من خودمم نمیدونم...!
ولی به احتمال زیاد با یک گیگ رم با مشکل مواجه میشید.
من برای همین بازی رم 2 گیگ رو به 4 گیگ ارتقا دادم!
8600 هم به احتمال زیاد باید بهش بخوره.
فقط باید صبر کنیم تا مشخص بشه...
من خودمم نمیدونم...!
ولی به احتمال زیاد با یک گیگ رم با مشکل مواجه میشید.
من برای همین بازی رم 2 گیگ رو به 4 گیگ ارتقا دادم!
8600 هم به احتمال زیاد باید بهش بخوره.
فقط باید صبر کنیم تا مشخص بشه...
منظورم رم خود کارت گرافیک بود
1024mb
8600gt
DDR II
من که خودم فکر می کنم چیز جالبی خریدم!
خوب پس روی سیستم شما جواب میده احتمالا...
منبع:1.6 CPU (single core) 3-year-old video card (VGA), 512 RAM (DDR), and DX9C are probably the minimum requirements.
Optimal is probably closer to 2G dual core, 1.5-year-old video card, 1.5G RAM, DDR2 DX10.
And of course the game never really plays smoothly until two years of video card evolution passes by.
I am sure o/s does not matter.. as long as DX10 makes its way to XP SP3.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by پاکر; 23-08-2008 at 01:05.
آقای و یا خانم پاکر انگار یکمی قاطی کردین اینجا تاپیک gta است نه mass effect
بله حق با شماست من عنوان رو دیدم مطلب رو ورداشتم!
الان اصلاح کردم![]()
عجب !!. پس با این اوصاف یه هارد 80 جدا بگیرم واسه این بازی !!
آخه هاردم 40 هست و ممکنه جای بازی GTA iv رو نداشته باشه. اون آدمی که این رو نوشته یا هاردفروش بوده و هاردش رو دستش مونده بوده و مشتری نداشته یا تو حالت عادی تشریف نداشته !!!
بازی هر چقدر هم جزئیات داشته باشه بالای 4 تا DVD نمیره ، البته در حال حاضر. پس چجوری میتونه 70 گیگ جا بخواد ؟!؟! واقعا هر کی اینو باور کنه دیگه .....!!! نمی دونم چی بگم! مطمئنی یه صفر اضافی نذاشتی؟!!!
بریم سر اصل مطلب. میگن تو بازی دوچرخه و هواپیما نیست . آیا صحت داره؟ یه سوال دیگه : آیا بازی از اون شکلی که یه جا همه ی آدمها مثل هم بودن خارج شده؟؟
دوست عزیز مگه بازی Xplane رو ندیدی ؟ شبیه ساز پرواز جدیده که 15 تا دی وی دیه ! و 70 گیگ فضا واسه نصب میخواد.عجب !!. پس با این اوصاف یه هارد 80 جدا بگیرم واسه این بازی !!
آخه هاردم 40 هست و ممکنه جای بازی GTA iv رو نداشته باشه. اون آدمی که این رو نوشته یا هاردفروش بوده و هاردش رو دستش مونده بوده و مشتری نداشته یا تو حالت عادی تشریف نداشته !!!
بازی هر چقدر هم جزئیات داشته باشه بالای 4 تا DVD نمیره ، البته در حال حاضر. پس چجوری میتونه 70 گیگ جا بخواد ؟!؟! واقعا هر کی اینو باور کنه دیگه .....!!! نمی دونم چی بگم! مطمئنی یه صفر اضافی نذاشتی؟!!!
بریم سر اصل مطلب. میگن تو بازی دوچرخه و هواپیما نیست . آیا صحت داره؟ یه سوال دیگه : آیا بازی از اون شکلی که یه جا همه ی آدمها مثل هم بودن خارج شده؟؟
اینو که دیگه خودم با چشمای خودم دیدم.
پس میتونیم 1% هم احتمال بدیم که اینجوری باشه.
منظورم از اونی که اینو نوشته شما نبودیمن منظورم همون یارو بود که تو گیم اسپات نوشته. لطفا برداشت اشتباه نکن دوست من . از از اطلاعی هم که بهم دادی ممنونم.
آقایون خبر دارین که gtaivدر آبان برایpc هم میاد خبر هم کاملا قطعی شده است رم یک گیگ برای بازی بسه یا بیشتر باید باشه کارت گرافیکم هم 8600 میکنم. آیا به نظرتون بازی به کامپیوترم خواهد خورد؟
Last edited by THE DARK KNIGHT; 25-08-2008 at 13:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)