تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 193 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان اگه امکان داره من راهنمای کنید ماشین من پژو پارس بارینگ آلمینومی 15دارم به نطر شما چه لاستیکی خوبه با چه سایزی ؟
    نطر خودم میشلن هست ولی نمی دونم تاریخ 2015گیر میاد یا نه
    باتشکر
    درود .
    میشلن بخواید بردارید فقط سایز ۱۸۵ هست توی بازار ٬ ساخت آلمان با ۹۰ هزار کار و قیمت جفتی ۵۳۰ هزارتومان . ( سایز ۲۰۵ میشلن انگلیس هم با قیمت جفتی ۶۸۰ هزارتومان توی بازار پیدا میشه )
    به نظرم و طبق تجربه لاستیک های کره ایی توی ایران بهتر جواب دادن . ضمن اینکه سایز ۱۸۵ خیلی لاغر هست و میتونید با هزینه کمتر از این لاستیک با کیفیت کره ایی و پهن روی ماشینتون بندازید که از هرجهت بهتر هست .
    پیشنهاد من :
    ۱- کومهو ویتنام ۲۰۵ آر ۱۵ فاق ۶۰ جفتی ۴۳۵ تومان با کارکرد ۸۰ هزارتا
    ۲- هانکوک کره ۲۰۵ آر ۱۵ فاق ۶۰ جفتی ۴۳۰ تومان با کارکرد ۸۰ هزارتا

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

درود .
    میشلن بخواید بردارید فقط سایز ۱۸۵ هست توی بازار ٬ ساخت آلمان با ۹۰ هزار کار و قیمت جفتی ۵۳۰ هزارتومان . ( سایز ۲۰۵ میشلن انگلیس هم با قیمت جفتی ۶۸۰ هزارتومان توی بازار پیدا میشه )
    به نظرم و طبق تجربه لاستیک های کره ایی توی ایران بهتر جواب دادن . ضمن اینکه سایز ۱۸۵ خیلی لاغر هست و میتونید با هزینه کمتر از این لاستیک با کیفیت کره ایی و پهن روی ماشینتون بندازید که از هرجهت بهتر هست .
    پیشنهاد من :
    ۱- کومهو ویتنام ۲۰۵ آر ۱۵ فاق ۶۰ جفتی ۴۳۵ تومان با کارکرد ۸۰ هزارتا
    ۲- هانکوک کره ۲۰۵ آر ۱۵ فاق ۶۰ جفتی ۴۳۰ تومان با کارکرد ۸۰ هزارتا

ممنون آقا پوریا
    ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم درمورد لاستیک هایی که معرفی کردین نرمی وچسبندگیش چطوره ؟چون من نرمی وچسبندگی لاستیک برام مهمه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون آقا پوریا
    ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم درمورد لاستیک هایی که معرفی کردین نرمی وچسبندگیش چطوره ؟چون من نرمی وچسبندگی لاستیک برام مهمه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    با اجازه پوریا جان

از نظر نرمی و چسبندگی خیلی خوبن

- - - Updated - - -

ممنون آقا پوریا
    با اجازه پوریا جان

از نظر نرمی و چسبندگی خیلی خوبن

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اقایون باد لاستیک چقدر مهمه؟ یعنی مثلا ماشین من 206 هست خودش گفته باید 2.3 بار (33psi) برای حالت عادی در هر چهار چرخ و در حالت مسافرت که بار هست توی ماشین لاستیکای عقب 3.0 بار (43psi) و جلو 2.3 بار (33psi) باشه.و حد اکثر تحمل باد لاستیک هام هم 51 psi هست.
    الان در شرایط عادی هست و لاستیکا تقریبا 29 psi دارن( در حالت سرد) حالا چقدر میتونه توی مصرف سوخت و ساییدگی لاستیک تاثیر داشته باشه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیزم.
    بچه ها عمر طبیعی و استاندارد لاستیک دقیقا چقدره؟البته زیر ماشین نه تو انبار؟
    من دو جفت تویو 195/65/15 دارم رو ماشینم تولیدش ماله 2010 هست.هنوز حدود 40% آج داره رفته بودم لاستیک قیمت بگیرم ظرف گفت عمر لاستیک 3 ساله و زودتر عوض کن.حالا به نظرتون خطر داره؟البته تو جاده خیلی نمیرم اگر هم برم نهایت 110 میرونم.
    به نظرتون چیکار کنم؟تویو هم که دیگه نیست.اگر باید تعویض کنم چی بگیرم خوبه؟
    سوال بعدیم در مورد سایز و پنای لاستیک برای ال ممد هست.استناداردش 185/65/15 هست اگر بخوام لاستیک پهن تر مثلا 205 بندازم به جلو بندی و سیستم تعلیق خیلی فشار میاد؟
    اصلا صلاح هست پهن تر بندازم یا نه؟
    ممنونم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من دو جفت تویو 195/65/15 دارم رو ماشینم تولیدش ماله 2010 هست.هنوز حدود 40% آج داره رفته بودم لاستیک قیمت بگیرم ظرف گفت عمر لاستیک 3 ساله و زودتر عوض کن.حالا به نظرتون خطر داره؟البته تو جاده خیلی نمیرم اگر هم برم نهایت 110 میرونم.
    سوال بعدیم در مورد سایز و پنای لاستیک برای ال ممد هست.استناداردش 185/65/15 هست اگر بخوام لاستیک پهن تر مثلا 205 بندازم به جلو بندی و سیستم تعلیق خیلی فشار میاد؟
    ممنونم.
    درود بر استاد عزیز حمیدجان . جسارتا کوچیکتراز اونی هستم که بخوام شما رو راهنمایی کنم .
    عمر لاستیک بسته به شرایط محیطی که قرار داشته ۳ تا ۵ سال هست . بدترین شرایط برای لاستیک ٬ هوای شرجی و آفتاب مستقیم هست . بعداز اون ثابت موندن لاستیک ( مثل انبار ) یا حرکت ندادن خودرو در مدت طولانی هست . بهترین حالت هم برای لاستیک که عمر کاملش رو تضمین میکنه حرکت در اتوبان با سرعت ثابت ٬‌عدم ترمزگیری های ممتد و پرفشار و وارد نشدن به محوطه آبی ٬ یخی و خیلی سرد هست .
    حمید جان شما لاستیک رو ببین اگر ترک خورده باشه یا به نحوی حالت فاسد یا کنده کنده شده باشه باید عوض کنی در غیراین صورت نیازی به تعویضش نیست .
    سایز ۲۰۵ هم خیلی عالیه برای ال ۹۰ حتی ۲۱۵ هم میندازن بدون مشکل چون گلگیراش حسابی گل و گشاده . برای ال ۹۰ پهن ۲۰۵ با فاق ۶۵ میندازن ( سمند و پارس و ... فاق ۶۰ بیشتر نمیشه انداخت چون گیر میکنه )

- - - Updated - - -

ممنونم.
    درود بر استاد عزیز حمیدجان . جسارتا کوچیکتراز اونی هستم که بخوام شما رو راهنمایی کنم .
    عمر لاستیک بسته به شرایط محیطی که قرار داشته ۳ تا ۵ سال هست . بدترین شرایط برای لاستیک ٬ هوای شرجی و آفتاب مستقیم هست . بعداز اون ثابت موندن لاستیک ( مثل انبار ) یا حرکت ندادن خودرو در مدت طولانی هست . بهترین حالت هم برای لاستیک که عمر کاملش رو تضمین میکنه حرکت در اتوبان با سرعت ثابت ٬‌عدم ترمزگیری های ممتد و پرفشار و وارد نشدن به محوطه آبی ٬ یخی و خیلی سرد هست .
    حمید جان شما لاستیک رو ببین اگر ترک خورده باشه یا به نحوی حالت فاسد یا کنده کنده شده باشه باید عوض کنی در غیراین صورت نیازی به تعویضش نیست .
    سایز ۲۰۵ هم خیلی عالیه برای ال ۹۰ حتی ۲۱۵ هم میندازن بدون مشکل چون گلگیراش حسابی گل و گشاده . برای ال ۹۰ پهن ۲۰۵ با فاق ۶۵ میندازن ( سمند و پارس و ... فاق ۶۰ بیشتر نمیشه انداخت چون گیر میکنه )

9. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حمید عزیز سلام.و همچینن سلام به آقا پوریا
    215 رو من دیدم رخ ماشینو میگیره
    نزدیک ترین سایز لاستیک به لاستیکهای فابریک در 205 ها برای ال 90 سایز 205/60/15 هستش که درصد خطای کیلومتر تو اون ناچیزه.تا اونجایی که بنده دیدم همین سایز بیشتر استفاده میشه و توصیه میشه
    بهترین رخ رو هم 205 به این ماشین میده.
    اگر کسی بخواد ارتفاع بزنه فاق 55 205 / R15 گزینه ی بهتری هست.ارتفاع استاندارد فاق 60
    طبق اطلاعات و صحبت های چند تا از دوستان که تو این کار هستند کلا باید لاستیکی انتخاب کرد که به نمونه استانداردش نزدیک باشه.
    فاق 65 برای 205 و رینگ 15 برای ال 90 در حالت عادی سایز مناسبی نیست هرچند ماشین حتی نرم تر هم میشه ولی چون کیلومتر ماشین بر اساس سایز استاندارد و فابریکی هست و این سایز بیش از 4 درصد اختلاف سرعت نسبت به حالت استاندارد بوجود میاره میتونه باعث بروز اندکی مشکل بشه البته سرعت با این لاستیک کمتر نشون داده میشه ولی شنیدم تو ABS شاید یه خورده مشکل ایجاد کنه.که البته این مورد رو نیز میشه با دیاگ و ایجاد تغییر اوکی کرد

یا مثلا لاستیک 195/55/15 اگر شما سرعتت تو کیلومتر شمار 100 تاست سرعت واقعی ماشینتون 104 تاست و بیشتر نشون میده که میتونه مشکل ایجاد کنه مخصوصا برای پلیس!

اینم جدول اختلاف سایزهای 205 با مدل استاندارد

با 205 سرعت واقعی حدو دیکی دوتا از سرعتی که کیلومتر نشون میده کمتره

از نظر فشار به جلوبندی که 205 هیچ مشکلی براتون ایجاد نمیکنه

من از همون 5 سال پیش که لاستیک پرشیا رو عوض کردم تا الان به جز تغییر فنر لول (ارتفاع زدن) اصلا پیش جلوبندی ساز نرفتم و نرمی ماشین قابل قبوله(البته الان فنرلول فابریکی دوباره نصبه). لاستیک هم تاریخشو الان چک کردم دیدم برای سال 2010 هست.ساخت کره Hankook Blackbird

هانکوک و کومهو لاستیک های خیلی خوبی دارن و بنده از هر دوشون خیلی راضی بودم. مدل هایی که اقا پوریا هم در بالا پیشنهاد دادند.مدلی که خودم دارم فکر کنم حدود 480 تومن باشه هر جفتش التبه قیمت دقیقو ندارم.

یه لینک دیگه با همین موضوع تو مشاوره همین سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by SaЁeD; 20-09-2015 at 22:24.

11. 2 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حمید عزیز سلام.و همچینن سلام به آقا پوریا
    215 رو من دیدم رخ ماشینو میگیره
    نزدیک ترین سایز لاستیک به لاستیکهای فابریک در 205 ها برای ال 90 سایز 205/60/15 هستش که درصد خطای کیلومتر تو اون ناچیزه.تا اونجایی که بنده دیدم همین سایز بیشتر استفاده میشه و توصیه میشه
    بهترین رخ رو هم 205 به این ماشین میده.
    اگر کسی بخواد ارتفاع بزنه فاق 55 205 / R15 گزینه ی بهتری هست.ارتفاع استاندارد فاق 60
    طبق اطلاعات و صحبت های چند تا از دوستان که تو این کار هستند کلا باید لاستیکی انتخاب کرد که به نمونه استانداردش نزدیک باشه.
    فاق 65 برای 205 و رینگ 15 برای ال 90 در حالت عادی سایز مناسبی نیست هرچند ماشین حتی نرم تر هم میشه ولی چون کیلومتر ماشین بر اساس سایز استاندارد و فابریکی هست و این سایز بیش از 4 درصد اختلاف سرعت نسبت به حالت استاندارد بوجود میاره میتونه باعث بروز اندکی مشکل بشه البته سرعت با این لاستیک کمتر نشون داده میشه ولی شنیدم تو ABS شاید یه خورده مشکل ایجاد کنه.که البته این مورد رو نیز میشه با دیاگ و ایجاد تغییر اوکی کرد

یا مثلا لاستیک 195/55/15 اگر شما سرعتت تو کیلومتر شمار 100 تاست سرعت واقعی ماشینتون 104 تاست و بیشتر نشون میده که میتونه مشکل ایجاد کنه مخصوصا برای پلیس!

اینم جدول اختلاف سایزهای 205 با مدل استاندارد

با 205 سرعت واقعی حدو دیکی دوتا از سرعتی که کیلومتر نشون میده کمتره

از نظر فشار به جلوبندی که 205 هیچ مشکلی براتون ایجاد نمیکنه

من از همون 5 سال پیش که لاستیک پرشیا رو عوض کردم تا الان به جز تغییر فنر لول (ارتفاع زدن) اصلا پیش جلوبندی ساز نرفتم و نرمی ماشین قابل قبوله(البته الان فنرلول فابریکی دوباره نصبه). لاستیک هم تاریخشو الان چک کردم دیدم برای سال 2010 هست.ساخت کره Hankook Blackbird

هانکوک و کومهو لاستیک های خیلی خوبی دارن و بنده از هر دوشون خیلی راضی بودم. مدل هایی که اقا پوریا هم در بالا پیشنهاد دادند.مدلی که خودم دارم فکر کنم حدود 480 تومن باشه هر جفتش التبه قیمت دقیقو ندارم.

یه لینک دیگه با همین موضوع تو مشاوره همین سایت
    سعید جان مگر فاق استاندارد ماشینایی مثل ال ۹۰ یا سمند ۶۵ نیست ؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

برای ال 90 بهترین لاستیکی که دوستان نصب کردن و هم هندلینگ و هم نرمی ماشین به شکل فوق العاده ای تغییر کرد لاستیک و رینگ فابریک مگان بود(رینگ 16)
    برای رینگ فابریک دو گزینه دارید(البته رینگ اسپورت) یکی 195 و دیگری 205
    205 باید ببینی چه لاستیکی می تونی بگیری مثلا کره ای ها 205 یکم از حالت عادی پهن تر هست ولی اروپایی یا ژاپنی از کره ای ها باریک تره با توجه به اینکه رینگ تندر از رینگ سمن پهنای کمتری داره معمولا کره ها چون قالبشون پهن تر هست یکم شکم میاره
    اگر بتونید 195 با فاق 60 بگیرید(یعنی پیدا کنید) که خیلی عالی هست مثلا یک جنس معقول مثل میشلن ، کومهو یا هانکوک در غیر اینصورت 205 با فاق 60 از برندهای میشلن ، دانلوپ ، کومهو و هانکوک
    در مورد عمر مفید لاستیک هم در صورتی که زیر ماشین باشه توصیه شده 4 سال ولی بررسی کنید اگر زیاد توی جاده نمیرید و پر سرعت هم رانندگی نمی کنید هر 5000 تا سطح لاستیک را بررسی کنید که مشکل نداشته باشه و استفاده کنید
    این مورد را عرض کنم که لاستیک های بارز زیر تندر خودم تولید سال 2008 هستن و هنوز 70% آج دارن و تازه پارسال یک مسافرت هم رفتم باهاش با سرعت بالا رفتم و برگشتم

14. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سعید جان مگر فاق استاندارد ماشینایی مثل ال ۹۰ یا سمند ۶۵ نیست ؟
    سلام آقا پوریا. بله فاق لاستیک استاندارد ال 90
    65 هست 185/65/R15
    (تو عکسی که گذاشتم سمت چپ اولین گزینه همونه) ولی عرض لاستیک 185 هست.فاق لاستیک نسبت به عرضش هست. فاق 65 برای لاستیک با عرض 185 یعنی 65 درصد از عرض لاستیک اندازه ی فاق اون لاستیکه. یعنی 65 درصد از 185

65 برای 205 میشه 65 درصد از عرض 205 وگرنه اگه هر دو یک اندازه بودند که مثل هم میشدند و تغییری تو سرعت پیش نمیومد.

Tyre profile: Height of the tyre sidewall as a percentage of the width. In this case 65% of 215mm. It is also known as the aspect ratio
    Wheel size: The diameter of the inner rim in inches

برای انتخاب سایز لاستیک هم باید سایز و هم Ratio انتخاب بشه که تغییری تو سرعت نداشته باشه و به اصطلاح درصد خطای کمتری داشته باشه(2.5 تا 3 درصد) به این معنی که شما زمانی که 100 کیلومتر بر ساعت سرعت دارید اگر سایز مناسب انتخاب نکرده باشید ممکنه از 94-93 کیلومتر تا 108-107 کیلومتر سرعت داشته باشید که تو جاده میتونه برای شخص مشکل ایجاد کنه مخصوصا زمانی که پلیس باشه چون شما فکر میکنی داری مثلا 120 تا میری ولی برای مثال سرعتت 125 تاست. بعضی لاستیک ها تو کیلومتر کمتر از سرعت واقعی رو نشون میدن بعضی ها نیز بیشتر
    که این اختلاف سرعت میتونه عملکرد سیستم ABS رو تحت تاثیر بذاره چون این سیستم بر اساس سایز دیفالت و استاندارد هست.گفته شده اگر درصد خطای سرعت از حدود 3 درصد بیشتر باشه بهتره یا سایز دیگه ای انتخاب بشه یا اینکه دیاگ بزنید در ECU متناسب با سایز جدید تغیرات رو ایجاد کنید
    بعد از تعویض رینگ ( تغییر سایز رینگ ولاستیک ) سیستمهای EBDو ECU ،ABSبرنامه ریزی می شوند تا از ایجاد اختلال در سیستم های مربوطه در زمان ترمزگیری در شرائط مختلف رانندگی و آب و هوایی جلوگیری شود.
    در صورتی که تعویض فقط لاستیک باشه و مقدار خطا زیاد باشه که بهتره ECU رو نسبت به این سایز جدید تغییر داد. اگر رینگ غیر ار 15 هم بخواد استفاده بشه که حتما باید این مورد رو تغییر داد نسبت به سایز جدید
    اگر بخواهیم رینگ عوض کنیم که باز تا یه حدی بیشتر نمیتونیم سایز رینگ رو افزایش بدیم و هر چقدر سایز رینگ بیشتر باشه وزنش هم اضافه خواهد شد و شما باید رینگی رو استفاده کنید که با سایز بزرگتر ، تقریبا هم وزن رینگ اصلی باشه (فکر کنم برای لوگان 7 کیلو باشه) که وزن بیشتر تاثیر مستقیم بر عملکرد ABS داره و باعث آسیب به جلوبندی میشه.

رینگ 16

Last edited by SaЁeD; 21-09-2015 at 11:47.

16. 2 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •