برداشت بقیه ازت با برداشتی که خودت از خودت داری یه دنیافرق داره سعی کنید خودتون و مثل نظر دیگران ببینید.
شاد باشید.
برداشت بقیه ازت با برداشتی که خودت از خودت داری یه دنیافرق داره سعی کنید خودتون و مثل نظر دیگران ببینید.
شاد باشید.
آدم تو بعضی شرایط روحی قرار میگیره میزان سوتی دهیش بالا میره!!!
تو اون موقع ها اظهار نظر نکنید بهتره
و ربطی به خنگیو اینا نداره فکر کنم.
اگه اوایل عضویتتون تو p30world هستین و همش هی مشکل دارید و هر جا میخواید برید با پیغام شما اجازه ورود به اینجارو ندارید مواجه میشید(مثل الان من)تمام تلاشتون رو بکنید که عصبانی نشید و مثل من تمایل به ترکوندن مانیتور به وسیله کیبرد از شدت عصبانیت پیدا نکنید!!!!تو این شرایط میتونید برید تو گودال ماسه بازی و خودتونو تخلیه روحی روانی بکنید(همون کاری که من کردم) به امید روزیکه محدودیت هام از بین برن........(اگه هم بازم مثل من بلد نیستین چه جوری از دیگران بخاطر مطلب مفیدشون تشکر کنید اشکال نداره...مثل من تو دلتون تشکر کنید!!!)
از همتون به خاطر مطالب مفیدتون متشکرم دوستان...![]()
در راستای تجربه شما:
لطف مکرر=========حق مسلم
هیچ وقت سعی نکنید خودتون رو از دید دیگران ببینید چون این امر منجر به از بین رفتن اعتماد به نفس میشه.
زندگی خیلی کوتاهه که آدم بخواد از دید بقبه بگذرونتش.
یک بار زندگی میکنی. پس همیشه و همیشه خودت باش.
Last edited by Ezel; 06-12-2011 at 16:46. دليل: نقل قول گرفتن در این تاپیک ممنوعه /
هیچ وقت هم به جنس مخالف رو نده . . . بعد از مدتی به روش زیرکانه ای تیغت میزنه طوری که خودتم نفهمی
حواس ام باشه
كه امروز كارايي رو كه ديروز برنامه ريزي كرده بودم و نكردم
فردا هم نمي كنم...!!!
![]()
هر جا میرید صف رو رعایت کنید و حق دیگران رو ضایع نکنید.باورتون نمیشه امروز به خاطر گرفتن غذای امام حسین چه جوری حق دیگران رو ضایع میکردند
قبل از اینکه در اماکن عمومی عکس بگیرید مخصوصا با گوشی مراقب باشید کسی تو کادرتون نباشه که باعث سوء تفاهم بشه.دیشب یکی از دوستام داشت از یه دسته عذاداری عکس مینداخت که یه آقایی غیرتی شد و گفت چرا از زنم عکس میندازی تا ما بیام طرف رو توجیه کنیم دوتمون یه کتک مفصل خورد
سعی کنید تو زندگیتون واسه نظرهای و حرف های دیگران ارزش بذارین و به راحتی ازشون رد نشین . . . وقتی واسه نظرات دیگران ارزش قائل نشین و به سخره بگیرین نباید انتظار داشته باشین دیگران هم به نظرات شما احترام بذارن . . . احترام باید دوطرفه باشه
آنچه را که برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند . . . این جمله رو باید با آب طلا نوشت . . . خیلی ها هستند که به این جمله توجه نمیکنند حتی خود من . .. اما ای کاش . . .
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت خودتونو دست پایین نگیرید(جلو هیچ کس)همه جا با یه اعتماد به نفس غوغا وارد بشین...سعی کنید آدما رو تا جایی که میشه از بالا نگاه کنید منظورم غرور الکی داشتن نیست...یعنی اگه تو کف یکی هستین(چه قیافه چه مهارت های خاص چه هرچی)اصلا نشون ندید چون طرف با خودش فکر میکنه حالا چه آش دهن سوزیه و ... خلاصه طاقچه بالا رو فعال میکنه عجیب مخصوصا اگه طرف جنس مخالفتونه
مات و مبهوت مهر و محبت ظاهری بعضیا نشید بعضیا میخوان اعتمادتونو جلب کنن وقتی جلوشون یه ذره وا بدین اونوقت شروع میکنن به تازوندن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)