===========================
اره غزیزم....میشناسه...زاگسله مودمم...
===========================
اره غزیزم....میشناسه...زاگسله مودمم...
بعد از ریست کردن چیزی تغییر نکرد ؟
علامت وایر لس در بالای صفحه آیپد سمت چپ میاد ولی تو هیچ سایتی نمیره ؟
یا اینکه کلا اون علا مت هم نمیاد ؟
سهیل جان یه خورده بیشتر از جزئیات توضیح بده تا بشه عیب یابی کرد مشکل رو
از ابتدا شما نمیتونستی به وایر لس خونه وسل شی یا اخیرن این مشکل ایجاد شده؟
Last edited by emadpumad; 26-03-2012 at 19:27.
داشتم با خیالت راحت آهنگ میزدم که یکهو تصمیم گرفتم یک اسپیکر قدیمی که خروچ و ورود صدا هم داشت وصل کنم به خروجی هدفون آیپد2
داشتم یک برنامه ساده را باز کردم و الکی اهنگ زدم ولی بعدش اتفاق عجیبی برای ایپدم افتاد
ناگهان دیدم هر چیزی توی صفحه نمایش یک 10 برابری بزرگ شده
انگار زوم 10x گذاشته باشید و در همه بازیها و صفحه اصلی و... هستش
فقط وقتی از یک برنامه بیرون میروم ثانیه ای درست شده ولی دوباره...
جالب اینجا است که عوض کردن صفحه با 1 انگشت میشود و برای بالا و پایین کردن صفحه که آیکونهای غول پیکر هم روش هست به حداقل 3 انگشت اجتیاج است
بنظر خودم از دو حالت خارج نیست
اول=مشکل نرم افزاری باشد
من توانسته باشم بطور تصادفی یک قابلیت مخفی را روشن کرده باشم که در اون صورت باز خیلی خوبه
دوم=مشکل اسپیکر باشد که مثلا برق را به آیپد داده اشتباهبی و چیپ آیپد در قسمت گرافیکی مشکل پیدا کرده باشد
چون یادمه قبلا ها در ویندوزهای قدیمی یک همچین مشکلی را وقت ریختن ویندوز تازه داشتم که مربوط به درایور گرافیک بود و...
هر راه حلی که بنظرتون میرسد بگید
در ضمن به علت فراموش کردن رمز قسمتی که مربوط به ریست هست نمیتونم تنظیمات را ریست کنم
و باز هم در ضمن عکس بازی را و برنامه را درست و طبیعی میاره
حتی آنلاک صفحه هم 10 برابر شده !چقدر بزرگه !همچین بد هم نیستفقط برای دیدن هر صفحه باید با 3 انگشت در صفحه حرکت کنم
ویرایش...................................... ...........................
درست شدش تقریبا با ریست کردن بعضی تنظیمات
باز هم مقداری صفحه زوم شده است البته نه مثل قبل که در هر صفحه4تا آیکون بیشتر نمیدیدم! بلکه در حد 10 درصد زوم شده ! فکر کنم اون اسپیکر خراب داغون کرده آیپدم را
اگه اسپیکر را به ذراتت میکرومتری تقسیم نکردم
الان این 10 درصد زوم را نمیدونم چطوری از بین ببرمش
ویرایش دوم................
مشکل حل شد با ریست کردن اکثر تنظیمات!
400 تا app داشتم و کلی پوشه! الان پوشه ها نیست شد رفت حالا یکروز طول میکشه فولدر بندی کنم دوباره
گزینه reset locatuion warning یکجورایی باغث نجات شد!
دارم وصل میکنم به pc ببینم تنظیمات را میتونم عقب ببرم یا نه فعلا.....................
Last edited by millad1388; 26-03-2012 at 20:36.
میلاد جان شما اینقدر از شکلک و کلمات زیاد استفاده میکنی که من حقیقتا هیچوقت حوصله نمی کنم تا آخر متنتو بخونم
ولی این بار خوندم
شما چیز جدیدی کشف نکردی دوست گرامی
این یکی از قابلیت های آیپد در آی او اس هست برای فعال و غیر فعال کردن اون باید مسیر زیر رو دنبال کنید و احتیاجی به ریست نبود
ای کاش یکم صبر پیشه میکردی
حالا واسه دفعه بعد یادت باشه
Settings=> general =>accessibility=> zoom
در پایین این قسمت هم یک گذینه هست برای فعال کردن زوم با کلید هوم
که شما اگر این گذینه رو فعال کنید با سه بار فشار دادن کلید هوم پشت سر هم صفحه نمایش در هر جایی باشه زوم میشه و با تکرار این حرکت به حالت اولیه بر می گرده
موفق باشید
===========
عزیزم اون علامت وایرلس که سه تو خط خمیده هست اون گوشه نمیاد...اخیرا اینطوری شده از خونه نمیتونم وصل بشم ولی تو محیط کارم میتونم وصل بشم...میترسم ریست کنم ایبدو همه چیز به هم بخوره چون تو محل کارم مشکل ندارم عزیز دلم....
نترس
برو من پشتتم
ریست کن صد در صد درست میشه
برو اون با من
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
تبلیغ ...؟
جالب اینجا بود که برادر بنده هم که چند ساعت قبلش با آیپد کار کرده بود میدونستقبل از پست شما بهم گفت چه اشتباهی کردم
من همیشه تنظیمات اون چند قسمت را off میگذارم و قسمت 3 بار کلید را روی ASK (پرسش)میگذارم منتها 3 ساعت داده بودم دستش همه تنظیماتتم را بهم زده بود
منتها مشکل اصلی من فراموش کردن رمز عبور در قسمت resetrictions هست که نمیدونم اصلا چه فایده ای داره اون قسمت
اگر از این به بعد پستهایم را خلاصه بگم باید برای ابهامات اون پست ده پست دیگه بزنمولی سعی خودم را میکنم
با تشکر از جوابتونو خواندن کل متن
![]()
Last edited by millad1388; 27-03-2012 at 14:25.
مزاح بود صحبت قبلی من
میلاد جان این قسمت که شما فرمودید برای اعمال محدودیت داخل آیپد هست به این شکل عمل میکنه که شما وارد این قسمت میشید و فعالش میکنید در زیر این گذینه یک سری برنامه هست که جلوی اونها همه گذینه ها در حالت on قرار داره ( به صورت پیش فرض )
وقتی که حالت رو به off تغییر بدید خواهید دید که این برنامه ها از لیست برنامه های شما حذف می شوند ( مخفی میشوند ) مثلا اگر سافاری رو آف کنید مرورگر سفاری به نمایش در نمیاد و شما میتونید تایین کنید چه برنامه هایی وقتی خودتون با آیپد کار میکنید باشه و چه بر نامه خایی نباشه
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
سلام
چند وقت كه پشت دستگاهم گرم ميشه
قبلا اصلا اينطور نمي شد
علتي چيه!!؟؟
عماد![]()
![]()
انگار داره به بچه ها امر و نهی می کنه
دوستان یه سوأل : می شه Activator رو غیرفعال کرد برای یه مدت ؟؟؟ آخه خیلی خیلی مصرف باتری رو می بره بالا
الان این سیری های پورت شده روی دیوایس های غیر آیفون 4س اگه غیر فعالشون کنی باتری مصرف نمی کنه اما این Activator حتی وقتی دستگاه خاموشه هم فعاله( شوخی
)
اگه کسی راهی بلد بود ممنون می شم کمکم کنه
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)