حمید عزیز سلام.و همچینن سلام به آقا پوریا
215 رو من دیدم رخ ماشینو میگیره
نزدیک ترین سایز لاستیک به لاستیکهای فابریک در 205 ها برای ال 90 سایز 205/60/15 هستش که درصد خطای کیلومتر تو اون ناچیزه.تا اونجایی که بنده دیدم همین سایز بیشتر استفاده میشه و توصیه میشه
بهترین رخ رو هم 205 به این ماشین میده.
اگر کسی بخواد ارتفاع بزنه فاق 55 205 / R15 گزینه ی بهتری هست.ارتفاع استاندارد فاق 60
طبق اطلاعات و صحبت های چند تا از دوستان که تو این کار هستند کلا باید لاستیکی انتخاب کرد که به نمونه استانداردش نزدیک باشه.
فاق 65 برای 205 و رینگ 15 برای ال 90 در حالت عادی سایز مناسبی نیست هرچند ماشین حتی نرم تر هم میشه ولی چون کیلومتر ماشین بر اساس سایز استاندارد و فابریکی هست و این سایز بیش از 4 درصد اختلاف سرعت نسبت به حالت استاندارد بوجود میاره میتونه باعث بروز اندکی مشکل بشه البته سرعت با این لاستیک کمتر نشون داده میشه ولی شنیدم تو ABS شاید یه خورده مشکل ایجاد کنه.که البته این مورد رو نیز میشه با دیاگ و ایجاد تغییر اوکی کرد
یا مثلا لاستیک 195/55/15 اگر شما سرعتت تو کیلومتر شمار 100 تاست سرعت واقعی ماشینتون 104 تاست و بیشتر نشون میده که میتونه مشکل ایجاد کنه مخصوصا برای پلیس!
اینم جدول اختلاف سایزهای 205 با مدل استاندارد
با 205 سرعت واقعی حدو دیکی دوتا از سرعتی که کیلومتر نشون میده کمتره
از نظر فشار به جلوبندی که 205 هیچ مشکلی براتون ایجاد نمیکنه
من از همون 5 سال پیش که لاستیک پرشیا رو عوض کردم تا الان به جز تغییر فنر لول (ارتفاع زدن) اصلا پیش جلوبندی ساز نرفتم و نرمی ماشین قابل قبوله(البته الان فنرلول فابریکی دوباره نصبه). لاستیک هم تاریخشو الان چک کردم دیدم برای سال 2010 هست.ساخت کره Hankook Blackbird
هانکوک و کومهو لاستیک های خیلی خوبی دارن و بنده از هر دوشون خیلی راضی بودم. مدل هایی که اقا پوریا هم در بالا پیشنهاد دادند.مدلی که خودم دارم فکر کنم حدود 480 تومن باشه هر جفتش التبه قیمت دقیقو ندارم.
یه لینک دیگه با همین موضوع تو مشاوره همین سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]