تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 137 از 287 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنیه ، ۳۰م سپتامبر سال ۲۰۰۸

محل انجام : گرین بی ، ویسکانسین

دانلود عکس ها ، حجم: KB 1,743
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود ویدیو ، حجم: KB 9,703
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

سپس شاهد اینتروی ای سی دابلیو هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین ای سی دابلیو انجام میشه .

مت استرایکر و تاد گریشام به همه خوش آمد میگن و اعلام میکنن شوء امشب در گرین بی انجام میشه .

جنرال منیجر ای سی دابلیو ، تئودور لانگ به همراه دستیارش تیفانی داخل رینگ هستن . سپس تدی مت هاردی و مارک هنری رو فرا میخونه و چمپین و چلنجر به ترتیب وارد میشن که مت بشدت مورد تشویق قرار میگیره . هنری هم مثل همیشه به همراه اطلس وارد میشه . تیفانی قصد داره با هنری دست بده اما هنری این کار رو نمیکنه . تدی لانگ میگه : " شما فرصت دارید تا آخرین صحبت هاتون رو درباره ی پی پی وی در این هفته انجام بدید . " مارک هنری شروع میکنه و میگه : " مت هاردی هفته ی بدی خواهد داشت . او در اسمکدان باید در یک تریپل تریت مچ برابر کریس جریکو و تریپل ایچ قرار بگیره . هاردی آبروی ای سی دابلیو رو خواهد برد . " هاردی میگه : " من با افتخار برای ای سی دابلیو خواهم جنگید . درسته ، من هفته ی بدی داشتم اما منن عاشق چلنج هستم و این رو در نو مرسی نشون میدم . مارک هنری هم مدت کوتاهی که چمپین بود فقط بخاطر هیکلش و یک هال آف فیمی که میخواست کیف اون رو حمل کنه ، بود . حالا اگه میخوای ، میتونیم همینجا همه چیز رو مشخص کنیم . " تدی لانگ سریعا میاد و بین این دو وایمیسه تا درگیری ای پیش نیاد . آهنگ میز و موریسن پخش میشه و این دو وارد میشن . این دو میان و به لانگ اعتراض میکنن که بینشون در مین ایونت هفته ی پیش مسابقه انداخت و دو دوست رو مجبور به درگیری کرد . تدی لانگ میگه : " امشب در مین ایونت ، یک مسابقه ی سیکس من تگ تیم مچ بین (تیم اول) مارک هنری ، میز و موریسن در برابر (تیم دوم) مت هاردی ، ایون بورن و ریکی اورتیز انجام خواهد شد . "

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه اول :: " دی آل امریکن امریکن " جک سوئگر در برابر لنی لین

لنی لین داخل رینگه و منتظر هست تا حریفش وارد بشه . آهنگ جک سوئگر وارد میشه و او وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و جک سوئگر لنی رو میندازه گوشه ی رینگ . فیس لاک از سوئگر . سپس لنی بلند میشه و سوئگر ویستلاک رو اجراء میکنه . گات باستر از جک سوئگر زده میشه . لنی سعی داره چند مشت بزنه اما سوئگر با زانو یه ضربه ی قوی به صورت او میزنه . بلوء تاندر بامب از جک سوئگر . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، جک سوئگر لنی رو به رینگ برمیگردونه و بهش نک بریکر میزنه . در همین لحظه تامی دریمر وارد میشه و به کمک لنی لین میاد . سوئگر رینگ رو ترک میکنه . تامی لنی رو چک میکنه .

بعد از کامرشال برمیگرده .

مسابقه دوم :: تامی دریمر در برابر مایک ناکس

ناکس وارد میشه و مسابقه رو آغاز میکنن . ناکس و دریمر لاک آپ میشن . هیپ تاس از ناکس و سپس شولدربلاک . ناکس میخواد البوء دراپ بزنه اما نمیتونه . دریمر میره بالای طناب ها و یک پرش انجام میده اما ناکس او رو تو هوا میزنه . ورتیکال سوپلکس از ناکس . سپس نی دراپ میزنه . ناکس چین لاک رو اجراء میکنه ولی دریمر بعد از زدن چند مشت قفل رو باز میکنه . دریمر یه کیک به صورت ناکس میزنه ، سپس بولداگ و نک بریکر رو روی حریف اجراء میکنه . البوء دراپ از دریمر . کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نیست . ناکس یک البوء به پشت سر دریمر میزنه و او رو به گوشه ی رینگ میفرسته . در گوشه ی رینگ دریمر رو میزنه اما دریمر با یک دراپ توء هولد فن بعدی ناکس رو کونر میکنه . ناکس در گوشه ی رینگ هست . دریمر با سرعت به طرف او میره اما ناکس جاخالی میده و شونه ی دریمر از بین طناب های اول و سوم رد میشه و به میله ی گوشه ی رینگ میخوره . دریمر برمیگرده و ناکس توییستینگ فیس پلنت رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، جک سوئگر وارد میشه و ناکس رینگ رو ترک میکنه . سوئگر به دریمر بلوء تاندر بامب میزنه و با لبخند رینگ رو ترک میکنه .

مسابقه سوم :: مارک هنری ، جان موریسن و میز در برابر مت هاردی ، ایون بورن و ریکی اورتیز

استار ها وارد میشن و در بین اون ها مت هاردی و ریکی اورتیز بیشتر از همه تشویق میشن . ایون بورن و د میز مسابقه رو شروع میکنن . میز کار رو بهتر آغاز میکنه . بورن میره برای جامپینگ نی اما میز شولدربلاک میکنه . بورن با یه اسپینکیک به بازی برمیگرده . کاور میکنه ، یک..دو.. موفق نیست . بورن با ریکی تگ میشه . ریکی میز رو در یک ویست لاک گیر میندازه و ایون بورن به میز دراپ کیک میزنه . میز ضربه ای به گلوی ریکی میزنه و با موریسن تگ میشه . موریسن چند فورآرم میزنه و میره برای کلوزلاین که ریکی جاخالی میده و شولدربلاک میکنه . ریکی با بورن تگ میشه . بورن به بازی برمیگرده و موریسن رو میزنه . بک بادی دراپ از بورن . اما موریسن با دخالت میز موفق میشه بورن رو از رینگ به بیرون بندازه . میز در بیرون رینگ بورن رو میزنه . موریسن بورن رو به رینگ برمیگردونه و روی بازوی او کار میکنه . بورن با چند کیک به پای موریسن سعی داره به بازی برگرده اما موریسن بهش روندهوس کیک میزنه . سپس موریسن با میز تگ میشه . بورن به میز استندینگ هاریکنرانا میزنه . سپس با مت هاردی تگ میشه . تماشاگرا هاردی رو تشویق میکنن . مت هاردی به میز نک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نیست . سپس هاردی به میز ساید افکت میزنه . موریسن قصد دخالت داره که مت بهش بادی دراپ میزنه . هاردی به میز و موریسن دابل کلوزلاین میزنه و اون ها رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . اورتیز با موریسن داره میجنگه و ضرباتی به شونه ی موریسن میزنه . سپس الکتریک چیر از ریکی . موریسن با میز تگ میشه . میز وارد میشه و ریکی رو میزنه . او رو به گوشه ی رینگ میبره و با موریسن تگ میشه . ریکی موفق میشه موریسن رو بزنه و حالا او با ایون بورن تگ میشه . بورن چند کیک قوی میزنه . سپس اسپرینگ بورد کیک رو از بالای طناب ها اجراء میکنه . بورن دوباره میره بالا و فلایینگ دابل نی رو اجراء میکنه . میز قصد دخالت داره که مت هاردی میاد و او رو میزنه . ریکی اورتیز هم میاد کمک همتیمیش و به میز و موریسن دابل کلوزلاین میزنه و اون ها رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . موریسن به بازی برمیگرده و با هنری تگ میشه . بورن چند کیک قوی به هنری میزنه . سپس میره بالای رینگ و میپره ، اما هنری او رو در هوا میگیره و بهش وورلد استرانگست اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، مارک هنری داخل رینگ هست و مت هاردی بیرون رینگ افتاده . اینم دو به هم نگاه میکنن و گزارشگر (استرایکر) میگه باید ببینیم در یکشنبه چه اتفاقی خواهد افتاد .

شوء این هفته در همین لحظه به پایان میرسه .

-------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کمپانی دابلیو دابلیو ای در ماه دسامبر کتابی به عنوان " شوء داون " به بازار عرضه خواهد کرد . در این کتاب بیست رقابت برتر در بیست سال اخیر گنجانده شده و توضیحات کامل این درگیری ها درش وجود داره .

اونطور که در خبر ها اومده این کتاب دارای 320 صفحه و نویسنده ی اون " جرمی رابرتس " هست . این نویسنده قبلا بیوگرافی باتیستا و اریک بیشاف رو هم در قالب یک کتاب نوشته بود .

------------------------------------------

چارلی هاس مدتی هست که در هاس شوء های دابلیو دابلیو ای در اروپا شرکت میکنه . او که جدیدا در حین ورود به رینگ (در هر هفته) ادای یک استار رو در میاره ، این بار در هاش شوء حضور پیدا کرد و تیپ " هکساء " جیم دوگن رو زد و حرکات او رو تقلید کرد .

چارلی هاس در قبل و بعد از مسابقه پرچم کشور فرانسه رو بالا برد و در هوا چرخوند ، در حالی که دوگن همیشه پرچم آمریکا در دست داشت .

در دارک مچ راء این هفته (قبل از شوء) ، یک مسابقه ی تک به تک بین دی لو بران و دالف زیگر برگذار شد . قبل از مسابقه زیگلر یک میکروفون گرفت و گفت : " سلام ، من دالف زیگلر هستم . " تماشاگرا بطور عجیبی او رو هوو کردن .

به هر حال مسابقه شروع شد و در پنجمین دقیقه ی مسابقه ، دی لو بران خواست مونسالت بزنه که زیگلر جاخالی داد . سپس زیگلر فلت لاینر رو اجراء کرد و با پین کردن بران موفق شد پیروز مسابقه بشه . بعد از مسابقه باز هم زیگلر گفت : " من دالف زیگلر هستم . " و تماشاگرای حاضر در ورزشگاه همون رفتار قبلی رو با او داشتن .

دالف زیگلر چند هفته ای هست که در بک استیج راء دیده میشه (پخش زنده ی شوء) ولی هنوز مسابقه ای رسمی در این برند انجام نداده .

سایت دابلیو دابلیو ای دات کام اعلام کرد ، در اسمکدان این هفته قرار بود (جمعه ی بعد) مسابقه ی چمپین ورسز چمپین بین بث فینکس در برابر میشل مک کول انجام بشه .

البته این مسابقه پا بر جا هست اما نوع مسابقه تغییر کرده و به یک لامبرجک مچ تبدیل شده . مسابقه به این ترتیب هست که بریه بلا ، ایو تورس ، کندیس میشل ، کلی کلی ، لنا یادا ، ماریا و میکی جیمز در بیرون رینگ میشل مک کول رو همراهی خواهند کرد و همراهان بث فینکس هم جیلیان هال ، کیتی لی ، ماریس ، لیلا ، ویکتوریا و ناتالیا نایدهارت خواهند بود .

در واقع تمام دیواس دابلیو دابلیو ای در اسمکدان این هفته حضور خواهند داشت .

در قبل از شروع راء این هفته اعلام شد که در دارک مچ این هفته (برای تماشاگرا) یک مسابقه ی دو به دو بین ری میستریو و باتیستا در برابر کین و قهرمان سنگین وزن کریس جریکو انجام خواهد شد .

تماشاگرا بعد از اینکه متوجه شدن ری میستریو و باتیستا بار دیگه هم با هم تیم میشن خوشحال شدن . اما این مسابقه انجام نشد و دلیلش هم مشخص نیست . جالبه بدونید که تماشاگرا بعد از شوء هیچ عکس العملی نسبت به لغو مسابقه نشون ندادن .

در مسابقه ی تگ تیم هشت نفره در راء این هفته ، مایکل کول داشت درباره ی کودی رودس صحبت میکرد که در حین صحبت هاش اشتباه بزرگی کرد که اکثرا متوجه نشدن .

مایکل کول گفت : " در مصاحبه ی کودی رودس درباره ی تگ تیم که در مجله ی دابلیو دابلیو اف ... دابلیو دابلیو ای منتشر شد ! " بله ، او خیلی زود اشتباهش رو متوجه شد و بدون توجه حرفش رو ادامه داد .

از این اشتباهات زیاد داشتیم که مثلا میشه به هال آو فیم سال 2008 اشاره کنیم که ریک فلیر به اشتباه دابلیو دابلیو ای رو گفت دابلیو دابلیو اف که البته در نسخه ی رسمی ای که توسط کمپانی به بازار عرضه شد این اشتباه رو اصلاح کردن .

-------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کاور رسمی دی وی دی اج منتشر شد .

همونطور که در پست های قبل گفتیم ، عنوان این محصول " Edge : A Decade of Decadence " هست و در تاریخ 23وم ماه دسامبر سال 2008 به بازار عرضه خواهد شد .

این محصول سه دی وی دی هست و تمام مسابقات زیبا و تایتل مچ های اج در اون گنجانده شده . ضمن اینکه خود اج و استار های دیگه هم در این هوم ویدئو درباره ی او و کریرش صحبت میکنن .

استینگ قرار دادش رو تا پایان سال 2009 با تی ان ای تمدید کرد .

این استار که در ایمپکت او رو اسطوره (Icon) لقب دادن ، یک سال دیگه قراردادش رو تمدید کرد اما مسئولان تی ان ای هنوز برنامه ی خاصی برای او ندارن . گفته میشه که کمپانی تی ان ای قصد داره با ریک فلیر قرار داد ببنده تا در اواسط سال 2009 ، استوری لاین ای بین استینگ و ریک فلیر بنویسه تا یکی از حساس ترین مسابقات تاریخ تی ان ای رو رقم بزنه اما ریک فلیر علاقه ای به تی ان ای نداره .

پس داستان نویسان تی ان ای باید فکر دیگه ای برای استینگ بکنن و حداقل او رو در یک استوری لاین معمولی وارد کنن . گفته میشه در صورت توافق داستان نویسان با مسئولان تی ان ای ، استینگ برای مدتی سر کمربند قهرمانی یا سنگین وزن تی ان ای مسابقه خواهد داد .

بازی تی ان ای ایمپکت که حدود دو هفته هست که به بازار عرضه شده ، نمره ی پایین 10/7 گرفت.

سازندگان این محصول گفتن که به این نمره خیلی اهمیت نمیدن و فقط بدنبال این هستن که این بازی به اندازه ی مورد نیاز کپی بشه و به فروش بره .

اون ها بر این باورند که ویدئو گیم " !TNA Impact " باید 600.000 نسخه اش به فروش برسه تا محصولی موفق و پر فروش (نسبت به نمره) به حساب بیاد . تا الان که فاصله ی زیادی با این رقم دارن و باید ببینیم تا پایان سال 2008 (رقم پایانی) چقدر خواهد بود .

جیم راس تاریخ احتمالی بازگشت ملینا رو لو داد .

جی آر در وبلاگ خودش ( JrsBarbq.com ) گفته که مصدومیت ملینا رو دنبال میکنه تا بدونه تاریخ دقیق بازگشت این دیوا کی هست . جی آر در ادامه گفته که هنوز به تاریخ قطعی مشخص نشده اما با مصدومیتی که ملینا دچارش شده ، احتمالا او تا آخر ماه جنیری (2009) هم نمیتونه به رینگ برگرده .

ضمن اینکه جیم راس درباره ی انتقال شوء اسمکدان به " مای نتورک تی وی " گفته که از این بابت خیلی خوشحال هست چون این موضوع باعث شده تا 50 استار دابلیو دابلیو ای به همراه تمام چمپین های این کمپانی در جمعه ی این هفته حضور داشته باشن .

انتشار مصاحبه ی جدید اج از سایت " Between The Ropes " .

قهرمان سابق دابلیو دابلیو ای و سنگین وزن جهان درباره ی دوریش از مسابقات گفته : " من نیاز به وقفه داشتم . هیچ کس من رو مجبور به استراحت نکرد و من خودم خواستم تا مدتی دور باشم . حالا که فکر میکنم میبینم ایده ی خیلی خوبی هم بود . من آتیش نگرفتم و هیچ چیزیم هم نشد . دیگه خسته شده بودم و بخاطر همین ... "

مصاحبه ی کامل رو میتونید از سایت بتوین د روپس دات کام بخونید .

دو مسابقه UFC 92 مشخص شد :

Dean Lister vs. Yushin Okami

Ryo Chonan vs. Brad Blackburn

ضمن اینکه یک مسابقه هم برای UFC 93 برنامه ریزی شده :

Thiago Silva vs. Lyoto Machida

البته این مسابقه قرار بود در پی پی وی های قبلی یو اف سی انجام بشه که بدلایلی این اتفاق نیفتاد و این مسابقه لغو شد . اما مسئولان این کمپانی بار دیگه برنامه ریزی کردن تا این مسابقه اینبار در یو اف سی 93 انجام بگیره .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

جان سینا و بازگشت احتمالی او در Survivor Series 2008 ::

کمپانی دابلیو دابلیو ای در تلاش هست تا سینا رو برای پی پی وی سروایور سریس امسال آماده کنه . این پی پی وی در بکنورث بوستون واقع در ایالات مسچوستس انجام میشه و هوم تاون (زادگاه) جان سینا هست .

جان سینا در حال حاضر مشغول به ایفای نقش در فیلم " Marine 2 " هست که باز هم خودش نقش اول این فیلمه . بنظر میرسه این محصول بزودی فیلم برداریش تموم میشه و سینا میتونه دوباره و در زادگاه خودش به مسابقات برگرده .

درخواست عجیب وینس مک من از کوین نش ::

کوین نش در آخرین مصاحبه ی خودش گفته که قرار دادش با تی ان ای (دقیقا) در تاریخ 10م اکتبر سال 2008 به پایان میرسه (7 روز دیگه) و او علاقه ی زیادی به فعالیت در دابلیو دابلیو ای داره .

نش گفته که قصد داره دو سال آخر فعالیتش رو در کشتی حرفه ای ، در کمپانی دابلیو دابلیو ای بگذرونه ولی وینس مک من فکر خریدن او رو از ذهنش بیرون کرده . کوین نش دیروز در مصاحبه اش گفت که وینس مک من ازش خواسته که فعلا موهاش رو رنگ (تیره) کنه تا بعدا برای بستن قرار داد تصمیم بگیره .

انتشار مصاحبه ی جدید اج از " Between The Ropes " (بطور کامل) ::

اج در ابتدای صحبت هاش گفت که بازگشتش در اولین روز پخش اسمکدان از مای نتورک تی وی شایعه هست (با خنده) . او در ادامه گفت : " من مصدومیت جدی ای ندارم که بخوام بگم بخاطر مصدومیت از مسابقات دور هستم و دلیل اصلی نبود من ، خستگی هست . "

- پرومو های او با فولی : " من در چندین پرومو شرکت داشتم که یکی از سخت ترین اون ها کار با میک فولی بود . بعد از انجام این پرومو ها من دچار سردرد شدیدی شدم که دلیل اصلیش اضطراب (مرتبط به پرومو) بود . "

- درگیری با آندرتیکر : " کار کردن با آندرتیکر برای من فوق العاده بود . آندرتیکر به نظر من بهترین بزرگ مرد (!) و یک اسطوره هست . من قبلا از این ها هم خیلی دوست داشتم با تیکر کار کنم اما بدلایلی نشد . اولین مسابقه ی ما به خیلی وقت قبل برمیگرده ، . دومین مسابقه ی ما در رسلمینیا 24 بود . من درباره ی آندرتیکر با برت هارت و شان صحبت کردم . هیچ چیز به خوبی مشورت کردن نیست . "

- پیشنهاداتش : " من مسابقه ای با ریک فلیر یا فولی رو پیشنهاد دادم . پیشنهاد اصلیم مسابقه ای با ریک فلیر بصورت تی ال سی مچ در رسلمینیا 24 بود . اما مورد قبول واقع نشد . "

- نقش منفی اش : " باید خودت رو بد نشون بدی . باید کاملا خودت رو منفی فرض کنی . باید تقلب کنی تا بتونی در این نقش جا بیفتی . "

- انتقالش به اسمکدان : " من با آندرتیکر ، ری و خیلی های دیگه مسابقه نداده بودم . مردم میخواستن که من رو مقابل این ها ببینن ، پس من هم رفتم تا این کار رو انجام بدم . "

- درگیری با جان سینا : " اولین باری که من و سینا با هم روبرو شدیم ، او یک آدم با تیپ هیپ هاپ بود و من با تیپ راک ن' رول . تجربه ی جالبی برای من بود . "

- درباره ی کریستین : " من دوست دارم که کریستین بار دیگه به دابلیو دابلیو ای برگرده و کریرش رو در دابلیو دابلیو ای به پایان برسونه . ما هنوز روابط خوبی با هم داریم . البته من همیشه نگران کریر خودم هستم تا دیگران ! "

ایفای نقش استون کلد در یک فیلم جدید ::

استون کلد قرار هست در سومین فیلم خودش بازی کنه . اینبار قرار هست در یک فیلم به نام " Damage " باز هم شاهد بازیگری آستن به عنوان نقش اول باشیم .

موضوع فیلم مربوط به دعواهای خیابانی و این چنین جنگ هاست و صحنه های اکشن زیادی داره . آستن در این فیلم نقش یک مرد به نام " جان بریکنر " رو خواهد داشت . این فیلم محصولی از کمپانی دابلیو دابلیو ای نیست و سازنده ی این فیلم " جف کینگ " هست . دمج در 17م اکتبر امسال در وکنوور کلید میخوره .

آستن قبلا در فیلم های " The Condemned " و " Mean Machine " ایفای نقش کرده که کاندمند بیشتر مورد توجه قرار گرفته و دلیل اصلیش هم بازیگری آستن به عنوان نقش اول بوده .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : اسمکدان

تاریخ انجام : جمعه ، ۳وم اکتبر سال ۲۰۰۸

محل انجام : رش سنر ، گرین بی ویسکانسین

سپس شاهد اینتروی اسمکدان با آهنگ و شکلی جدید هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .

تز و جیم راس به همه خوش آمد میگن .

سپس پریویو ای از اسمکدان این هفته پخش میشه و عکس مهم ترین استار های حاضر در شوء رو نشون میده که آخرین عکس آندرتیکر هست .

مسابقه اول :: جف هاردی ، باتیستا ، ری میستریو و فینلی به همراه هورنسواگل در برابر

کین ، جی بی ال ، ام وی پی ، برایان کندریک به همراه ازکیل

استار ها وارد میشن و در حین ورود ، جیم راس میگه که جنرال منیجر ، ویکی گررو امشب در شوء حضور نداره و مشخص نیست کی برنامه رو میچرخونه . در حین ورود ام وی پی هم در گوشه ی تصویر چهره ی گرگوری هلمز رو میبینیم که چند ثانیه درباره ی ام وی پی صحبت میکنه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد ، فینلی و کندریک مسابقه رو آغاز میکنن . فینلی کار رو بهتر شروع میکنه . خیلی زود فینلی بطرف همتیمی هاش میره و با باتیستا تگ میشه . باتیستا میاد و در گوشه ی رینگ چند مشت به کندریک میزنه و دوباره فینلی وارد میشه . مسابقه ادامه پیدا میکنه و در یک صحنه ام وی پی قصد دخالت داره که هورنسواگل میاد و جلوی او رو میگیره . بعد از کامرشال برمیگردیم . فینلی به کندریک کلوزلاین میزنه و سپس با ری میستریو تگ میشه . ری میستریو میاد و چند کیک میزنه . سپس با جف هاردی تگ میشه . جف میاد و یک پرش رو از بالای رینگ انجام میده . سپس دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نیست . کندریک به بازی برمیگرده . هورنسواگل در بیرون رینگ ، جاکت کندریک رو پوشیده و داره اداش رو در میاره . کندریک میره بیرون رینگ و دنبال هورنی میدوئه ، اما فینلی به کندریک کلوزلاین میزنه . استار ها به رینگ برمیگردن و حالا نوبت تیم هیل هاست تا بازی رو در دست بگیرن . چند تگ کوتاه از این تیم داریم که ابتدا جی بی ال ، سپس کین و در آخر ام وی پی میان و هر کدوم چند مشت و بوت میزنن . جی بی ال وارد میشه و یک کلوزلاین قوی میزنه . اما فینلی خیلی زود به بازی برمیگرده و به جی بی ال دی دی تی میزنه . دو استار بسختی بطرف همتیمی هاشون میرن و دو تگ همزمان شکل میگیره . باتیستا و ام وی پی وارد میشن و باتیستا به ام وی پی حمله میکنه . تیم هیل ها میریزن تو رینگ که باتیستا به کین و ام وی پی اسپاین باستر میزنه . باتیستا میخواد به ام وی پی باتیستا بامب بزنه اما کندریک نمیذاره . باتیستا به ام وی پی پاوراسلم میزنه و سپس با ری میستریو تگ میشه . ری از شونه ی باتیستا بالا میره و به ام وی پی اسپلش میزنه . سپس ام وی پی و کندریک رو بوسیله ی هاریکنرانا به روی طناب دوم میفرسته . میره تا به هر دو نفر (در یک زمان) سیکس وان ناین بزنه اما کین پای ری میستریو رو میگیره و او رو میکشه بیرون رینگ . بعد از کامرشال برمیگردیم . کین داره ری میستریو رو (داخل رینگ) میزنه و سپس با برایان کندریک تگ میشه . کندریک میاد و کنترل بازی رو در دست میگیره . چند کیک میزنه و سپس با جی بی ال تگ میشه . جی بی ال میاد و باتیستا رو میزنه ، سپس ری رو بالا میبره و فال اوی اسلم رو روی او اجراء میکنه . جی بی ال جای خودش رو به کندریک میده . کندریک میخواد یک فن از بالای طناب ها اجراء کنه که ری اون فن رو به دی دی تی ریورس میکنه . ری و کندریک به طرف همتیمی هاشون میرن . ری با هاردی و کندریک با ام وی پی تگ میشه . هاردی چند کلوزلاین میزنه و سپس میره برای توییست آف فیت . ام وی پی بلاک میکنه . سپس دو تیم با هم درگیر میشن و ری میستریو میاد و به ام وی پی دراپ کیک میزنه . میره برای سیکس وان ناین و اجراء میکنه . ری میستریو کین رو میندازه بیرون رینگ و جف هاردی میره بالای طناب ها . جف سوانتان رو اجراء میکنه ، کاور میکنه یک..دو..سه .

جیم راس و تز درباره ی انتقال اسمکدان به مای نتورک تی وی صحبت میکنن . سپس موضوع رو به درگیری های تیکر و بیگ شوء تغییر میدن .

ویدئویی از درگیری های تیکر و بیگ شوء پخش میشه .

در بک استیج ، بیگ شوء داره راه میره .

در اتاق منیجر ، مایک ادملی ،تدی لانگ و تیفانی نشستن و در همین لحظه بیگ شوء وارد میشه و میگه : " شما برای چی اینجا هستید ؟ از اتاق من برید بیرون . امشب ویکی نیست پس من جانشین هستم . " چاوو گررو میاد و درباره ی دردی که در هفته ی پیش بر اثر ضربات تیکر کشید صحبت میکنه و بیگ شوء میگه : " ببین ، اشتباه تو باعث شد تا تیکر در هفته ی قبل با ویکی روبرو بشه . پس تو باید تنبیه بشی. " چاوو میگه : " من یک گررو هستم ، پس من باید جانشین باشم و تصمیم بگیرم . " بیگ شوء میگه : " اگه بخوای ادامه بدی ، امشب تو با من مسابقه خواهی داد . " چاوو عصبانی میشه و از اتاق میره بیرون .

مسابقه دوم :: قهرمان ایالات متحده شلتن بنجامین در برابر قهرمان بین قاره ای سانتینو مارلا

سانتینو مارلا به همراه بث فینکس وارد میشه . در حین ورود این دو ، باز هم چهره ی گرگوری هلمز از گوشه ی تصویر پدیدار میشه و او درباره ی مارلا و هانکی صحبت میکنه . مارلا میره داخل رینگ و بار دیگه هانکه میتر رو نشون میده . هنوز فاصله ی زیادی داره . سپس شلتن بنجامین وارد میشه . مسابقه شروع میشه و در همین ابتدای کار ، شلتن بنجامین موفق میشه روی مارلا ، پی درت (فینیشرش) رو اجراء کنه . اما در همین لحظه آهنگ آر تروث پخش میشه . طرفدارا او رو مورد تشویق قرار میدن . تروث میاد و شروع میکنه به رپ کردن . بنجامین هم سعی میکنه خیلی اهمیت نده . اما بالاخره حواسش میره طرف تروث و در همین لحظه مارلا میاد و به بنجامین پاوربامب میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، تروث بلند میگه : " واتس آپ ؟ " و سپس به استیج میره .

مسابقه سوم :: هندیکپ مچ :: چاوو گررو در برابر مارک هنری و گریت کالی

بیگ شوء وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . سپس بیگ شوء میگه که چاوو وارد بشه . چاوو هم میاد و مشخصه که بیگ شوء مسابقه ای برای او در نظر گرفته . جاستین رابرتس حریف چاوو رو معرفی میکنه . مارک هنری وارد میشه . سپس رابرتس میگه : " و همتیمی او (هنری) در این مسابقه ، گریت کالی ! " . چاوو ترسیده و نمیدونه باید چی کار کنه . بیگ شوء بیرون رینگ هست و مسابقه رو از نزدیک تماشاگرا میکنه . هنری به چاوو هدبات میزنه و سپس کالی وارد میشه . کالی میاد و به چاوو هدچاپ میزنه . کالی با هنری تگ میشه . هنری میاد وبه چاوو وورلد استرانگست اسلم میزنه . کاور نمیکنه ! میره و با کالی تگ میشه . کالی میاد و هدوایس رو اجراء میکنه . داور مسابقه رو به نفع تیم هنری و کالی به پایان میرسونه .

بعد از مسابقه ، بیگ شوء میاد و چاوو رو از آندرتیکر میترسونه . در همین لحظه صدای زنگ آهنگ تیکر میاد و تماشاگرا تیکر رو تشویق میکنن . برق ها روشن میشن و بیگ شوء از رینگ میره بیرون . سپس دو بار دیگه دینگ ابتدایی آهنگ تیکر پخش میشه و برق ها خاموش میشه . بعد از چند ثانیه برق ها روشن میشن و آندرتیکر داخل رینگ هست . تماشاگرا باز هم او رو تشویق میکنن . تیکر به بیگ شوء (در رمپ ورزشگاه) نگاه میکنه .

مسابقه چهارم :: قهرمانان تیمی جهان کودی رودس ، تد دیبیاسی و مانو در برابر

قهرمانان تگ تیم دابلیو دابلیو ای کولون برادرز و سی ام پانک

کودی رودس و تد دیبیاسی به همراه مانو داخل رینگ هستن . این دو درباره ی کارلیتو و پریمو کولون صحبت میکنن و اون ها رو مسخره میکنن . کارلیتو و پریمو کولون وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . کولون برادرز دو شلوار ست پوشیدن . کارلیتو میگه : " ما نمیخواستیم که دوستتون مانو بیکار بمونه و مثل یک بت فقط بازی رو تماشا کنه . به همین دلیل ما این مسابقه رو به سیکس من تگ تیم مچ تغییر دادیم . " سپس آهنگ سی ام پانک پخش میشه و در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . در قبل از شروع مسابقه پانک به کودی سیلی میزنه . کودی عصبی میشه اما تد ازش میخواد که خودش رو کنترل کنه . مسابقه شروع میشه و پریمو کولون و تد دیبیاسی آغازگر کار هستن . پریمو خیلی زود کنترل بازی رو در دست میگیره و با کارلیتو تگ میشه . اما قبل از اینکه رینگ رو ترک کنه او و کارلیتو به دیبیاسی دابل دراپ کیک میزنن . دیبیاسی به کمک مانو به بازی برمیگرده و خیلی زود با مانو تگ میشه . مانو به کارلیتو رانینگ هدبات میزنه . کارلیتو از دست مانو درمیره و با پریمو تگ میشه . مانو هم با کودی تگ میشه . کودی به پریمو راشن لگ سوییپ میزنه و بعد از یک آرم بار ، چین لاک رو اجراء میکنه . پریمو قفل رو میشکونه و هر دو استار به سمت همتیمی هاشون میرن . دو تگ همزمان ، پانک و دیبیاسی وارد میشن و پانک چندین کلوزلاین میزنه . پانک حریف رو به گوشه ی رینگ میفرسته و بهش رانینگ نی میزنه . سپس سر دیبیاسی رو میگیره و بولداگ رو اجراء میکنه . مانو و کودی قصد دخالت دارن که برادران کولون میان و اون ها رو میزنن . دیبیاسی بلند میشه و پانک او رو به بالای شونش میبره . سپس جی تی اس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

در بک استیج ، جسی و فستس دیده میشن .

در بک استیج ، تمام دیواس دابلیو دابلیو ای دارن آماده میشن .

مسابقه پنجم :: لامبرجک مچ :: قهرمان دیواس میشل مک کول در برابر قهرمان زنان بث فینکس

دیواس وارد میشن و مسابقه آغاز میشه . فینکس در ابتدای مسابقه از قدرتش استفاده میکنه . اما مک کول اسکول گرل رول آپ رو اجراء میکنه ، یک..دو.. اما موفق نیست . مک کول میره برای ویکتوری رول اما بث فینکس ریورس میکنه و های بک سوپلکس رو اجراء میکنه . شولدربک بریکر از فینکس . میشل مک کول یک پین فال رو قطع میکنه و سپس با عصبانیت بطرف فینکس میره و او رو با چند فور آرم از رینگ به بیرون پرت میکنه . لامبرجک های طرف بث به او کاری ندارن و منتظرن او بلند شه . اما مک کول از رینگ میره بیرون و همه ی لامبرجک های طرف فینکس میریزن رو سرش و او رو میزنن . دیواس دیگه به کمک مک کول میان ، مک کول میخواد بره داخل رینگ ولی ماریس او رو میگیره و میزنه ، سپس او رو به رینگ برمیگردونه . فینکس میشل رو بلند میکنه و بهش دابل چیکن وینگ میزنه ، سپس گلم اسلم رو روی او اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

ویدئویی از اتفاقات جریکو و شان و چگونگی بثبت رسیدن تایتل (لدر) مچ شون نشون داده میشه .

تز و جیم راس درباره ی نو مرسی صحبت میکنن .

مسابقه ششم :: قهرمان دابلیو دابلیو ای تریپل ایچ در برابر

قهرمان سنگین وزن جهان کریس جریکو در برابر قهرمان ای سی دابلیو مت هاردی

چمپین ها وارد میشن و به تریپل ایچ بیشتر از دو استار دیگه مورد تشویق قرار میگیره (البته جریکو هوو میشه) . مسابقه آغاز میشه و مت هاردی ضربه ای به پشت سر کریس جریکو وارد میکنه و او رو به گوشه ی رینگ میفرسته . مت هاردی منتظر میمونه و میخواد به کریس جریکو توییت آو فیت بزنه اما تریپل ایچ (که بیرون رینگ بود) مت هاردی رو به بیرون رینگ پرت میکنه . جریکو با چند کیک تریپل ایچ رو میزنه و سپس هر دو استار به بیرون رینگ میرن و اون جا درگیریشون رو ادامه میدن . کریس جریکو سر تریپل ایچ رو میگیره و به پله ی گوشه ی رینگ میکوبونه . به رینگ برمیگردن و تریپل ایچ به جریکو اسپاین باستر میزنه ، میره برای پدیگری اما جریکو با دابل لگ تیک داون بلاک میکنه . مت خودش رو به رینگ میرسونه . جریکو و هاردی درگیر میشن و جریکو میره برای سوپلکس اما تریپل ایچ میاد و نمیذاره ، سپس روی جریکو اسلیپر رو اجراء میکنه . اما جریکو خیلی زود کونر میکنه و بک سوپلکس میزنه . جریکو میره برای لاینسالت اما تریپل ایچ کنار میره و جریکو احساس ناراحتی میکنه (از پا) . سپس تریپل ایچ فیگر فور لگ لاک رو اجراء میکنه اما قبل از اینکه جریکو تپ اوت کنه ، مت هاردی میاد و قفل رو میشکونه . جریکو میاد و هاردی رو میزنه (سوپلکس) و سپس میره و والز آو جریکو رو روی تریپل ایچ اجراء میکنه . د گیم داره درد میکشه و قصد داره خودش رو به طناب ها برسونه اما جریکو او رو دوباره به وسط رینگ میاره . مت هاردی از راه میرسه و قفل رو میشکونه . جریکو میخواد دابل لگ تیک داون کنه اما هاردی اسمال پکیج رو اجراء میکنه . یک..دو.. اما موفق نیست . جریکو بلند میشه و میره برای بولداگ ، اما هاردی بلاک میکنه و خودش بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما باز هم فایده ای نداره . جریکو بلند میشه و میره برای کودبریکر اما مت هاردی به زیبایی این فن رو کونر میکنه و جک نایفر رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. جریکو کیک اوت میکنه . هاردی میره برای توییست آو فیت اما موفق نمیشه و جریکو بلاک میکنه . هاردی ساید افکت میزنه . اما برمیگرده و تریپل ایچ پدیگری رو روی او اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه و تریپل ایچ پیروز میشه .

بعد از مسابقه ، جریکو به تریپل ایچ کدبریکر میزنه . سپس میره بیرون رینگ و از زیر رینگ یک نردبون میاره و ضربه ای به سر هاردی میزنه (با نردبون) . جریکو قصد داره از نردبون بالا بره که جف هاردی از راه میرسه و جریکو رو میزنه و از رینگ به بیرون میندازه . تریپل ایچ بلند میشه و برمیگرده طرف جف . جف هاردی به تریپل ایچ توییست آف فیت میزنه . سپس جف میره بالای نردبون . ولادیمیر کوزلاو وارد میشه . جف هاردی از بالای نردبون میپره (روی کوزلاو) اما کوزلاو به او هدبات آو دوم میزنه .

اسمکدان این هفته به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تا بعد.....................
    Last edited by reza boy; 05-10-2008 at 14:17.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مهدي اول از همه بگم كه آندرتاكر غلطه آندر تيكر صحيحه
    بعد هم بگم كه اگر توي آرشيو بيوگرافي هاي وب خودم سري بزني پيدا ميكني
    دستت درد نكنه

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه
    رضا جان واقعا از زحماتت تشکر میکنم
    خیلی وقت بود نمیومدم ، یه نگاهی انداختم و پستاتو دیدم
    خیلی با معرفتی
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : نو مرسی

تاریخ انجام : یکشنبه ، ۵م اکتبر سال ۲۰۰۸

محل انجام : روز گاردن ، پورتلند

پرومویی از مسابقات به نمایش در میاد .

به ورشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .

تاد گریشام که روی صندلی گزارشگران ای سی دابلیو نشسته ، میگه : " امشب جری لالر بجای مت استرایکر من رو همراهی خواهد کرد . "

ای سی دابلیو چمپینشیپ مچ :: مت هاردی © در برابر مارک هنری به همراه تونی اطلس

آهنگ مارک هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس وارد میشن . هر دو وارد رینگ شدن ، و حالا آهنگ مت هاردی پخش میشه و طرفدارا او رو مورد تشویق قرار میدن . هاردی هم میره داخل رینگ و کمربندش رو به داور میده . تونی چیمل (معرف) مارک هنری رو معرفی میکنه و تماشاگرا هنری رو هوو میکنن . سپس مت هاردی به عنوان چمپین معرفی میشه و مورد تشویق قرار میگیره . قبل از بصدا در اومدن زنگ شروع مسابقه تماشاگرا سرود "هاردی...هاردی" رو سر میدن . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . هاردی ساید هدلاک میکنه اما هنری با استفاده از قدرتش به بازی برمیگرده . هاردی دوباره ساید هدلاک میکنه و هنری او رو به طرف طناب ها میفرسته و سپس هاردی رو شولدربلاک میکنه . هنری کنترل بازی رو در دست میگیره و با زانوی خودش قصد داره مت رو خفه کنه . داور هنری رو عقب میبره . مت هاردی بلند میشه و چند کیک به پای هنری میزنه . اما هنری به مت کلوزلاین میزنه . هنری به هاردی کیک میزنه . سپس هد بات از هنری . مت میفته ، هنری او رو بلند میکنه و قصد داره هاردی رو با صورت به گوشه ی رینگ بفرسته اما هاردی کونر میکنه . هاردی چند کیک و مشت میزنه اما بار دیگه هنری به او کلوزلاین میزنه و مت رو به گوشه ی رینگ میفرسته . هاردی چند کیک دیگه میزنه و میره تا روی پای چپ هنری کار کنه . مت بازی رو به بیرون رینگ میکشونه . هنری در بیرون رینگ هاردی رو میزنه و برمیگرده داخل رینگ . هاردی هم برمیگرده ، اما هنری به او بیگ بوت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما هاردی نمیذاره . هنری باز هم هاردی رو میزنه و او رو میندازه وسط رینگ . کاور میکنه ، یک..دو.. باز هم موفق نمیشه . مارک هنری قفل وایس گریپ رو روی سر هاردی اجراء میکنه ، مت بعد از تلاش زیاد قفل رو میشکونه . هنری مت رو میگیره و به طرف طناب ها میفرسته . سپس بیر هوگ میزنه . هاردی سعی داره به بازی برگرده و تماشاگرا بیش از قبل او رو تشویق میکنن . هنری میره برای اسکواش اما هاردی جاخالی میده و چند مشت میزنه . هنری به هاردی اسلم میزنه . هاردی بلند میشه . میره روی طناب دوم و از اونجا یک البوء دراپ به هنری میزنه . هنری بلند میشه و هاردی به او ساید افکت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما هنری پین نمیشه . تماشاگرا آه میکشن . هاردی نشون میده که میخواد توییست آف فیت بزنه . هنری بلند میشه ، مت میره برای اجراء اما هنری کونر میکنه . مت وسط رینگ افتاده . هنری میره طرف مت و بهش اسپلش میزنه . بعد از چند لحظه کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نمیشه . هاردی بلند میشه و هنری قصد داره کنترل بازی رو در دست بگیره ، اما در همین لحظه هاردی بصورت ناگهانی توییست آف فیت رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده و قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی

بعد از مسابقه هاردی با طرفداراش جشن میگیره و به استیج میره .

دابلیو دابلیو ای ویمنز چمپینشیپ مچ :: بث فینکس © در برابر کندیس میشل

معرف راء ، اعلام میکنه مسابقه ی بعدی سر کمربند زنان خواهد بود . آهنگ بث فینکس پخش میشه و او به همراه سانتینو مارلا وارد میشن . ایندو داخل رینگ منتظر میمونن و حالا آهنگ کندیس میشل پخش میشه و او وارد میشه . کندیس میره داخل رینگ و بدون هیچ گونه معرفی ای مسابقه آغاز میشه . دو دیوا با هم درگیر میشن و کندیس تیک داون میکنه . کاور میکنه ، یک.. بی فایده هست . کندیس دست فینکس رو میگیره و به گوشه ی رینگ میفرسته ، سپس بریج رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک.. باز هم موفق نیست . کندیس دراپ کیک میزنه و اسپینینگ دراپ کیک از او . کندیس با چند کیک به پای بث میزنه (به استیل پانک) . فینکس کندیس رو به گوشه ی رینگ میفرسته و سر او رو به میله ی گوشه ی رینگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. کندیس شونه اش رو بالا میگیره . حالا یک سابمیشن هولد از بث بر روی کندیس اجراء میشه . کندیس بسختی بلند میشه و قفل بث رو کونر میکنه . سریعا کاور میکنه ، یک.. . جاء بریکر به هراه چند کلوزلاین و در نهایت یک دراپ کیک از کندیس . اسپینینگ هیل کیک از کندیس . کاور میکنه ، یک..دو.. بث کیک اوت میکنه . کندیس میره برای راشن لگ سوییپ اما بث کونر میکنه . بث میره بالای طناب ها اما کندیس خودش رو میرسونه و سپس یک دراپ کیک به پشت سر بث میزنه . کندیس میره برای کاور اما مارلا بث رو میکیشه بیرون رینگ . کندیس میدوئه و از لای طناب ها به مارلا دراپ کیک میزنه . مارلا به بث کمک میکنه و بث میره داخل رینگ . مارلا حواس کندیس رو پرت میکنه و بث فیشرمنز سوپلکس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده و قهرمان زنان ، بث فینکس

بعد از مسابقه ، بث و مارلا شادی میکنن و کندیس هم از داخل رینگ این دو رو نگاه میکنه .

در بک استیج ، کین دیده میشه که او میگه : " من امشب ری میستریو رو داغون میکنم و ماسکش رو بر میدارم . ری آدم ترسویی هست که خودش رو پشت یک ماسک قایم کرده . مثل همه ی طرفداراش . "

فایت فور مسک مچ :: ری میستریو در برابر کین

انفجار رخ میده و آهنگ کین پخش میشه . کین وارد میشه و داخل رینگ منتظر میمونه . آهنگ ری میستریو پخش میشه و او با تیپ آبی و زرد وارد میشه . در قسمت رمپ ورشگاه ماسک روییش رو برمیداره و به یکی از طرفداراش میده . ری هم میره داخل رینگ و مسابقه شروع میشه . ری به طرف کین میره و بهش حمله میکنه . کین ری رو پرت میکنه عقب تر. اما ری دوباره میاد و چند کیک و مشت سریع میزنه . ری اسپرینگبورد میزنه و سپس به طرف طناب ها میره . سپس به طرف کین میدوئه و کین بهش بیگ بوت میزنه . ری میره بیرون رینگ و بعد از چند لحظه برمیگرده . این دو در گوشه ی رینگ با هم درگیر میشن . کین ری رو میفرسته بالای طناب ها و از اون بالا ری رو میخواد بندازه که ری درمیره . یک جاخالی دیگه از ری و سپس یه کیک به کمر کین میزنه . کین میفته رو طناب دوم و ری میره برای سیکس وان ناین . اما کین بهش کلوزلاین میزنه . ری میره رو طناب دوم و هاریکنرانا رو اجراء میکنه که باعث میشه کین از رینگ به بیرون بیفته . ری هم میره بیرون ولی کین او رو میگیره . ری کونر میکنه و اسلیپر رو اجراء میکنه . کین بعد از چند لحظه قفل رو با یک اسلم میشکونه (روی پله) . کین ری رو به رینگ برمیگردونه و به ری اسکوپ اسلم میزنه . چند بوت از کین . کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نیست . کین روی زانوش میشینه و چندین مشت قوی به ری میزنه . کین میره برای بک بریکر (قفل) ، اجراء میکنه و حالا داور ری رو چک میکنه . داور داره از قانون ناک اوت استفاده میکنه ودست ری رو بالا میگیره . دفعه ی اول ری نمیتونه ، بار دوم . باز هم ری دستش میفته ، بار سوم . ری دستش رو بالا میگیره و به کین دی دی تی میزنه . کین با چند مشت به بازی برمیگرده و ری رو میفرسته بالای طناب ها . کین سعی داره ماسک ری رو برداره . ری کین رو با یک مونسالت زیبا از بالای رینگ پرت میکنه پایین . هر دو افتادن و داور شروع میکنه به شمردن (برای دابل کونت اوت) . ری بلند میشه و یک کیک قوی به کین میزنه . میره بالای طناب ها و فلایینگ دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما کین پین نمیشه . کین ساید واک اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. ری کیک اوت میکنه . کین نشون میده که میخواد چوکشلم بزنه ، اما ری کونر میکنه و دی دی تی میزنه . ری میره بالای طناب ها و اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نیست . ری بار دیگه میره بالا اما کین به ری یک مشت قوی میزنه . کین کاور میکنه ، یک..دو.. خیلی نزدیک بود اما ری کیک اوت کرد . کین ری رو میفرسته طرف طناب ها اما ری مسیر رو عوض میکنه و به پای کین سیکس وان ناین میزنه . کین میره بیرون رینگ . ری هم میره ، کین به او بیس بال اسلاید میزنه . ری بلند میشه و میره بالای طناب ها (داخل رینگ) و میپره اما کین با صندلی ضربه ای به ری (تو هوا) میزنه و داور مسابقه رو با قانون دی کیو به پایان میرسونه .

برنده با قانون دی کیو ، ری میستریو

مایک کول میگه که مسابقه ی نامبر وان کنتندرز مچ مسابقه ی بعدی خواهد بود .

آهنگ ام وی پی پخش میشه و او وارد میشه . ام وی پی میگه : " من از همه میخوام تا به من توجه کنن چون من حرف مهمی دارم که بزنم ... . ام وی پی شروع به صحبت میکنه و در رابطه با نداشتن مسابقه در نو مرسی صحبت میکنه که موزیک رندی ارتون زده میشه . رندی با تی شرت و استایل جدیدش وارد میشه و میکروفون رو به دست میگیره و شروه به صحبت میکنه . رندی ارتون درباره ی تعریف های ام وی پی از خودش صحبت میکنه و ام وی پی هم صحبت رندی رو قطع میکنه و از شرایط ارتون قبل از مصدومیتش حرف میزنه . رندی ارتون سعی داره خودش رو با ام وی پی مقایسه کنه و به رسلمنیا اشاره میکنه و میگه که من در مین ایونت راو در رسلمنیا پیروز شدم در حالی که تو یک بازنده بودی . ام وی پی هم برای دفاع از خودش به این موضوع اشاره میکنه که رندی در راو هست و خودش رو اسمکدان و زیر نظر ویکی گررو فعالیت داره و مقایسه ی این دو غیر ممکن هست . در همین تد دیبیاسی ، کودی رودز و مانو به رینگ میان . کودی رودز و مانو در رینگ مشغول به صحبت میشن و درباره ی رندی ارتون و ام وی پی صحبت میکنند و بعد از کمی صحبت رندی رینگ رو ترک میکنه و ام وی پی هم رندی رو به خاطر مصدومیتش مسخره میکنه و با رودز ، دیبیاسی و مانو در رینگ میمونه . تد دیبیاسی بعد از کمی صحبت با ام وی پی به اون دستور میده که از رینگ بره بیرون . سی ام پانک و کوفی کینگستون وارد میشن و در بیرون رینگ ، سی ام پانک نظر ام وی پی رو درباره ی حمله به رودز ، دیبیاسی و مانو جویا میشه و ام وی پی هم آماده ی درگیری با این سه نفر میشه . در حالی پانک ، ام وی پی و کوفی آماده ی ورود به رینگ بودند ، پانک و کوفی ام وی پی رو به داخل رینگ میفرستند و خودشون از بیرون رینگ شاهد کتک خوردن ام وی پی از دست دیبیاسی ، رودز و مانو میشن .

ولد هوی ویت چمپینشیپ نامبر وان کانتندر مچ :: باتیستا در برابر جی بی ال

بازی بعدی ، نبرد بین قهرمان سابق سنگین وزن ، باتیستا و قهرمان سابق دبلیو دبلیو ای ، جی بی ال هست. برنده ی این مسابقه طبق دستور جنرال منجر راو به مصاف قهرمان سنگین وزن خواهد رفت. ابتدا جی بی ال وارد میشه و پشت سرش هم باتیستا به رینگ میاد و مسابقه شروع میشه. جی بی ال نسبت به باتیستا بازی رو بهتر شروع میکنه اما باتیستا بعد از زدن چند مشت محکم و به دنبال اونها زدن یک کلوزلاین سنگین تونست بر بازی مسلط شه. باتیستا بعد از زدن چند کیک و اجرای کاور بر روی جی بی ال بالاخره گوشه ی رینگ بهش یک اسپیر محکم میزنه و جی بی ال رو به بیرون رینگ میبره و بعد از کمی درگیری باتیستا بعد از جی بی ال به رینگ میاد. جی بی ال از فرصت استفاده میکنه و باتیستا رو میزنه و بر روی گردن اون کار میکنه. جی بی ال بایستا رو به بیرون میبره و بعد از ورود به رینگ کاور میکنه اما موفق نمیشه. باتیستا به بازی برمیگرده و جی بی ال رو به بیرون پرت میکنه. در حالی که داور در حال شمارش هست هر دو سوپراستار به رینگ میان و باتیستا کلوزلاین میزنه. باتیستا میخواد اسپیر بزنه اما بلاک میشه. بعد از کمی مکس بایستا یک اسپاین باستر میزنه و به دنبال اون موفق میشه یک باتیستا بمب سنگین رو روی جی بی ال اجرا کنه و جی بی ال رو پین فال کنه و برنده ی این مسابقه ی یک طرفه بشه.

برنده و چلنجر قهرمانی سنگین وزن ، باتیستا

وان آن وان مچ :: آندرتیکر در برابر بیگ شو

موزیک ورودی بیگ شو پخش میشه و اون به عنوان مرد اول به رینگ میاد و منتظر ورود آندرتیکر میشه . آندرتیکر وارد میشه و به رینگ میاد و داور مسابقه بازی رو شروع میکنه . بیگ شو در همون ابتدای کار آندتیکر رو با یک کلوزلاین سنگین به بیرون رینگ پرت میکنه و خودش هم به دنبال اون به بیرون میره . آندرتیکر سعی میکنه بازی رو از دست بیگ شو دربیاره و از خودش دفاع کنه ولی بیگ شو این اجازه رو بهش نمیده و بعد از کمی درگیری یک طرفه تیکر رو به دیوار محافظ تماشاچی ها میکوبونه . تیکر بلند میشه و بیگ شو رو به پله های فلزی رینگ میکوبون و میره تا کانت آوت رو شارژ کنه . بیگ شو در کنار رینگ هست و تیکر بعد از چند مشت سنگین به بیگ شو یک لگ دراپ میزنه . تیکر بیگ شو رو به رینگ میاره و سعی داره در گوشه ی رینگ اون رو محاصره کنه اما بیگ شو این اجازه رو بهش نمیده و به تیکر یک کلوزلاین سنگین میزنه . آندرتیکر کف رینگ افتاده و بیگ شو چند مشت محکم به دنده های اون وارد میکنه . بعد از چند مشت بیگ شو آندرتیکر رو بلند میکنه و بهش یک اسکوب اسلم سنگین میزنه . بعد از یک البو از طرف بیگ شو اون سعی داره کاور کنه اما آندرتیکر اجازه نمیده . بیگ شو تیکر رو به گوشه ی رینگ میفرسته و بهش یک لگ سوییپ میزنه و کاور میکنه اما موفق نمیشه . تیکر از ناحیه ی زانو دچار آصیب دیدگی شده و نمیتونه خوب کار کنه . در حالی که تیکر روی زمین هست بیگ شو همچنان داره با مشت های سنگین خودش اون رو میزنه ولی تیکر سعی داره تا سابمیشنش رو روی بیگ شو اجرا کنه . بیگ شو بهش این اجازه رو نمیده و در جواب تلاش هاش تیکر برای اجرای سابمیشن بهش هدبات میزنه . بعد از کمی درگیری در گوشه ی رینگ آندرتیکر بیگ شو رو نقش بر زمین میکنه و سعی داره تا بهش یک کلوزلاین بزنه ولی بیگ شو این اجازه رو بهش نمیده و یک بیگ بوت سنگین به تیکر میزنه . تیکر بلند میشه و دست بیگ شو میپیچونه و آماده میشه برای الد اسکول اما بیگ شو از فرصت استفاده میکنه و یک چک اسلم به آندرتیکر میزنه و کاور میکنه اما موفق نمیشه . بیگ شو منتظر میمونه تا تیکر بلند شه و چند ضربه به گلوی تیکر وارد میکنه و میره برای زدن چم اسلم دوم اما آندرتیکر اجازه نمیده و بهش یک دی دی تی میزنه و کاور میکنه اما موفق نمیشه . تیکر بیگ شو رو بلند میکنه و در گوشه ی رینگ چند مشت محکم به صورت بیگ شو میزنه و داور سعی داره این دو رو از هم جدا کنه اما سرانجام بیگ شو سر تیکر رو به سه گوش فلزی رینگ میکوبونه . بیگ شو خیز برمیداره و یک ضربه ی محکم به تیکر وارد میکنه و تیکر میفته زمین و بیگ شو هم با یک ضربه ی محکم دیگه به سر آندرتیکر اون رو ناک آوت میکنه و داور هم بازی رو به نفع بیگ شو خاتمه میده .

برنده با قانون ناک آوت ، بیگ شو

جواب مسابقه ی اس ام اس ( تریپل ایچ برابر جف هاردی ) نشون داده میشه که جف هاردی 71% و تریپل ایچ 29% رای آورده .

دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ مچ :: تریپل ایچ © در برابر جف هاردی

جف هاردی وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و او در حالی که از سوی تماشاگرا (بیشتر از جف) مورد تشویق قرار میگیره وارد میشه . او حرکات همیشگیش در حین ورود به رینگ رو انجام میده و سپس به رینگ میره . جاستین رابرتس ابتدا چلنجر ، جف هاردی رو معرفی میکنه . سپس شاهد معرفی شدن چمپین ، تریپل ایچ هستیم . تریپل ایچ و جف با هم دست میدن اما به محض اینکه جف برمیگرده تریپل ایچ او رو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ریسلاک های پیاپی از هر دو استار .اما بالاخره جف درمیره و هدلاک میکنه . تیک داون از جف . تریپل ایچ هدلاک و سپس شولدربلاک میکنه . چندین تیک داون از جف . تریپل ایچ بلند میشه و جف رو طرف طناب ها میفرسته اما جف شولدربلاک میکنه . ریورس البوء از د گیم . هاریکنرانا از جف و سپس او تریپل ایچ رو با یک کلوزلاین از رینگ به بیرون پرت میکنه . رانینگ کلوزلاین از جف (از رینگ به بیرون) . لگ دراپ از جف . کاور میکنه ، یک..دو.. . تیک داون از جف . کیک از جف . تریپل ایچ میره جف رو بندازه بیرون اما جف نمیفته . دو ضربه به شکم تریپل ایچ . تریپل ایچ سر جف رو از پشت طناب ها میگیره تا بره برای یک پدیگری اما جف بادی دراپ میکنه و تریپل ایچ میفته بیرون . جف میره برای یک پرش (از رینگ به بیرون) که تریپل ایچ جاخالی میده . د گیم میره داخل رینگ و جف بیرون رینگ هست . داور داره کونت میکنه . تریپل ایچ میره بیرون و جف رو بلند میکنه و او رو به رینگ برمیگردونه . خودش هم میره داخل رینگ و کاور میکنه ، یک..دو.. . بک بریکر از تریپل ایچ . سه البوء سنگین از تریپل ایچ به کمر جف . سپس کاور میکنه ، یک..دو.. . جف چند مشت به شکم د گیم میزنه . فیس باستر از تریپل ایچ . کاور میکنه ، یک..دو.. . نی دراپ از تریپل ایچ . کاور میکنه ، یک..دو.. . تریپل ایچ در گوشه ی رینگ جف رو میزنه . میره برای کلوزلاین اما جف جاخالی میده . جف میره طرف تریپل ایچ اما تریپل ایچ یک سابمیشن هولد رو اجراء میکنه . تریپل ایچ از طناب کمک میگیره اما داور میبینه و به تریپل ایچ تذکر میده . اسلیپر از تریپل ایچ . جف با یک تیک داون کلوزلاین حملات د گیم رو قطع میکنه . یک کیک قوی و سپس یک لوء بلو از جف . کاور میکنه ، یک..دو.. . جف دوباره یک تیک داون انجام میده و کاور میکنه ، یک..دو.. . جف قصد داره تریپل ایچ رو بندازه گوشه ی رینگ که تریپل ایچ از رینگ به بیرون پرت میشه . جف هاردی منتظر میمونه د گیم بلند شه و سپس یک پرش زیبا (از رینگ به بیرون) انجام میده . به رینگ برمیگردن . جف میره بالای طناب ها و یک کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جف میره برای توییست آف فیت اما تریپل ایچ کونر میکنه و یک کلوزلاین سنگین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . فیس باستر سوپلکس از جف . کاور میکنه ، یک..دو.. . جف عصبانی میشه . جف میره برای ویسپر این د ویند اما تریپل ایچ تو هوا او رو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اسپاین باستر از تریپل ایچ . تریپل ایچ میره برای پدیگری اما جف کونر میکنه و د گیم رو میفرسته گوشه ی رینگ . تریپل ایچ میره وسط رینگ و جف هاردی میره بالای طناب ها . ویسپر این د ویند از جف . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی کرنر کیک میزنه . میره بالای رینگ برای سوانتان اما تریپل ایچ جاخالی میده . تریپل ایچ میره برای پدیگری اما جف کونر میکنه و توییست آف فیت میزنه . جف میره بالای طناب ها و سوانتان بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اما تریپل ایچ همون پین فال رو ریورس میکنه (به نفع خودش) و رول آپ میکنه . یک..دو..سه .

برنده و قهرمان دابلیو دابلیو ای ، تریپل ایچ

بعد از مسابقه ، هر دو استار وسط رینگ افتادن . حالا هر دو بلند میشن و داور دست تریپل ایچ رو بالا میبره . جف ناراحت هست و داره به یه طرف دیگه نگاه میکنه . جف برمیگرده طرف تریپل ایچ و با او دست میده . سپس تریپل ایچ رینگ رو ترک میکنه و جف از داخل رینگ خروج تریپل ایچ رو تماشا میکنه . تریپل ایچ کمربندش رو با فیگور خاصش بلند میکنه .

پروموی سایبر ساندی پخش میشه .

هایلایت هایی از مسابقه ی دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ پخش میشه .

در بک استیج ، آرن ادندرسن به تریپل ایچ تبریک میگه . د گیم جلوتر میره و با ولادیمیر کوزلاو فیس تو فیس میشه . کوزلاو ابتدا تریپل ایچ رو تهدید میکنه و سپس بهش تبریک میگه . کوزلاو میره و تریپل ایچ چپ چپ او رو نگاه میکنه .

پروموی وورلد هویویت چمپینشیپ مچ پخش میشه .

وورلد هویویت چمپینشیپ لدر مچ :: کریس جریکو © در برابر شان مایکلز

چمپین (کریس جریکو) ابتدا وارد میشه و میره و داخل رینگ منتظر میمونه . بعد از وقفه ای طولانی ، شان مایکلز وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . ایتدا چلنجر (اچ بی کی) معرفی میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس چمپین (کریس جریکو) معرفی میشه و تماشاگرا او رو هوو میکنن . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . شان مسابقه رو خوب شروع میکنه و میره برای یک سوییت چین میوزیک ، جریکو نمیذاره و شان رو میزنه . جریکو مسابقه رو در کنترل میگیره و با یک کلوزلاین شان رو میفرسته اون طرف رینگ (پشت طناب ها) . سپس جریکو میره بالای طناب ها و با یک پرش شان رو پرت میکنه روی زمین (بیرون) . جریکو میخواد شان رو با سرعت بزنه به نردبون بیرون رینگ اما شان از نردبون بالا میره و به جریکو کراس بادی میزنه . جریکو بلند میشه و شان رو با سرعت میکوبونه به میله ی گوشه ی رینگ . جریکو میخواد با نردبون شان رو بزنه اما شان جاخالی میده و جریکو میفته و سرش به نردبون برخورد میکنه . سپس شان میره تا با نردبون جریکو رو بزنه اما جریکو ریورس میکنه و والز آو ریجکو رو اجراء میکنه . بعد از یک دقیقه شان رو ول میکنه و نردبون رو برمیداره و میره داخل رینگ . اما شان از راه میرسه و با نردبون ضربه ای به سر جریکو میزنه . شان نردبون رو صاف میکنه و میخواد بره بالا اما جریکو از راه میرسه و شان رو روی شونه اش میذاره . شان در میره و پایین میاد . جریکو میره برای والز آو جریکو اما شان باز هم در میره و از نردبون بالا میره . اینبار جریکو نردبون رو هل میده و شان میفته پایین و گردنش به طناب ها برخورد میکنه . جریکو با نردبون ضربه ای به شکم و سپس به کمر شان میزنه . جریکو میره بیرون رینگ و یک نردبون دیگه میاره و میذاره گوشه ی رینگ . جریکو در گوشه ی دیگر رینگ شان رو میزنه و سپس میخواد او رو با سرعت به نردبون بزنه اما شان ریورس میکنه ، جریکو هم ریورس میکنه و شان رو به کرنر قبلی برمیگردونه . جریکو میره برای بولداگ تا سر شان رو به نردبون بزنه اما شان جاخالی میده و پای جریکو لای نردبون گیر میکنه . شان نردبون رو پرت میکنه وسط رینگ و پای جریکو یخورده آسیب میبینه . یک ضربه ی دیگه از شان با نردبون به پای جریکو . شان میره برای فیگر فور لگ لاک و این قفل رو اجراء میکنه . جریکو داره درد میکشه اما با استفاده از نردبون ضربه ای به سر شان میزنه و قفل رو میشکونه . بار دیگه همین کار رو انجام میده . جریکو نردبون رو وسط رینگ بصورت افقی میذاره و سر شان رو به نردبون میکوبونه . سپس نردبون رو به حالت خوابیده باز میکنه و شان رو میذاره لای نردبون . سپس قسمت بالایی نردبون رو با قدرت میکوبونه تو سر شان . تماشاگرا شان رو تشویق میکنن . جریکو از نردبون میره بالا ولی شان بلند میشه و جریکو رو پرت میکنه پایین . جریکو نردبون رو میذاره گوشه ی رینگ (بالای طناب ها) . سپس در گوشه ی دیگه ی رینگ شان رو میزنه . سر شان رو میگیره و به طرف نردبون میدوئه اما شان ریورس میکنه و جریکو رو پرت میکنه روی نردبون و جریکو به همراه نردبون از رینگ به بیرون پرت میشن . شان یک نردبون رو بلند میکنه و روی سر جریکو که بیرون رینگ هست پرت میکنه . شان یک نردبون دیگه برمیداره . باز هم با نردبون جریکو رو میزنه . بیش از سه بار با نردبون به کمر جریکو میزنه . سپس به طرف میز گزارشگران اسمکدان میره و لایه ی رویی میز رو به همراه مانیتور ها برمیداره . جریکو رو میندازه روی میز گزارشگران اسمکدان . شان یک نردبون رو به حالت عمودی میذاره و از اون بالا میره . اما جریکو بلند میشه و او هم از نردبون بالا میره . سپس سر شان رو میگیره و از بالای نردبون هر دو به روی میز گزارشگران اسمکدان پرت میشن و میز میشکنه . مشخص نیست که کدوم ضربه ی اصلی رو زدن . اما به هر حال شان زود تر بلند میشه . شان میره داخل رینگ و جریکو هم بسختی خودش رو میرسونه . شان یک نردبون رو میذاره گوشه ی رینگ و خودش هم میره بالای طناب ها . اما جریکو به نردبون دراپ کیک میزنه و شان تعادلش رو از دست میده و از ناحیه ی بیضه آسیب میبینه . جریکو میره برای سوپلکس اما شان چند مشت میزنه و جریکو رو پرت میکنه وسط رینگ . یک نردبون هم روی جریکو هست . شان از بالای رینگ میپره روی نردبون و ضربه بیا شدتی بیشتر به جریکو برخورد میکنه . هم شان درد میکشه و هم جریکو . شان نشون میده که میخواد سوییت چین میوزیک بزنه . تماشاگرا او رو تشویق میکنن و با هر ضربه ی پایی که میزنن میشمرن . شان میره برای اجراء اما جریکو با نردبون ضربه ای قوی به سر شان میزنه . جریکو نردبون رو به حالت افقی روی شان میذاره . سپس مونسالت رو روی شان اجراء میکنه و بدلیل اینکه نردبون روی شان بود جریکو هم خیلی درد میکشه . شان وسط رینگ افتاده و جریکو یک نردبون برمیداره و یک قسمتش رو میذاره روی سینه ی شان و از اون نردبون بالا میره . اما شان فشار میاره و مشخصه که جریکو داره پرت میشه بیرون . جریکو تو هوا به یک نفر علامت میده . جریکو از بالای نردبون میفته پایین (بیرون رینگ) و بشدت از ناحیه ی زانو آسیب میبینه . شان یک نردبون رو به حالت عمودی میذاره و ازش بالا میره اما جریکو بسختی خودش رو به رینگ میرسونه . شان دستش به کمربند برخورد میکنه اما در همون لحظه جریکو شان رو از بالای نردبون پرت میکنه روی طناب های دور رینگ . جریکو از نردبون بالا میره و شان هم در طرف دیگه بالا میره . جریکو داره کمربند رو میگیره اما شان او رو میزنه . دو نفر دارن بالای نردبون همدیگه رو میزنن . پای جریکو به نردبون گیر میکنه و شان داره کمربند رو برمیداره . اما لنس کید از راه میرسه و در بازی دخالت میکنه و شان رو میزنه . شان میره پایین نردبون و به لنس کید سوییت چین میوزیک میزنه . جریکو به کمربند نزدیک هست . شان سریع بلند میشه و میره بالا . هر دو نفر کمربند رو در بالای نردبون گرفتن و دارن میکشن طرف خودشون . بعد از چندین ثانیه کشمکش ، جریکو یک هدبات به شان میزنه و شان از بالای نردبون میفته پایین . جریکو کمربند رو برمیداره و خودش هم از نردبون میفته پایین .

برنده و قهرمان سنگین وزن جهان ، کریس جریکو

بعد از مسابقه ، جریکو از ناحیه ی سر دجار خونریزی شده . داور دست جریکو رو بالا میبره و جریکو لبخند میزنه . لنس کید به جریکو کمک میکنه و هر دو به قسمت رمپ (ورودی) ورزشگاه میرن . لنس کید دست های جریکو رو بالا میبره و به او کمک میکنه تا به بک استیج بره .

نو مرسی به این ترتیب به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : راء

تاریخ انجام : دوشنبه ، 6م اکتبر سال 2008

محل انجام : کی آرنا واقع در سیتل ، واشینگتن

ابتدا هشدار داده میشه که بعضی از استوری لاین ها برای بچه ها مناسب نیست .

پرومویی از نتایج نو مرسی پخش میشه .

سپس شاهد اینتروی راء هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .

مایک کول و جری لالر به همه خوش آمد میگن .

آهنگ کریس جریکو پخش میشه و او به عنوان قهرمان سنگین وزن جهان (توسط گارسیا) معرفی میشه . تماشاگرا جریکو رو هوو میکنن . جریکو در حالی که کت و شلوار پوشیده وارد میشه و میره داخل رینگ و منتظر میمونه آهنگش قطع شه . تماشاگرا سرود " یو ساک! " رو سر میدن . جریکو میگه : " شان مایکلز دقیقا کاری که میخواست رو تونست انجام بده و اون هم این بود که من رو خلع صلاح کنه (با لبخند) . " سپس جریکو دندون شکسته شده اش رو نشون میده و میگه : " من به کاری که میخواستم انجام بدم عمل کردم و شان مایکلز رو شکست دادم . همه چیز بین من و شان مایکلز تموم شده و امشب لنس کید در یک نو دیسکوالیفیکیشن مچ برابر شان مایکلز قرار میگیره . من هم به عنوان یک قهرمان واقعی ... . " آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . باتیستا میگه : " یک شماره انتخاب کن . " جریکو متوجه ی منظور باتیستا نمیشه . باتیستا میگه : " من نامبر وان کنتندر هستم . یک شماره انتخاب کن و بگو تا چند روز دیگه (به اندازه همون شماره) میخوای کمربندش رو نگه داری ؟ هفت روز ، چهارده روز و یا دو روز ؟! " جریکو در جواب میگه : " من تو رو هم شکست میدم . حتی اگه در حال درد کشیدن (مصدومیت) باشم . حالا هم بهت میگم که از رینگ من برو بیرون . " باتیستا قیافه ی جریکو رو میبینه و میخنده . جریکو حواسش نیست و در همین لحظه باتیستا یه اسپاین باستر قوی به جریکو میزنه . سپس آهنگ باتیستا پخش میشه و او به قسمت رمپ ورزشگاه میره .

به کنار رینگ میریم و مایکل کول و جری لالر میگن که امشب یک مسابقه ی دو به دو بین تیم کین و مارک هنری برابر ری میستریو و مت هاردی انجام خواهد شد .

کریس جریکو همچنان داخل رینگ هست و افتاده .

برمیگردیم و اتفاقات بین باتیستا و جریکو که در چند دقیقه پیش رخ داد نشون داده میشه .

در حین بریک ، کریس جریکو یاد آوری میکنه که او در چارج هست و امشب مسابقه ای بین جی بی ال و باتیستا (ریمچ) انجام خواهد شد و برنده نامبر وان کانتدر میشه . جریکو میگه که خودش داور مخصوص این مسابقه خواهد بود .

مسابقه اول :: میکی جیمز و جیمی نابل در برابر قهرمان زنان بث فینکس و قهرمان بین قاره ای سانتینو مارلا

ویلیام ریگل و لیلا در بیرون رینگ بر روی صندلی (تخت) سلطنتی ریگل نشستن . در ابتدا تیم میکی جیمز و جیمی نابل وارد میشن . سپس شاهد ورود گلامارلا (بث فینکس و سانتینو مارلا) هستیم . مارلا قبل از شروع مسابقه یک میکروفون میگیره و میگه : " من احساس میکنم خیلی ایتالیایی هستم و هنوز به حد کافی آمریکایی نشدم . بخاطر همین امشب تی شرت یک تیم ان بی ای رو زیر لباس روییم پوشیدم . " سپس لباس روییش رو میکنه و مشخص میشه که او لباس تیم اوکلاهوما سیتی تاندر رو پوشیده که مردم سیتل مارلا رو هوو میکنن . مسابقه رو میکی و بث شروع میکنن . بعد از چند رفت و برگشت (بی نتیجه) بث فینکس جای خودش رو به مارلا میده . میکی هم سریعا با نابل تگ میشه . نابل با چند کلوزلاین و یک سوپلکس بر بازی مسلط میشه . نابل سعی داره قفل آرم بارش رو اجراء کنه اما بث فینکس دخالت میکنه . میکی جیمز میاد داخل رینگ و فینکس رو میزنه . مارلا ، نابل رو رول آپ میکنه ، یک..دو.. موفق نیست . مارلا حریف رو به گوشه ی رینگ میفرسته . بث فینکس بیرون رینگ میکی رو میزنه و میاد بالا و حواس نابل رو پرت میکنه . سانیتنو بار دیگه رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، نابل به طرف مارلا میدوئه و مارلا از طرف تماشاگرا در میره . ریگل میاد و به نابل حمله میکنه . او بشدت نابل رو میزنه و داور ریگل رو عقب میکشونه . نابل و میکی در میرن .

در بک استیج ، تاد گریشام در کنار شان مایکلز هست و به شان میگه : " شا درباره ی مسابقه ی امشبت بگو و بگو چه اتفاقی میفته ؟ " شان در جواب میگه : " از من میخواید چه کار کنم ؟ چه اتفاقی باید بیفته ؟ کریس جریکو گفت که چون درد داره نمیتونه کشتی بگیره (امشب) ولی باید بدونه ایچ بی کی هم همین درد رو داره میکشه . پس جریکو پسرش لنس کید رو فرستاد تا با من مسابقه بده ، اما برای من فرقی نمیکنه . "

مسابقه دوم :: کوفی کیگستن در برابر قهرمان تگ تیم جهان تد دیبیاسی

کوفی کیگستن وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس آهنگ تیم پرایسلس پخش میشه و تد دیبیاسی به همراه هم تیمی هاش تنهایی وارد میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد اما در همین لحظه آهنگ پانک پخش میشه و سی ام پانک وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او میره و در کنار رینگ میشینه . مسابقه شروع میشه و دو نفر با هم درگیر میشن . چندین رفت و برگشت . دیبیاسی بک سیزرز میزنه . تماشاگرا کوفی رو تشویق میکنن و او بلند میشه . دیبیاسی میره برای بک بادی دراپ اما کوفی کونر میکنه و چندین استندینگ دراپ کیک میزنه . فلایینگ فورآرم از کوفی . کوفی میره بالای طناب ها اما مانو وارد رینگ میشه . کوفی موفق میشه مانو و از رینگ به بیرون پرت کنه . سپس کودی میاد داخل رینگ . سی ام پانک وارد میشه تا به کوف کمک کنه . کوفی حواسش پرت میشه و تد دیبیاسی میلیون دلار دریم رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

در بک استیج ، کریس جریکو و رندی اورتن دارن با هم صحبت میکنن .

ویئدویی از جان سینا پخش میشه که نشون داده میشه او حالش خوب هست .

در بک استیج ، مارک هنری و کین دارن قدم میزنن (به طرف ورودی) و دالف زیگلر خودش رو به اون ها معرفی میکنه اما کین و هنری بدون توجه رد میشن . سپس تونی اطلس توسط دالف زیگلر متوقف میشه و زیگر خودش رو معرفی میکنه اما اطلس هم چندان اهمیت نمیده .

مسابقه سوم :: کین و مارک هنری در برابر ری میستریو و قهرمان ای سی دابلیو مت هاردی

ری میستریو وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس مت هاردی میاد و طرفدارا او رو هم تشویق میکنن . آهنگ مارک هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس وارد میشه . سپس صدای انفجار بگوش میرسه و بعد از نواخته شدن آهنگ کین ، او وارد میشه . مسابقه رو ری و کین آغاز میکنن و در ابتدا ری از سرعتش استفاده میکنه و چند مشت به کین میزنه . کین او رم میندازه اونطرف اما ری به بازی برمیگرده و با مت تگ میشه . ری و هاردی در گوشه ی رینگ کین رو میزنن . کین با یک آپرکات به بازی برمیگرده . کین با هنری تگ میشه . هنری خوب کار میکنه و چند مشت در گوشه ی رینگ به مت میزنه . اما میره برای اسپلش که موفق نیست. مت با ری تگ میشه و این دو چند حرکت پرشی قشنگ با هم انجام میدن. هنری ، ری رو تو هوا میگیره اما مت به کمک ری میاد . این دو کین و هنری رو از رینگ به بیرون پرت میکنن و میریم برای کامرشال و برمیگردیم. مارک هنری و ری با هم درگیر هستن و هنری پاش رو روی سینه ی ری میذاره و فشار میده . سپس کاور میکنه ، یک..دو.. موفق نیست . هنری با کین تگ میشه . ری بسختی بطرف هاردی میره اما کین به ری البوء دراپ میزنه . کین میره بالای طناب ها ، اما ری بلند میشه و به کین هد سیزرز میزنه و باعث میشه کین از اون بالا پرت بشه . ری با مت تگ میشه . هاردی کنترل بازی رو در دست میگیره و هنری رو (پشت طناب ها) میزنه و روی زمین پرت میکنه . کین مت رو میگیره اما مت درمیره و میخواد از رو طناب دوم بولداگ بزنه که با دخالت هنری همراه هست . مت هنری رو هم میزنه . مت میره بالای طناب ها ، هنری میره بیرون و ری رو از روی زمین بر میداره و روی مت پرت میکنه که باعث شه مت از ترنباکل بیفته پایین . مت بسختی بلند میشه و کین گلوی او رو میگیره . حالا یک چوکسلم قوی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

اعلام میشه در هفته ی بعد اسمکدان ، تریپل ایچ از کمربندش برابر بیگ شوء دفاع خواهد کرد.

مسابقه چهارم :: نو دی کیو مچ :: شان مایکلز در برابر لنس کید

شان مایکلز وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . لیلیان گارسیا اعلام میکنه این مسابقه نو دی کیو هست و هر اتفاقی میتونه بیفته . سپس لنس کید وارد میشه . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . کید کلوزلاین میزنه . کید ، شان رو از رینگ به بیرون پرت میکنه و خودش هم میره بیرون . یک میز از زیر رینگ بیرون میاره . سر شان رو به میز گزارشگر ها میزنه . کید چند مشت میزنه . سپس میز رو تنظیم میکنه . دوباره چند مشت دیگه از کید . کید شان رو به رینگ برمیگردونه و سپس یک صندلی از بیرون میاره . میخواد با صندلی شان رو بزنه که شان بلند میشه و چند مشت به کید میزنه . شان با صندلی ضربه ای به بالای سر کید میزنه . سپس چندین ضربه ی دیگه با صندلی میزنه و داور میخواد شان رو جدا کنه اما نمیتونه . نزدیک بیست ضربه ی سنگین دیگه با صندلی به کید میزنه . شان کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، داور کید رو چک میکنه . شان صندلی رو برمیداره و ده ضربه ی دیگه به کید میزنه . تماشاگرا سرود " اچ بی کی " رو سر دادن . سپس آهنگ شان پخش میشه و او رینگ رو ترک میکنه .

جری لالر داخل رینگ هست و میگه : " در سایبر ساندی ، قهرمان بین قاره ای سانتینو مارلا در یک مسابقه باید از کمربندش دفاع کنه و شما طرفدارا باید بین رودی پایپر ، گلداست و دی هانکی تانک من یک نفر رو انتخاب کنید .

داخل رینگ ، لیلیان گارسیا قصد معرفی یک مسابقه رو داره . کالی و رانجین سینگ وارد میشن . کالی میگه که با جانی ناکسویل در حین یک مصاحبه به یک مشکل برخورده و او رو برای هفته ی بعد چلنج میکنه . سپس برنامه ی کیس کم راه میفته (!) و کالی میره و لیلیان گارسیا رو میبوسه . رانجین سینگ به لیلیان میگه که کالی بعدا براش زنگ میزنه .

مسابقه پنجم :: کلی کلی در برابر جیلیان هال

آهنگ جان موریسن و میز پخش میشه و اون ها وارد میشن و به جری لالر و مایک کول میپیوندن . جیلیان هال وارد میشه و شروع میکنه به شعر خوندن که تماشاگرا علاقه ای به گوش کردن آهنگ او ندارن. سپس کرایم تایم وارد میشن و میرن و به میر ، موریسن ، لالر و مایک کول میپیوندن . کلی کلی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه شروع میشه و کلی کلی و جیلیان با هم درگیر میشن . میز و موریسن با کرایم تایم دچار درگیری لفظی شدن . جیلیان بک بریکر میزنه . سپس فورآرم از او . کلی کلی به پشت (کمر) جیلیان میپره و بطور ناگهانی او رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

مسابقه ششم :: نامبر وان کانتتدرز مچ :: باتیستا در برابر جی بی ال ، به داوری کریس جریکو

کریس جریکو ابتدا وارد میشه و به عنوان داور مخصوص داخل رینگ منتظر میمونه . لیلیان جی بی ال رو معرفی میکنه و او از قسمت رمپ ورزشگاه (بدون لیموزینش) وارد میشه . جریکو یه چیزی در گوش لیلیان میگه . لیلیان میگه : " عنوان وقت نگه دار این مسابقه ، ویلیام ریگل . " سپس ریگل وارد میشه . بعد از او باز هم جریکو به لیلیان به چیزی میگه و لیلیان بار دیگه معرفی میکنه : " گزارشگر مخصوص (افتخاری) مسابقه ، رندی اورتن . " سپس رندی در بین تشویق تماشاگرا وارد میشه ومیره و کنار جری لالر و مایکل کول میشینه . بالاخره لیلیان باتیستا رو معرفی میکنه و آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا (بعد از حرکات همیشگی) وارد رینگ میشه . مسابقه شروع میشه . دو استار لاک آپ میشن و جو ورزشگاه کاملا طرف باتیستاست . جی بی ال بیگ نی میزنه و سپس در گوشه ی رینگ روی باتیستا کار میکنه . باتیستا به جی بی ال کلوزلاین قوی میزنه . کاور میکنه ، یک.. جریکو خیلی آروم کونت کرد . باتیستا در گوشه ی رینگ جی بی ال رو میزنه و سپس فیگر فرو لگ لاک رو روی او اجراء میکنه . جی بی ال قصد داره طناب رو بگیره اما نمیتونه . جریکو به باتیستا میگه قفل رو بشکونه . جی بی ال بلند میشه و به باتیستا نک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. جریکو خیلی سریع کونت میکنه اما باتیستا با این حال کیک اوت میکنه . جی بی ال در گوشه ی رینگ باتیستا رو میزنه . باتیستا برای چند بار دیگه به بازی برمیگرده و کاور میکنه اما جریکو با جی بی ال همکاری میکنه و باعث میشه جی بی ال کیک اوت کته . بازی دست جی بی ال میفته . جی بی ال اسلیپر رو اجراء میکنه . باتیستا بک بادی دراپ میزنه و هر دو وسط رینگ میفتن . باتیستا بلند میشه و در گوشه ی رینگ چندین شولدر بلاک و شولدر تراست میزنه . پاور اسلم از باتیستا . ریگل قصد دخالت در مسابقه رو داره اما باتیستا او رو پرت میکنه بیرون . باتیستا به جی بی ال و جریکو دابل اسپیر میزنه . مایک ادملی در قسمت رمپ ورزشگاه دیده میشه و او یک داور رو میفرسته داخل رینگ . باتیستا جی بی ال رو کاور میکنه ، یک..دو.. اما موفق نیست . حالا جی بی ال بلند میشه و باتیستا بهش اسپاین باستر میزنه . سپس جی بی ال رو بلند میکنه و سر او رو لای پاش میذاره . او رو روی شونش میبره و باتیستا بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، مایک ادملی میگه : " در سایبر ساندی ، کریس جریکو باید از کمربندش برابر باتیستا دفاع کنه . شما تماشاگرا باید بین رندی اورتن ، شان مایکلز و استون کلد استیو آستن یکی رو به عنوان داور مخصوص انتخاب کنید . "

شوء این هفته در همین لحظه به پایان میرسه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •