيس پيشين کميته پزشکي باشگاه استقلال گفت: منتظري نياز به 6 هفته درمان دارد اما کادر پزشکي استقلال ميخواست او را زودتر وارد ميدان کند.

دکتر امین نوروزی درباره اظهارات رضایی پزشک تیم استقلال در خصوص مصدومیت منتظری گفت: به عنوان فردی که 15 سال در باشگاه استقلال فعالیت کردم نمی‌خواستم در آستانه دیدار مقابل پرسپولیس صحبت کنم اما چون پزشک تیم استقلال صحبت‌هایی درباره منتظری انجام داده برای روشن شدن افکار عمومی و اطلاع مسئولان این باشگاه مواردی را اعلام می‌کنم.

وی ادامه داد:‌ پس از اینکه منتظری دچار آسیب دیدگی شد دکتر رازی، فوق تخصص ارتوپدی بعد از معاینه اعلام کرد که این بازیکن نیاز به 6 هفته درمان و فیزیوتراپی دارد. منتظری از ناحیه رباط داخلی و خارجی مچ پا دچار آسیب دیدگی شده بود.

رئیس پیشین کمیته پزشکی باشگاه استقلال تاکید کرد: متأسفانه پزشکان این تیم می‌خواستند زودتر از موعد، منتظری را وارد زمین کنند این در حالی است که کادر پزشکی‌ای که از یک باشگاه پول می‌گیرد باید به فکر سلامت بازیکنان آن مجموعه باشد. آنها تشخیص دکتر رازی که جراح میلاد میداودی هم بوده را نادیده گرفتند در حالی که نظر ایشان صائب و مهم است.

نوروزی اظهار داشت: حدود 4 هفته از مصدومیت منتظری گذشته و کادر پزشکی استقلال می‌خواهد وی را وارد زمین کند در حالی که نباید ریسک کرد و باید منتظر بهبودی بازیکن ماند. منتظری در کلینیک ما به شرایط مطلوبی رسیده و با توجه به این شرایط، کادر پزشکی استقلال گمان کرد که وی را می‌تواند زودتر به میادین بفرستد.

وی یادآور شد: پزشکی که از یک باشگاه پول می‌گیرد باید هر روز بازیکنان را چک کند. حتی اگر بازیکنان به کلینیک دیگری می‌روند مسئول پزشکی باشگاه موظف است که با مسئول آن کلینیک صحبت کند، تعامل داشته باشد و شرایط بازیکنان مصدوم را جویا شود.

نوروزی در پایان گفت: پژمان منتظری و همین طور فریدون زندی با نامه رسمی باشگاه استقلال به کلینیک من آمدند. زندی برای معاینه مراجعه کرد و منتظری نیز مراحل درمانی‌اش را نزد ما سپری کرد. با اینکه شرایط منتظری خوب است اما همانگونه که دکتر رازی اعلام کرده وی نیاز به 6 هفته طول درمان دارد که اکنون 2 هفته آن باقی مانده و بازی کردن او با این شرایط ریسک است و نمی‌تواند مقابل پرسپولیس به میدان برود.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by meyn; 14-09-2011 at 15:13.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

مدافع استقلال دربي را از دست داد
    حالا به نظرم بین عزیز زاده و حسینی حسینی قابل قبول تره چون پرسپولیس خیلی سرزن نداره!=البته اگه عزیززاده بازیکن سابق باشه!

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

حيدري: داربي ربطي به جدول ندارد

بازيکن ملي پوش استقلال معتقد است که باخت برابر تراکتورسازي باعث شد که نقاط ضعف استقلال در همين ابتداي فصل مشخص شود و استقلال بايد داربي را ببرد تا باخت مقابل تراکتورسازي را براي هوادارانش جبران کند.

در آستانه داربي 71 پايتخت خسرو حيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد اين بازي، باخت مقابل تراکتورسازي و وضعيت تيم ملي صحبت کرد.

* شرايط استقلال براي حضور در داربي 71 چطور است؟

شرايط تيم خوب است. در حال حاضر روي نقطه ضعف‌هايي که داشتيم کار مي‌کنيم تا بتوانيم آن‌ها را برطرف کنيم و خودمان را براي داربي آماده کنيم. فکر مي‌کنم شکست مقابل تراکتور را بايد براي هوادارانمان جبران کنيم.

* باخت برابر تراکتورسازي عملکرد استقلال در داربي تاثير ندارد؟

خير، اين اولين باخت استقلال بود. بنابراين نمي‌تواند چندان تاثيرگذار باشد. به هر حال قبل از اين مسابقه بازي‌هاي خوبي را انجام داديم و بردهاي خوبي هم داشتيم. مطمئنا به دليل اين که مشکلاتي که داريم اول فصل مشخص شده راحت‌تر مي‌شود آن‌ها را رفع کرد.

* حضور تعداد زيادي از بازيکنان استقلال در تيم ملي در عملکرد مقابل تراکتورسازي تاثيرگذار بود؟

نمي‌شود گفت که بي‌تاثير بوده است. مربي هم دوست دارد کارهاي تاکتيکي انجام بدهد و بازيکنانش را در اختيار داشته باشد، اما بيش از همه خستگي راه و بازي‌ها تاثيرگذار بود. من جمعه و سه‌شنبه با تيم ملي بازي کردم و باز هم جمعه برابر تراکتورسازي به زمين رفتم. در حدي خسته بودم که اواخر بازي چشم‌هايم سياهي مي‌رفت.

* استقلال بازيکنان زيادي در تيم ملي دارد، براي حل مشکل تمرين‌هاي اين تيم چه کار بايد کرد؟

البته هميشه اين طور پيش نمي‌آيد که دو روز بعد از بازي تيم ملي باشگاه‌ها بازي داشته باشند. خيلي وقتها اين فاصله‌ها بيشتر است، در نتيجه‌ تيم مي‌تواند استراحت کند و کارهاي تاکتيکي انجام بدهد. قبل از بازي با تراکتورسازي علاوه بر اين که بازيکناني در تيم ملي خودمان حضور داشتند، جاسم کرار و وليد علي نيز در تيم‌هاي ملي کشورشان بودند.

* با توجه به شرايط استقلال و پرسپوليس داربي 71 را چطور مي‌بينيد؟

اين بازي هيچ ارتباطي به شرايط جدول ندارد. بايد با تمام توانمان در اين بازي حضور پيدا کنيم. نبايد نگاه کنيم که پرسپوليس چند باخت دارد. سالي که مرفاوي، سرمربي استقلال بود، تيم خيلي خوبي داشتيم و قبل بازي خيلي‌ها مي‌گفتند که 6 تاي سال 54 را جبران مي‌کنيم، اما اين بازي مساوي به پايان رسيد. حتي در بازي برگشت هم شکست خورديم. نمي‌شود از قبل گفت که کدام تيم پيروز مي‌شود.

* براي پرسپوليسي‌ها کري خواني مي‌کنيد؟

خير، هيچ وقت براي هيچ تيمي کري نمي‌خوانم . سعي مي‌کنم بهترين عملکردم را در زمين انجام بدهم.

* با توجه به چند بازي که تيم ملي انجام داده است و شما هم در اين بازي‌ها حضور داشتيد وضعيت آن را چطور ارزيابي مي‌کنيد؟

فکر مي‌کنم که تيم ملي روند رو به رشدي دارد. مقابل قطر به حقمان نرسيديم، در حالي که مي توانستيم پيروز شويم. اگر اين کار انجام مي‌شد خيلي جلو مي‌افتاديم، اما هنوز هم اميدوار هستيم که بتوانيم با اقتدار از گروه‌مان صعود کنيم.

* از زمان حضور کي‌روش در تيم ملي چه تاثيرات مثبتي را مشاهده کرديد؟

کي‌روش روي زمين تمرين و اين که شرايط مساعدي داشته باشد حساس است و به دنبال اين است که امکاناتي که تيم احتياج دارد به بهترين نحو فراهم شود. از لحاظ فني هم مربي بزرگي است و مطمئنا اسم او هم باعث مي‌شود که بازيکنان کارايي لازم را داشته باشند. به دليل اين که خارجي است با کسي تعارف ندارد و به هر کسي که ضعيف کار کند، بازي نمي‌دهد. با اين که مدت زيادي نيست به ايران آمده است با فضاي کشورمان آشنا شده است. اميدوارم که با او بتوانيم اين مرحله را پشت سر بگذاريم و به مرحله بعدي برسيم.

* تيم ملي چه نقاط ضعفي دارد که بايد برطرف شود؟

نقطه ضعف و قوت همه دارند و کارشناسان بايد در مورد نقاط ضعف نظر بدهند. بايد سعي کنيم که در تمام نقاط زمين نقاط ضعفمان را بپوشانيم و آن‌ها را کمتر کنيم.

* تيم ملي ايران به جام جهاني برزيل مي‌رود؟

از الان نمي‌شود گفت که صعود مي‌کنيم، اما اميدواريم که اين دفعه به جام جهاني برويم. چون تيم ملي موقعيتش در آسيا پايين‌تر آمده است. بايد به آن موقعيت برگردانيم و در رنکينگ آسيا رده خوبي را کسب کنيم. شخصا فکر مي‌کنم که مي‌توانيم به جام جهاني برويم اما با حرف نمي‌شود.

منبع:
    کد:
    Last edited by meyn; 14-09-2011 at 17:53.

11. این کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض فتح‌الله‌زاده: 3 بر يك يا 4 بر 2 دربي را مي‌بريم

سرپرست باشگاه استقلال گفت: روز جمعه با نتيجه 3 بر يک يا 4 بر 2 پرسپوليس را شکست مي‌دهيم.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص دیدار روز جمعه با پرسپولیس و حواشی آن صحبت‌های زیر را مطرح کرد:

فارس: آقای فتح‌الله‌زاده فکر نمی‌کنید برای پرسپولیس خیلی کُری می‌خوانید؟
    من مگر چقدر کُری خوانده‌‌ام؟ روزنامه‌ها را نگاه کنید، آنها دو روزنامه همسوی خود دارند. مگر نمی‌بینید چقدر به ما اولتیماتوم می‌دهند؟ به ما کم لطفی کرده بودند من هم گفتم دربی که جایزه ندارد یک بازی معمولی است و ما قبل‌تر از آنها نیش خورده بودیم.

فارس: برای بازی استرس ندارید؟
    دوست دارم یک بازی زیبا شود و تماشاگران از آن لذت ببرند. پرسپولیس و استقلال دو تیم مطرح آسیایی هستند. هیچ مشکلی پیش نمی‌آید همانطور که من و کاشانی رفیق هستیم مظلومی با استیلی و یا فرهاد با علی کریمی دوست هستند. ما با هم مشکلی نداریم. نمی‌توانم بگویم هیچ استرسی ندارم اما به نظرم این بازی با دیگر بازی‌ها فقط کمی فرق می‌کند.

فارس: گفته بودید پاداش نمی‌دهید. دربی قبل هم این را گفتید اما در رختکن پاداش را بر عهده خود بازیکنان گذاشتید.
    این سری به رختکن هم نمی‌روم تا پاداش ندهم.

فارس: اصلا از پول خبری هست که بخواهید پاداش بدهید؟
    پول کم کم جور می‌شود. تلاش‌هایی انجام داده‌ایم.

فارس: ظاهرا 20 شهریور باید چک مجتبی جباری پاس می‌شد؟
    وقتی اعتراضی نمی‌کند یعنی مشترک مورد نظر یافت شده است! از مدت‌ها قبل به او چک داده بودیم و باید به قولمان عمل می‌کردیم.

فارس: شما فکر می‌کنید مرد دربی چه کسی می‌شود؟
    خیلی سخت است که از استقلال بخواهم اسم ببرم اما فکر می‌کنم از طرف پرسپولیس علی کریمی و از طرف استقلال فرهاد مجیدی تأثیرگذار باشند. به بازیکن گمنامی که بتواند مرد دربی بشود باید جایزه دهیم.

فارس: دربی را پیش بینی می‌کنید؟
    فکر می‌کنم یا 3 بر یک و یا 4 بر 2 به نفع استقلال می‌شود.

فارس: یعنی اگر نتیجه برعکس شود، فردای دربی همین مقدار خوشحال هستید؟
    بله، ‌هیچ فرقی نمی‌کند چون هیچ اتفاقی نمی‌افتد. اگر ما ببازیم همچنان 13 امتیازی هستیم و پرسپولیس از ما پائین‌تر خواهد بود. آنها در دربی هر کاری کنند به ما نمی‌رسند. من یک مطلبی به دوستان پرسپولیسی‌ام بگویم و آن اینکه این مصاحبه‌هایی که می‌کنم با چاشنی طنز است و به دل نگیرند. دوست دارم با این صحبت‌ها کمی این مسابقه را از خشکی در بیاورم و یک جنجال دوست داشتنی به آن بدهم.

فارس: قرار است شب دربی از پیشکسوتان استقلال کسی به اردو بیاید؟
    من همین جا اعلام می‌کنم قدیمی‌های استقلال احتیاجی به دعوت ندارند و آنها هر وقت که دوست داشته باشند در به رویشان باز است.

فارس: داور دربی مشخص شد؟ می‌گویند قهرمانی قرار است داور باشد.
    هنوز که چیزی اعلام نکردند اما جالب است که دوستان پرسپولیسی می‌گویند قهرمانی استقلالی است درحالی که همین داور سال گذشته گل آفساید این تیم را سالم اعلام کرد. به هرحا ما موضعی نگرفتیم. قهرمانی هم داور بزرگی است اما حرفمان این است اگر قرار باشد به داوری اتهامی وارد شود، نمی‌تواند تمرکز کند. همه داوران ایرانی از داوران خارجی بهتر هستند و هر داوری قضاوت این دیدار را برعهده بگیرد او را می‌پذیریم.

فارس: سرانجام اسامی هیئت مدیره استقلال ناقص به AFC ارسال شد یا خیر؟
    چون من هیچگونه اختیاری در این مورد ندارم نمی‌توانم حرفی بزنم. ما کارمند و کارگزاریم. کسی که مسئولیت دارد می‌داند که چه وقتی باید اسامی را اعلام کند. فقط می‌توانم آرزو کنم به پرسپولیس و استقلال لطمه نخورد.

کد:

13. 2 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض تيموريان: داربي يک بازي خاص است

آندرانيک تيموريان بازيکني است که فوتبال خود را از تيم‌هاي پايه استقلال آغاز کرد، اما امسال نخستين بازي خود را برابر پرسپوليس انجام مي‌دهد. او در مورد اين بازي، وضعيت تيم ملي و ... صحبت کرد.

* شرايط شما براي بازي با پرسپوليس چگونه است؟

خدا را شکر با ساير بازيکنان تمرين مي‌کنم و خودمان را براي داربي آماده مي‌کنيم. از نظر بدني هم شرايط مساعدي دارم و با تيم تمرين مي‌کنم. اميدوارم بهترين بازي‌ام را براي استقلال انجام بدهم.

* پس از شکست برابر تراکتورسازي وضعيت تيم براي رويارويي با پرسپوليس چگونه است؟

باختي که مقابل تراکتورسازي متحمل شديم، غير قابل باور بود. به نظر من بهترين نتيجه‌ براي اين بازي تساوي بود. در حال حاضر کادر فني و بازيکنان آن بازي را فراموش کرده‌اند و مي‌دانيم که به خاطره‌ها پيوسته است. وقتي که بازي را باختيم، افسوس خوردن معنايي ندارد. اين باخت طبيعي است. همه تا آخر فصل نمي‌توانند بازي‌ها را ببرند. باخت هم کم و بيش اتفاق مي‌افتد. بازيکنان استقلال با شخصيت و حرفه‌اي هستند و با اين موضوع کنار آمده اند. در کل شرايط تيم خوب است و فکر مي‌کنم بيشتر بازيکنان براي اين مسابقه آماده باشند.

* نبود ملي پوشان استقلال در بازي تراکتورسازي تاثيرگذار بود؟

صد درصد تاثيرگذار بود. هفت نفر از بازيکنانمان در تيم ملي ايران حضور داشتند و در تيم ملي کويت و عراق هم دو بازيکن داشتيم. دست کادر فني خالي بود و با 10 نفر تمرينات را برگزار مي‌کردند. تمام تيم‌ها در تيم ملي سهميه‌اي دارند، اما سهميه استقلال بيشتر بود. وقتي که همه بازيکنان کنار هم باشند، شرايط با زماني که 10 نفر در تمرين هستند، متفاوت است.

* نخستين باري است که در داربي بازي مي‌کنيد شرايط اين مسابقه را چگونه ارزيابي مي‌کنيد؟

داربي يک بازي خاص در ليگ برتر است و از حساسيت خاصي براي دو تيم برخوردار است. از سختي و آساني اين مسابقه نمي‌توانم چيزي بگويم چون اين اولين داربي است که تجربه مي‌کنم. هر کس که باهوش‌تر باشد، پيروز مي‌شود. در اين بازي موقعيت گل کم پيش مي‌آيد و هر تيمي که از آن به نحو احسن استفاده کند، پيروز مي‌شود.

* اين نخستين داربي پايتخت است که بازي مي‌کنيد، اما يک داربي انگليسي را تجربه‌ کرده‌اي.

بله. زماني که در بولتون بودم با منچستر و ويگان بازي کرديم، اما شرايط آن بازي‌ها با اين بازي متفاوت است.

* پرسپوليس رقيب شما نيست؟!

با يکي از خبرنگاران مصاحبه کردم، او گفت براي پرسپوليس کري نمي‌خواني، من هم گفتم نمي‌دانم که پرسپوليس در جدول چندم است. اين خبرنگار گفت که پرسپوليس سيزدهم است. من هم گفتم اگر پرسپوليس سيزدهم است، پس رقيب ما نيست. او تيتر زد پرسپوليس سيزدهم است، پس کري خواندن ندارد. بازيکنان پرسپوليس دوستان ما هستند و همه قابل احترامند. فوتبال و داربي تمام مي‌شود و اين برد و باخت‌ها زياد مهم نيست. رفاقت‌ها خيلي اهميت دارد. بايد هميشه به حريف احترام بگذارم.

* با توجه به حضورتان در تيم ملي وضعيت اين تيم را چطور ارزيابي مي‌کنيد؟

در اين چند ماهي که با کي‌روش کار مي‌کنيم نتيجه‌هاي قابل قبولي به دست آورديم. حتي مي‌توانستيم قطر را هم شکست بدهيم و با 6 امتياز سر گروه بمانيم. هر چند که هنوز هم صدرنشين هستيم. اما بازي با بحرين در تهران مهم‌تر از بازي‌هاي برگشت است. تيم ما خوب است و مربي‌ها هم تلاش مي‌کنند تا بازيکنان خوب کار کنند. اميدوارم بدون هيچ مشکلي به مرحله نهايي مسابقات مقدماتي جام جهاني برزيل صعود کنيم.

* ايران به برزيل مي‌رود؟

چيزي دور از دسترس نيست. چهار سال گذشته هم مي‌توانستيم به جام جهاني صعود کنيم، اما بدشانسي آورديم. مقابل کره شمالي و کره جنوبي در سئول مي‌توانستيم برنده باشيم، اما فوتبال به خاطر همين چيزها جذاب است. اميدوارم در جام جهاني 2014 برزيل باشيم و جواناني که حق‌شان است در اروپا بازي کنند و بتوانند فوتبال خودشان را به نمايش بگذارند.

* در اين چند ماهي که با کي‌روش کار کرديد چه نکات مثبتي را در تيم ملي مشاهده کرديد؟

کي‌روش چند ماه است که تيم ملي را در اختيار گرفته و زود است قضاوت کنيم. از لحاظ سيستمي روش بازي از دفاع به حمله نسبت به يکي، دو سال گذشته پيشرفت کرديم. فکر مي‌کنم زود است در مورد کي‌روش قضاوت کنيم. او مربي کار بلد و دانايي است. در بهترين تيم‌هاي دنيا سرمربي بود و دستيار آلکس فرگوسن بود.

* تيم ملي هنوز از همان روش سنتي و استفاده از ضربه‌هاي ايستگاهي به گل مي‌رسد، آيا خود کي‌روش هم سعي مي‌کند از همين روش استفاده کند؟

هر تيمي نسبت به ابزاري که دارد روي روش‌هاي گل زني کار مي‌کند. صلاح تيم ملي هم روي ضربه‌هاي ايستگاهي است و تيم‌هاي ديگر از روش‌هاي ديگري به گل مي‌رسند. مطمئن باشيد که کي‌روش در تيم ملي کار مي‌کند. سانتر از جناحين هم نوعي تاکتيک است. هيچ کس نمي‌گويد که حتما بايد از روي زمين به گل رسيد.

کد:

15. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

تورو خدا ببین این یارو محمد نوری چی گفته

یکی نیست بهش بگه تو اونقد مرد نبودی بگی جلوی مس سرچشمه توپ رو با دست استپ کردی تا کاضمیان گل بزنه حالا نگران داوری هستی ؟؟؟؟
    دو استخون هم که بیشتر نیست کافیه آندو فوتش کنه 3 ماه میره توی کما

بازیکن خوبیه
    اعتماد به نفسشم بیشتر از توانایی های فنیش هست!

یکی از بازیکنایی هست که تو دربی میتونه اذیتمون کنه!

17. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •