در ست آپ لپ تاپ كدام گزينه ها رو بايد تغيير بديم ا اكس پي روش نصب بشه؟
در ست آپ لپ تاپ كدام گزينه ها رو بايد تغيير بديم ا اكس پي روش نصب بشه؟
توضیحاتتون خیلی خوب.
دقیقا حق با شماست.
انگار روی خودروهای تولیدی شرکت رولزرویس بخواهند موتور آر دی دهه 70 بگذارند.
وقعا حیفه.
ولی خب گاهی مجبوریم.
البته میشه از نرم افزار های Virtual هم استفاده کرد که در حال حاضر همین کار رو کردم و میتونم XP رو توی 7 با 8 گیگابیت رمی که این لپتاپ داره به راحتی اجرا کنم.
------------------------
منظورتون رو از "قابلیت توربو در سون" متوجه نشدم؟!
لطف می کنید در موردش اشاره ای توضیح مختصری داشته باشید؟
------------------------
در مورد درایور براتون PM گذاشتم.
لطفا چک کنید.
سلامی دوباره
برای نصب xp از تو ستاپ گزینه ادونس کانفیگ تو تب دوم گزینه ساتا مود رو از ahci به ata تغییر بدید نصب میشه اکی پی اما گفته باشم درصورت تغیر تو سون دیگه ویندوز بالا نمیاد!
حالت توربو سون از تو منوی پاور آپشن که این دسترسی رو یه شما میده که همه قطعاتو رو ماکسیمم پرفورمنس بزارید و اکس پی اصلا و به صدسال چنین قابلیتهایی ندارد و نخواهد داشت اکسپی فقط حرارت لبتابو میبره بالا و بس!
موفق باشید دوستان گلم
سلام،ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم؛
نرم افزار Dell Dock رو دانلود کردم ولي براي فعال سازي ميگه بايد به اينترنت وصل شي.راه ديگه اي نداره؟ کرک اين نرم افزار رو کسي داره؟
سلام من تاچ پد لب تابم کار میکنه اما مولتی تاچ نیست.نمیتونم با دو انگشت زوم کنم یا اسکرول رو جا بجا کنم. باید چه کار کنم؟
سلام
آیا این
DSC6GR1 ریفر هست یا نه؟
درایورش رو از سایت dell بگیر
برای کارت گرافیک انویدیا gt 525 اصلا درایور 32 بیت وجود نداره
سلام دوستان من تقریبا 3 یا 4 ماهه این لبتابو خریدم ( 5110 8gb core i 7 nvidia gt 525m) شاید شما هم با این مشکل برخوردید که بیشتر بازیهارو اجرا نمیکنه ولی در لبتابهایی مشابه با مارک سونی این طور نیست.
من تو سایت مایکروسافت مشکلو پیگیری کردم گفتن مشکل از درایور کارت گرافیه باید آپدیت بشه اما مشکل اینجاست که درایور کارت گرافیکش آپدیت نمیشه لطفا کمک کنید با هم این مشکلو حل کنیم.
کی گفته آپدیت نمیشه ؟!! واسه منم PES اجرا نمیشد که با آپدیت گرافیک موضوع حل شد. وتو هیچ بازی تاحالا مشکل نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)