فروشگاه سامسونگ هم همینطور؟
فروشگاه سامسونگ مشکلی نداره ولی فقط رو گوشی های سامسونگ نصب میشه.
اندروید4.1.2فک نکنم جی پی یوش ضعیف باشه دوستام دارن هلو بالا میاره جی پی یوش چنده؟ من از هرکی پرسیدم گفته این گوشی بازی نیست که نتونه بالا بیاره.تو نظراتی هم که دربارش گفته بودن. هیچ حرفی از قدرت پایین تو بازی ها نزده بودن همه میگفتن مث اب بالا میاره.
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
بالا که میاد بازی...بحث سر لگ زدن هست که میگید. من با نکسوس 4 سی پی یو 4 هسته ای کریت و جی پی یو adreno 320 گاهی وقتها تو آسفالت لگ می بینم....دیگه دو هسته ای و جی پی یو adreno 225 که جای خود دارد.
ولی اینکه بازی مثل ساب وی رو با لگ بالا بیاره یکم جای سوال داره چون زیاد بازی سنگینی نیست. مشکل رم ندارید؟ چقدر از رم خالیه موقع بازی؟ اگر حدود 300 مگ خالی دارید نباید مشکلی باشه.
شما می تونید گوشی رو به اندروید 4.3 آپدیت کنید به احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه.
نمیدونم یعنی معجزه شده که روی گوشی بقیهvدار ها هلو بالا میاد؟جدی گرافیکش ادرنو225؟یعنی تقریبا با هواوی y300یکی؟رمم تو حالت معمولی220مگ خالی داره.4.3اپدیت براش نیومده این گوشی فیلم فول اچ دی رو هلو بالا میاره جی پی یوش مطمنی اینه؟حتی این گوشی از اکسپریاp ظعیف تره؟
والا طبق لینک gsmarena که همینه...یه نگاه بکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم فول اچ دی هم به سی پی یو ربط داره. سی پی یو این از اکسپریا p بهتره...معماری کریت بازده خیلی بهتری داره ولی جی پی یوش ضعیفه.
Last edited by malkemid; 17-02-2014 at 19:13.
درسته من الان تو چندتا برسی خوندم سی پی یوش تو پنچمارک ها ازs3 و نکسوس4 هم بهتره s3تو پنچمارک5300نشونداده این6075جی پی یوشم تو پنچمارکش میگفت60فریم و خورده ای هستش و مورتال کمبت4 و ماست وانتد هم روش تست شده هلو بالا اورده.بازم میگید ضعیفه؟!!
فروشگاه سامسونگ هم ارور میده و بالا نمیاد چرا؟
والا این سی پی یو دو هسته ای اسنپدرگون کریت 1.5 گیگاهرتز...نکسوس ۴ سی پی یو ۴ هسته ای اسنپدرگون کریت 1.5... شما خودت فکر کن ببین چطوریه... بنچمارک چندان تعیین کننده نیست. اون تجربه کاری با گوشی کاملا متفاوته.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نمیدونم منم ارنادیدم.حالا بنظرت مشکل چیه؟نرم افزارام کمه ولی با ابن همه حال سرعتش خوب نیست اوایل که خریدم خوب بود. خیلی رمش پره تو subwayهم تازگی لگ خیلی میندازه.امکان داره مشکل از نرم افزار خاصی باشه؟من الان چه کنم؟تازه دارم میفهمم ویندوزفون چیه.نزدیک700تا برنامه رو620که رمش نصف اینه سی پی یوشم 2هسته1 هست اوردم اخ نگفت با اولش هیچ فرقی نمیکرد جدا از اینکه بازیhdروش هلو میومد
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)