مورینیو: این فصل بالاخره بنزمای واقعی را دیدیم

بنزما که در سال 2009 با انتقالی 35 میلیون یورویی از لیون به رئال پیوست، در این فصل بازی های بسیاری خوبی در ترکیب کهکشانی ها به نمایش گذاشته است.
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، کریم بنزما را به دلیل پیشرفت سریعش در چند ماه اخیر مورد ستایش قرار داد.
بنزما که در سال 2009 با انتقالی 35 میلیون یورویی از لیون به رئال پیوست، در این فصل بازی های بسیاری خوبی در ترکیب کهکشانی ها به نمایش گذاشته است.
آقای خاص در گفتگو با برنامه تلویزیونی فرانسوی تله فوت گفت:" من فکر می کنم بنزما از هر لحاظ پیشرفت کرد؛ او اکنون هم از نظر ذهنی و هم از فیزیکی پیشرفت کرده است.
او اکنون بازی را کاملا را می فهمد. ما کیفیت بازی هجومی او را می دانستیم اما او اکنون در کارهای دفاعی هم پیرفت زیادی کرده است."
او مهاجمی است که باید به عنوان سنتر فوروارد بازی کند؛ ضمن اینکه در موقعیت سازی نیز فوق العاده است. هرچند باید کمی جنگنده تر باشد."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کریس رونالدو: چرا فقط حرکت من در ذهن همه مانده؟

کاپیتان تیم ملی پرتغال از اینکه رسانه ها تنها به واکنش او در مقابل حمله لیزری هوادران بوسنیایی پرداختند، نارحت است
سایت گل- کریس رونالدو، کاپیتان تیم ملی پرتغال، از اینکه رسانه ها تنها به واکنش او در مقابل حمله لیزری هوادران بوسنیایی پرداختند، نارحت است.
او پس از تساوی بدون گل مقابل بوسنی به خبرنگاران گفت:" کسی در مورد اینکه آن طرفدار با یک لیزر 5 چشمی به من حمله کرد، صحبت نکرد و فقط در مورد حرکت من صحبت شد. حرکت من تنها واکنشی در مقابل حرکتی بود که آنها انجام دادند اما همه در مورد من صحبت کردند."
در طول بازی هم هواداران بوسنی حملات مشابهی را علیه او انجام دادند و با فریاد زدن نام مسی، سعی کردند رونالدو را از کوره درببرند اما ستاره پرتغالی سعی کرد خونسردی اش را حفظ کند.
" من سعی کردم آرامشم را حفظ کنم زیرا می دانستم اگر کاری بکنم، کارت زرد می گیرم و به خودم ضربه می زنم و ممکن است بازی برگشت را از دست بدهم."
ستاره رئال همچنین از شرایط زمین بازی گلایه کرد و گفت:" چمن؟ آن چمن نبود، باغ بود. بازی کردن در چنین زمینی خیلی دشوار بود. ما خوب بازی کردیم و چهار موقعیت گلزنی داشتیم، در حالی که آنها فقط یک موقعیت داشتند."
ددیدار برگشت دو تیم سه شنبه شب در لیسبون برگزار خواهد شد.
کد:
گزارش روز: نگاهی به کارنامه کاسیاس – سوبی سارتا

سایت گل - ایکر کاسیاس در بازی امشب مقابل انگلیس با رکورد بیشترین حضور درون دروازه تیم ملی اسپانیا آندونی سوبی سارتا برابری خواهد کرد. در ادامه نگاهی به کارنامه این دو دروازه بان در تیم ملی اسپانیا داریم:
سوبی سارتا که هم اکنون 50 سال سن دارد برای اولین بار در 23 ژانویه 1985 در دیدار مقابل فنلاند درون دروازه ماتادورها قرار گرفت. او آخرین بازی ملی اش را 13 سال بعد در استادیوم فلیکس بولارت فرانسه در چارچوب رقابتهای جام جهانی 1998 انجام داد.
سوبی سارتا در زمان حضورش در تیم ملی اسپانیا 70 بازی را با پیروزی، 33 بازی را با تساوی و 23 بازی را با شکست پشت سر گذاشت. این در حالی است که رکورد کاسیاس با سوبی سارتا قابل مقایسه نیست. کاسیاس 92 پیروزی، 21 تساوی و 12 شکست کسب کرده است. کاسیاس در این تعداد بازی 74 گل دریافت کرده و این در حالی است که سوبی سارتا 100 گل دریافت کرده است."
کاسیاس برای اولین بار در 3 ژوئن 2000 وقتی تنها 19 سال داشت مقابل سوئد اولین بازی ملی خود را انجام داد.او در آن زمان دومین بازیکن جوان تاریخ تیم ملی اسپانیا بود. خوزه آنتونیو کاماچو سرمربی وقت تیم ملی اسپانیا قبل از رقابتهای یورو 2000 در حالی که کانیزارس و مولینا حضور داشتند به کاسیاس میدان داد. اولین تورنمنت بزرگ کاسیاس یورو 2000 بود. پس از 11 سال کاسیاس هنوز سنگربان شماره یک ماتادورهاست.
او در سال های 2008، 2009 و 2010 به عنوان بهترین دروازه بان جهان شناخته شد. اکنون کاسیاس 30 ساله یکی از بهترین های جهان است و در آستانه شکستن رکورد آندونی سوبی سارتا قرار دارد.
کد: