تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 1746 اولاول ... 37871271331341351361371381391401411471872376371137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان لطفا چیزی رو امتحان نکردید الکی اینجا پست نزارید فلان ملانه!
    من الان زدم سرور ترکیه 110 mg dl کرد بعدش رفتم تو به امید این همه صبر که کردم واسه دانلود یه پینگ خوب داشته باشم .پینگ خیلی توش افتضاح بود از 260 تا 320 .بدیش این بود حتی یه کلمه هم نمی فهمیدم حتی champ ها ترکی صحبت می کرد .ryze می گفت نمی دونم گوترم موترم چی چی اصلا یه وضعی بازی ترکی خالصه.مبارک ترکا باشه.

2. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingstreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    میگن تهران

پيش فرض

امروز روزه خوبی بود واسم همش بردم

چرا رفتی سرور ترکه آخه اونجا ه پینگ خوبه نه پلیراش قوین تازه به قول خودت زبون بازی ترکی هم هست:|

4. 4 کاربر از kingstreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تا سه تا میشد برای هر اکانت پس داد انگار نه بیشتر
    شما همون GT نیستی احیاناً ؟
    راستی الان که سه تا رو برگردوندی سهمیه ات تموم شد . نوشته تو کل life time فقط سه بار میتونی اینکار رو بکنی . یعنی دیگه هیچ وقت با این اکانتت نمیتونی این کار رو انجام بدی .

ریوان رو همون بهتر پس دادی . من یکی هم عمرا نمیتونم با این برم . کلا به من نمیخوره . یه کاری کردم نمیدونم میارزید یا نه . همه 6300 تا دادم rune خریدم .
    درست اول فکر کردم 90 روز درست بعد الان دیدم برای همیشه بازم فرقی نداره فقط از اون چمپ که میخواستم راحت شدم الان وضع بهتر هم RP مونده هم 7000 IP ..
    ران کار خوبی کردید خیلی بازی بهتر میکنه ولی من منتظر ببینم این 7 صفحه ران on sale میاد یا نه ... الان اصلا تو قسمت باندلش نیست برداشتن .... عجیب همین حسش میده که برای فردا با نخفیف بدن
    من الان زدم سرور ترکیه 110 mg dl کرد بعدش رفتم تو به امید این همه صبر که کردم واسه دانلود یه پینگ خوب داشته باشم .پینگ خیلی توش افتضاح بود از 260 تا 320 .بدیش این بود حتی یه کلمه هم نمی فهمیدم حتی champ ها ترکی صحبت می کرد .ryze می گفت نمی دونم گوترم موترم چی چی اصلا یه وضعی بازی ترکی خالصه.مبارک ترکا باشه.
    حالت گرفته شد ولی به امتحانش بد نبود ترکی استانبولی حتی از انگلیسی سخت تر مثل اینکه داری زبان یونانی یاد میگیری اینجوری شنیدم
    سرور اسیا نمیدون چی شد یک بار خبرش اومده بود ...

Kha'Zix به نظر یه stealth / jungle /assassin ... کوپ رنگارد میاد.. جدیدا زیاد میرن تو فاز جونگلی ؟!!
    Last edited by Fusi0n; 21-09-2012 at 01:18.

6. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت x_man2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیز من رفتم سرور ترکیه درسته زبانش ترکی بود من شهرم اصفهانه و اینترنتم 2 مگابایت سرعت دانلودم از 300 تا 353 کیلو بایت در ثانیه هست اون جا پینگم از 100 تا 198 بوده و بیشتر هم فقط شب ها که رایگان هست پینگم تا 240 میره شما باید ربط بدی به اینکه چقدر با ترکیه فاصله داری شهرت کجاس سرعت دانلودت و ........ به هر حال میدونم خیلی هم اپدیت کردی صدای بازیت را هم ببند و به جاش اهنگ های مورد علاقه ات را گوش بده تا لذت ببری از بازیت اگه خوستی بگو از پینگ جالم 1 عکس هم بگیرم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

عزیزم پینگ که همه اش به فاصله نیست . به قدرت اون سرور هم بستگی داره که این همه بازیکن رو ساپورت کنه . من حتی فکر میکنم اگه یه سرور توی ایران راه بندازن هم پینگ افتضاح تر از الان باشه .

سرور اسیا رو همین مونده راه بندازن . صد در صد توی یک کشور عربی یا شرقی میفته که کلا به ... میریم . از اون ور اهلا و سهلا یا حبیبی و از اون و چینگ چانگ چوچونگ چاچو

9. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تایوانی مالزی ویتنام فلیپینی .... فقط اینا هستن الان دیدم
    خیلی خوب مشید این روس کلا جدا کنن .......
    سرور اروپا یکی میشد دیگه راحت میشدیم

11. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حس شیرینی که در رفتن زیر tower و کشته شدن (نرسیدن kill به طرف) هست در گرفتن penta نیست. حاج اقا لولبازیان

13. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

حس شیرینی که در رفتن زیر tower و کشته شدن (نرسیدن kill به طرف) هست در گرفتن penta نیست. حاج اقا لولبازیان
    وای نگو!!! تورو خدا! .... حس بدیه

15. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

گفتی لذت . ولی نمیدونم کدومتون با ap yi بازی کردین .
    لذتی که در penta کردن توسط این موجود هست توی هیچ penta یی نیست . خیلی خاصه خداییش .
    امروز هم یک triple گرفتم بسی لذت داشت . سه تا هیروی حریف مالفایت و باتیلیوس و وین دنبال من بدبخت بودن که خونم 50 تا بیشتر نبود . خون اونا هم بد نبود . ولی بدبختها نفهمیدن یه دفعه چی شد منی که جلوشون بودم و در حال فرار بودم یکی مثل روح اومد از تو بدنشون رد شد و هر سه تا به دیار باقی شتافتن .
    نفر چهارمی هم پشتشون بود که منتهی خونش موند و رفقم زدش و گرنه کوئاد میداد . خیلی خاصه این ap yi . توی healing که مثال نداره . فکر کن 2000 تا خون توی تقریبا 10 ثانیه . الفاش هم که دیگه کلا میشه ulti فیورا .
    یه چند نفر حرفه ای دیدم توی یوتوب به راحتی پنتا میکردن . اینجوری که اول highlander بعد الفا . باز highlander و بعد الفا . و ...
    البته توی هر دور باید یک هیرو بکشی که CD صفر بشه . میخوام روی همین ap yi تمرکز کنم و خوب یاد بگیرمش .

17. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی اینجا از UI ای استفاده می کنه با این پچ جدید هم کارکنه؟ شدیدن نیازمندم
    بدون UI خوب نمیشه با shen و karthus درست ult کرد حال ادم گرفته میشه
    ////////////
    اینجا دیگه خوابید مدارس و دانشگاه ها باز شد؟
    Last edited by avator20002000; 26-09-2012 at 13:14.

19. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •