کسی از دوستان میدونه که مدل e2lp که الان 7.5 میلیون میگیره، الباقیش موقع تحویل چقدر میشه؟
کسی از دوستان میدونه که مدل e2lp که الان 7.5 میلیون میگیره، الباقیش موقع تحویل چقدر میشه؟
تا حالا که 14200 تموم می شد، 7.5 اول می گیرن. 300 تومن سود مشارکت، می مونه حدود 6400 موقع تحویل.
حدود 7 میلیون دیگه.
یه ذره کمتر و بیشتر داره ولی همین حدود هست.
ترمز گرانی تندر کشیده شد
گروه خودرو – پس از دو هفته گرانی بالاخره تندر 90 روی ارزانی به خود دید.
افزایش بیسابقه قیمت تندر 90 طی دو هفته گذشته موجب شد تا این خودرو در بازار رشدی نزدیک به دو میلیون تومان را تجربه کند، به طوری که قیمت تندر E2 پارسخودرو در بازار به 16 میلیون و 250 هزار تومان و تندر E2 ایران خودرو نیز به 16 میليون و 100 هزار تومان رسید، اما به گفته برخی از فعالان بازار خودرو، تزریق این خودرو از سوی دو شرکت خودرو ساز به بازار طی روزهای گذشته موجب شد تا ترمز گرانی تندر کشیده شود، به طوری که هماکنون مدل E2 این خودرو 250 هزار تومان ارزانتر از هفته گذشته در بازار خرید و فروش میشود. به گفته فعالان بازار خودرو، در حال حاضر تندر 90 مدل E2 پارسخودرو با قیمتی در حدود 16 میلیون و تندر ایران خودرو نیز 15 میلیون و 700 هزار تومان در بازار معامله میشود.علاوه بر مدل E2 این خودرو مدل E1 نیز طی این مدت با کاهش 200 هزار تومانی در بازار مواجه بوده، به طوری که تندر تولیدی پارسخودرو در حال حاضر با قیمت 14 میلیون و 100 هزار تومان و تندر ایران خودرو نیز با قیمتی در حدود 14 میلیون در بازار معامله خرید و فروش میشود.افت چند صد هزار تومانی تندر 90 طی روزهای گذشته در حالی است که به گفته فعالان بازار خودرو روند کاهش قیمت تندر 90 طی روزهای آینده نیز ادامهدار خواهد بود.
منبع : دنیای اقتصاد
به نظر صاحب نظران و دوستان محترم، تندر 90 میتونه به این زودی ها به قیمت کارخونه در بازار آزاد خرید و فروش بشه یا نه؟می خوام پولهای سرگردانم رو جمع کنم و یه دونه از پارسخودرو ثبت نام کنم، حساب کردم در اومد که با شرایط امروز بازار 7.5 میلیون تو 6 ماه 2 میلیون در میاره
. (خودم هم یه دونه مدل 88 e2lp دارم و گوش شسطون کر،خیلی خیلی ازش راضیم
)
تندر هاي پارس خودرو هم همين نواقص رو داره .البته چراغ مه شكن عقب در تمامي مدل هاي توليد در هر دو شركت نصب هست .مال شما هم داره
كسي از نحوه پيش فروش تندر 90 ديزل اطلاعي نداره؟؟![]()
تاريخ : چهارشنبه 27 مرداد 1389
تندر-90 دهمین خودرو ارزان جهان
براساس بررسی های انجام شده، لوگان - محصول مشترک شرکت رنو فرانسه و داچیای رومانی - که در ایران با نام تندر-90 شناخته می شود، دهمین خودرو ارزان قیمت جهان است.
این خودرو در بازار هند حدود 9 هزار و 500 دلار قیمت دارد.در زیر با ارزان قیمت ترین خودروهای جهان به همراه مشخصات آنها آشنا می شویم. اولین خودرو «تاتا نانو» است که دو هزار و 497 دلار قیمت دارد و در گام نخست به بازار هند عرضه شده است. دومین خودرو، «چری QQ» با قیمت چهار هزار و 781 دلار است که در بازار چین عرضه شده است. سومین خودرو، «سوزوکی موراتی» به قیمت چهارهزار و 994 دلار است که در هاچ بک در بازار هند به فروش می رسد. چهارمین خودرو «جیلی MR» به قیمت پنج هزار و 500 دلار است که در بازار چین به فروش می رسد. پنجمین خودرو «جیلی HQ SRV» با قیمت پنج هزار و 780 دلار است که این نیز در بازار چین عرضه شده است. ششمین خودرو «چری A1» است که هفت هزار و 340 دلار قیمت دارد. هفتمین خودرو «تاتا ایندیکا» است که با قیمت هشت هزار و 500 دلار، علاوه بر بازار هند، در بازارهای اتحادیه اروپا و آفریقای جنوبی نیز به فروش می رسد؛ هشتمین خودرو «هیوندای i10» است که 9 هزار و 96 دلار قیمت دارد. نهمین خودرو «فیات پالیو» است که با قیمت 9 هزار و 242 دلار در بازار هند به فروش می رسد. دهمین خودرو نیز «رنو داچیا لوگان» نام دارد که با قیمت 9 هزار و 477 دلار در بازار هند به فروش می رسد. این خودرو در ایران، تندر-90 نامیده شده، اما ارزان به حساب نمی آید.
منبع : ايسنا
اینایی که گفتی ماشینتون داره یا نداره؟!!!!ماشين من مدل 87 e2 lp ايران خودرو هست ولي نواقصي داره كه مي خوام بدونم ال 90 پارس خودرو هم داره يا نه؟
چراغ مه شكن عقب، آلارم سرعت بالاي 120، قفل اتوماتيك دربها در سرعت 7 كيلومتر، دريچه تهويه كولر سرنشين عقب
عمرا" به این زودی ها بشه.مگر اینکه دوستان ایران خودرو و پارس خودرو قیمت خودشونو بکشن بالا و برسونن به قیمت بازار
البته به نظر من دور و ور آذر و دی، یه خورده قیمت می آد (200، 300 تومن) پایین، ولی دوباره قبل عید می کشه بالا.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)