تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 4105 اولاول ... 37871271331341351361371381391401411471872376371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

من که گفتم 1 اردیبهشت پر شده ، ماها که قبل سال فرستادیم میفتیم 1 تیر ماه ، خیلی بده تو اوج گرما باید بریم آموزشی !
    ولی من زیاد به حرف طرف توجه نکردم چون هنوز هم احتمال میدم که اعزام ممکنه اردیبهشت بشه
    ولی یک جورایی خوشحالم شدم چون خودم میخوام تیر برم
    یعنی اردیبهشت برام زود و شهریور دیر هست
    یک سری کار های شخصی دارم که اکثرا تو خرداد ماه هست

از اون سمت هم حد اقل اینجاها ( جایی که اکثرا اموزشی میرن اونجا ) بین اردیبهشت تا شهریور از نظر دما اونقدر فرق نیست
    باز خوبیش اینه اقلا 1 ماهش رو میخوره مرداد و ماه رمضان که کسانی که ماه رمضان رفتن اموزشی میگن خیلی بهتره و سبکتر میشه

به نظر من کلا سختی سربازی اموزشی هست
    و اموزشی هم چند روز اول اونم به خاطر این که یک هو بعد از 20 و خوردی زندگی تو یک سیستم یک شبه کمپلت تغییر سیستم باید بدی تو زندگی و این جا افتادنه سخته
    بقیش حالا میخواد 17 ماه باشه حالا 19 حالا 24 دیگه تکرار مکررات و عادی میشه

تو رو 14 فروردین میبرن ، میرم نامه میگیرم برات استثنا" تورو وسط فروردین ببرن پوستتو بکنن!!

طوری که تو آیینه خودتو ببینی نشناسی .
    همی بسی مفیوض گردیدیم
    Last edited by pedram_sad; 10-03-2011 at 18:37.

2. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اين دوست بالاييمون كه ميگه ليسانس و اينا هم نگهباني دارن بايد ازش پرسيد آيا ماهي 1 بار هم شد نگهباني؟؟
    منظور من اين بود كه چيزي به اسم نگهباني كه جزء وظايف ثابتشون باشه ندارن. تازه خيلي جاها همون ماهي يه بار رو هم نداره
    والا ما که فوق دیپلم و لیسانس به بالاییم ماهی 3-4 بار نگهبانی داریم. میشه بگی کدوم پادگان ها نگهبانی ندارن؟ چون من اصلا از نگهبانی خوشم نمیاد و حاضرم هر روز تا 5-6 باشم ولی نگهبانی ندم! توی سپاه و نیروی انتظامی هم نگهبانی هست البته بعضی جاهای نیروی انتظامی 24-24 هست . یعنی 24 ساعت توی یگان هستی و 24 ساعت مرخصی . اینا نگهبانیشون با ساعت خدمتی یکی شده.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

والا ما که فوق دیپلم و لیسانس به بالاییم ماهی 3-4 بار نگهبانی داریم. میشه بگی کدوم پادگان ها نگهبانی ندارن؟ چون من اصلا از نگهبانی خوشم نمیاد و حاضرم هر روز تا 5-6 باشم ولی نگهبانی ندم! توی سپاه و نیروی انتظامی هم نگهبانی هست البته بعضی جاهای نیروی انتظامی 24-24 هست . یعنی 24 ساعت توی یگان هستی و 24 ساعت مرخصی . اینا نگهبانیشون با ساعت خدمتی یکی شده.
    ما هم که افسر هستیم ماهی 4 بار نگهبانی داریم
    بستگی به جات داره که ماهی چند بار بخوری، ما کلا 8 تا افسر وظیفه هستیم که باید ماهی 4 تا بدیم (البته ما که تمام شد واسه بقیه باز بیشتر شد)

5. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام به همگی
    از همه دوستانی که خدمتشون تموم شده یا در حال خدمت هستن خواهش میکنم به پست اول این تاپیک مراجعه کنن و بعد از مطالعه دقیق اون, هرگونه ویرایش یا نکته ای که باید اضافه یا کم بشه رو ذکر کنن تا boy iran عزیز اونو ادیت کنه.
    ممنون از همگی

7. 2 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 8751122018's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مرکز ایران

پيش فرض

سلام
    ببخشید اگر یک نفر برود پذیرش سپاه بگیره بعد از آموزشی میفته همون جایی که پذیرش گرفته؟
    چند درصد احتمال داره اونجا نیفته؟
    میندازنش همون شهری که توش پذیرش گرفته؟
    اصلا صرف میکنه برم دنبال پذیرش سپاه با مدرک فوق دیپلم؟
    میتونیم با مدرک فوق دیپلم با پذیرش سپاه سرباز اداری بشیم؟
    راستی توی آموزشی کلا چند بار باید پست بدیم؟

سلام
    سوالات بالا جواب نداره ؟
    یا ما را حساب نمیکنید جواب نمیدید؟
    خواهشا جواب بدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ببین دوست من ، راجب به سوالت بذار من توضیح بدم.
    اولا اینکه من خودم پذیرش سپاه رو گرفتم منتهی دیر شده بود و به همین خاطر ملغی شد. اینکه دیر شد به خاطر کم کاری ها و نقصان کار اون قسمت سپاه بود. کلا خیلی آدم های بی حوصله و بی نظمی توی سپاه زیادن به همین خاطر من 10 نفر رو می شناسم که به خاطر اهمال کاری های مسئولان پذیرش در روزهای آخر پذریششون لغو شده . یعنی اصلا پیگیر نیستن و خیلی اهمال کاری دارن. بهتره که سفت و سخت بچسبی بهش و هر روز پیگیری کنی. البته نمی دونم این سپاه چیه که همه دنبالشن؟ من خودم بعضی رو که الان سپاه خدمت می کنن میشناسم .اونها هم مثل ما کار اداری می کنن ولی ساعت اداریشون تا ساعت 4 هست یعنی بیشتر از ما ! نگهبانیشون هم شبیه ما هست.(البته من هم شانس آوردم که اداری شدم و گرنه الان باید توی یکی از لشگر ها توی مرزها می بودم )نمی دونم چه فرقی داره که اینقدر خاطر خواه داره؟ به نظر من که آش همچین دهن سوزی نیست. البته بعضی ها برای اینکه از نیروی انتظامی و یگان ویژه و مرزبانی و سازمان زندانها و تیپ و لشگر ارتش و تکاوری و امثالهم فرار کنن میرن پذیرش سپاه میگیرن که البته معقول هم هست. چون ریسک هست که شما بعد از تقسیم کجا بیفتید و مدام استرس دارید.

اگه پذیرش تون قطعی بشه می افتید همونجا که پذیرش گرفتید. مگر اینکه همین طور که گفتم کارتون به یه نقصی بخوره.
    تویآموزشی من 12 بار پست دادم (3 تاش توی سرمای -18 درجه توی فضای باز !!)
    Last edited by S126; 11-03-2011 at 07:29.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام به همگی
    از همه دوستانی که خدمتشون تموم شده یا در حال خدمت هستن خواهش میکنم به پست اول این تاپیک مراجعه کنن و بعد از مطالعه دقیق اون, هرگونه ویرایش یا نکته ای که باید اضافه یا کم بشه رو ذکر کنن تا boy iran عزیز اونو ادیت کنه.
    ممنون از همگی
    سلام

نکته خاصی بود ذکر کنید تا در پست اول قرار داده بشه

ممنون

11. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من نيروي انتظامي هستم. توي ستاد فرماندهي خدمت ميكنم. يكي از معاونت هاش.
    راستش يه پستي بود كه هفته اي يه بار يعني ماهي دو بار براي سربازاي معاونت ها ميزاشتن.
    بعد ِ عيد هم به دليل مشكل حفاظتي اين پست نگهباني رو ميخوان بدن به چند تا سرباز ِ ثابت و ديگه از معاونت ها نميزارن. يعني اگه خدا بخواد من بعد ِ عيد ديگه پست نگهباني ندارم و فقط صبح ساعت 7 ميرم و 12 يا 2 بعد از ظهر بر ميگردم. من ديپلمه هم هستم.
    همون طوري كه گفتم هر جايي بسته به شرايطش فرق داره. مثلاً تهران كلي سرباز ليسانسه سر ِ چهار راهها صبح تا شب وايميسن و بعضي جاها هم سربازاي ديپلمه تايم اداري هستن و پست نميدن اصلاً.
    اونايي كه توي نيروي انتظامي هستن و 24 - 24 وايميسن معمولاً تو كلانتري يا پاسگاه خدمت ميكنن و افسر نگهبان ميشن.
    ---------------
    كسي كه پذيرش سپاه بگيره از شهرشون صد در صد بعد ِ آموزشي ميفته همون جايي كه پذيرش گرفته و بقيه ي خدمتش رو اونجا ميگذرونه. سپاه هم خيلي راحت تر از نيروي انتظامي و ارتش هستش. سپاه ِ شهر ما كه بيشتر وقتا دوستام ساعت 7 ميرن 9 بر ميگردن خونشون. كلاً نظارت روشون خيلي كمه و سربازاش خيلي راحت تر از بقيه ارگانها هستن.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر من کلا سختی سربازی اموزشی هست
    و اموزشی هم چند روز اول اونم به خاطر این که یک هو بعد از 20 و خوردی زندگی تو یک سیستم یک شبه کمپلت تغییر سیستم باید بدی تو زندگی و این جا افتادنه سخته
    بقیش حالا میخواد 17 ماه باشه حالا 19 حالا 24 دیگه تکرار مکررات و عادی میشه
    آموزشی هفته اولش سخته و مخصوصا روز اول
    بعد راحت میشه و یکی از بهترین دورانهای زندگی آدمه
    ولی آدم وقتی میره یگان تازه اول بدبختیشه
    من آموزشی عجب شیر بودم(دیگه تعریفشو همه شنیدن) یگان افتادم تیپ 35 تکاور کرمانشاه
    عجب شیر در برابرش هتل بود
    من 27 شب به خواب نشدم یعنی اینکه 27 شب پشت سر هم نگهبان بودم با اینکه فوق دیپلمم بودم
    اونجا فوق دیپلم هیچ فرقی(غیر از یکی دو مورد) با دیپلم و زیر دیپلم نداشت
    بیشتر ارشدامون سرباز صفر بودن
    خلاصه اینکه بستگی به جایی داره که میوفتین
    جای خوب بیوفتین خدمت راحته جای بد بیوفتین میشه جهنم

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

نکته خاصی بود ذکر کنید تا در پست اول قرار داده بشه

ممنون
    کد 233: نیروی زمینی تکاور ارتش لشگرک تهران مثل اينكه تبديل شده به يگان ويژه موسي بن جعفر (خاوران تهران)

موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •