رو گلکسی تب هم پورت کرده بودن...اصلا به درد نمیخوره.....مگه نت بوکه...![]()
رو گلکسی تب هم پورت کرده بودن...اصلا به درد نمیخوره.....مگه نت بوکه...![]()
نت بوک نیست ولی نشون میده که سخت افزارش این قابلیت رو داره (البته هنوز مشکلاتی داره)
از این عکس میفهمیم که:
۱.اون زردی مال تمام دیوایس ها نیست٬!
۲.باطری در حالت عادی گوشی با استفاده متوسط خوبه!
۳.KE7 مشکل لکه های قرمز دوربین رو حل کرده
از تصاویر معلوم از کی کش رفتم!!
کدوم عکس؟
اگه منظورت همونیه که بهش کابل وصله آره بنظر خوب میاد
درمورد اون مشکلی که یکی میگفت دکمه Lockکار نمیکنه به احتمال بسیار بسیار زیاد فقط اون یدونه مشکل سخت افزاری داشه ...منکه توی GSMArena ندیدم کسی دراین مورد چیزی بگه
فقط میمونه اون مشکل مربوط به قفل شدن و Freeze شدن موقتی گوشی...
راستی منظورت از KE7 آپدیت Firmwareهستش دیگه،آره؟ حالا از کجا میدونی که با این آپدیت حل شده؟جایی نوشته؟
یه سوال دیگه،من نگرانم که Firmwareای که میاد ایران با اون ایراد رو داشته باشه....
ببخشید من چیزی درمورد {{لی جالبه که اوبونتو رو روی GS2 پورت کردند!!!}} نمیدونم، این کار یعنی چی؟ فایدش چیه؟
یه توضیح میدی اطلاعات ماهم زیاد بشه
ممنون
منکه با دیدن این Review به رفع بیشتر این مشکلات امیدوار شدم
ببینید :
Ok the battery well this is a thing we want to talk about. We got our Galaxy S II with firmware KE2 and it was burning battery's like jetfuel. Than we updated it to KE7 and now all is fine, this is with moderate use. Unfortunatly smartphone battery's now a days aren't made for days of pleasure with your phone, but they have a ton of features so we take that for granted.
مشکل مصرف بالای باطری با آپدیت تاحدودی رفع شده ولی کماکان با ایده آل ها فاصله داره
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ویدئو:
يه سري ويديو از فروم همسايه
یک ویدیو که اسکین diablo پشت و رو گوشی میچسبونه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHow to Control Galaxy S2 with a Logitech bluetooth mouse
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMotorola Droid X2 vs Samsung Galaxy S2
اينم ويديو ماوس واسه اونا كه با يوتوب مشكل دارن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز همونجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)