تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 262 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 2617

نام تاپيک: Mortal Kombat: Komplete Edition

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

چقدر شما موضوع رو پیچیده میکنی . کافیه سرجاتون وایسین دکمه بلاک رو نگه دارین . بخدا این همه دردسر لازم نیست. همون کمبوهای مفتی رو هم میده به شما . هر بلایی خواستین سر اسموک دربیارین .
    نمیخواد 3بار بلاک بزنین . نگه دارین . بزارین اسموک واسه خودش بری اینور اونور بیاد از بالا .
    خب نمیشه بلاک کرد : دی اگه میشد که من خودمو *اره نمی کردم که اون همه متن بنویسم.... یک فن داره ( فکر کنم پایین جلو Y ) که از بالا حمله می کنه اون فرن داره ، ولی این حرکت ویژ] هست که حامد می گه ....که پایین عقب B با یک خونه از نوار پایین.... اون بلاک نمیشه باید اون حرکتو کرد...

راستی دوستان من این پنجشنبه میرم لایو و میخوام رین ساب زیرو ادم اسکارلت و کنشی رو بخرم من 1200 پوینت رو دارم ولی می خوام به این سئوالم رو جواب بدین باشه. مگه اسکارلت و کنشی رو مجانی نمیده ؟ خوب اگه میگین اره بس می توانم رین و سلب زیرو ی ادم همون مال سگا رو بگیرم پوینتم میرسه؟
    پوینت رو راحت می تونی آنلاین بخری و در عرض 5 دقیقه اضافه کنی ، اگه کم هم بیاری که اینقدر چیز میز هست واسه دانلود! پس نگران نباش!

ببخشید بالا ساب زیرو رو نوشتم سلب زیرو ل رو اشتباهی نوشتن ببخشید

از دکمه ی Edit استفاده کنید و درستش کنید نه که دوباره پست بدین

دوستان عزیز xbox 360 من اپدیت این سال رو داره چون وقتی می خریدم گوفتن داره. حالا باید برای وصل به لایو باید دوباره اپتدیت بکنم یا نه ؟

امسال دوتا آپدیت اومد... یکی همین 1 ماه پیش اومد یکی قبلش ، خیلی حجیم نیست...

دوستان ببخشید اینقدر سئوال کردم . شما چجوری میرین youtube این که فیلتر هست اگه میشه بمن هم یاد بدین باشه.
    کسی میره یوتوب؟ سایت رو غیلتر کردن تا ما نریم دیگه... حتما صلاح دیدن که کسی نره اون جا بهتره فکر نکنم ایرانی باشه که بره یوتوب به جاش میریم peyvandha

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

راستی دوستان من این پنجشنبه میرم لایو و میخوام رین ساب زیرو ادم اسکارلت و کنشی رو بخرم من 1200 پوینت رو دارم ولی می خوام به این سئوالم رو جواب بدین باشه. مگه اسکارلت و کنشی رو مجانی نمیده ؟ خوب اگه میگین اره بس می توانم رین و سلب زیرو ی ادم همون مال سگا رو بگیرم پوینتم میرسه؟

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

ببخشید بالا ساب زیرو رو نوشتم سلب زیرو ل رو اشتباهی نوشتن ببخشید

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

دوستان عزیز xbox 360 من اپدیت این سال رو داره چون وقتی می خریدم گوفتن داره. حالا باید برای وصل به لایو باید دوباره اپتدیت بکنم یا نه ؟

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

دوستان ببخشید اینقدر سئوال کردم . شما چجوری میرین youtube این که فیلتر هست اگه میشه بمن هم یاد بدین باشه.
    یه بسته برای دانلود داره که با 1200 پوینت همه کاراکترها رو بهت میده . اونو بخر .

یوتیوب رو هم که با وی ... پی ... ان همه میرن .

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

خب نمیشه بلاک کرد : دی اگه میشد که من خودمو *اره نمی کردم که اون همه متن بنویسم.... یک فن داره ( فکر کنم پایین جلو Y ) که از بالا حمله می کنه اون فرن داره ، ولی این حرکت ویژ] هست که حامد می گه ....که پایین عقب B با یک خونه از نوار پایین.... اون بلاک نمیشه باید اون حرکتو کرد...
    بفرما اینم یه ویدئو ازش که چجوری بلاک میشه . به راحتی . حجمش کمه 700 کیلوبایت .
    ببخشید کیفیتش کمه . کمبود امکانات باعث و بانیشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از Cain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

اقایون تو این tag چطوری باید کارکتر switch کرد‌؟

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اقایون تو این tag چطوری باید کارکتر switch کرد‌؟
    سویچ معمولی میشه LB .
    توی لیست حرکتهای کارکترها میتونی لیستشو ببینی . کمبوهای مختلف دارن همین سویچ کردن .

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

TAG LADDER
    دوستان اسموک باز و کونگ لائو باز حرفه ای نظرشون چیه ؟؟؟
    الان بازی در چه حدیه ؟؟؟

یه چیز دیگه اونم اینکه بازی کردن این بازی یعنی کمبات تو PS3 استثنا از 360 خیلی لذت بخش تره
    این دسته 360 زیاد برای این بازی جالب نیست

8. این کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

امروز Freddy Krueger رو دان کردم در یک کلامه فوق العاده سریع و وحشی . واقعا خوب درستش کردن با اینکه مخالف حضور همچین شخصیتی تو بازی بودم اما فوق العادست خیلی حال کردم

10. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

TAG LADDER
    دوستان اسموک باز و کونگ لائو باز حرفه ای نظرشون چیه ؟؟؟
    الان بازی در چه حدیه ؟؟؟
    یه چیز دیگه اونم اینکه بازی کردن این بازی یعنی کمبات تو PS3 استثنا از 360 خیلی لذت بخش تره
    این دسته 360 زیاد برای این بازی جالب نیست
    کمبوهات خیلی کم بوده . راند هم که باختی در کل بازی با AI یا هوش مصنوعی خیلی فرق میکنه . داداشه من میتونه منو بزنه . اما با AI که بازی میکنه Expert رو نمیتونه بزنه.
    بیشترین حال اینجور بازیهای فایتینگ اینه که حریف شخص حقیقی باشه که بتونه فکر کنه . وگرنه با اسموک کافیه دور وایسین شائوکان که تبر یا نیزه پرت کرد تلپرت کنین . میشه راحت فلاولزش کرد
    Last edited by Cain; 09-08-2011 at 19:35.

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

امروز Freddy Krueger رو دان کردم در یک کلامه فوق العاده سریع و وحشی . واقعا خوب درستش کردن با اینکه مخالف حضور همچین شخصیتی تو بازی بودم اما فوق العادست خیلی حال کردم
    من از اول هم موافق بودم و مطمئن كه فردي غوغا ميكنه!!!فتاليتيهاش كه واقعا باحاله!!!!!!!!!!!!البته من هنوز دانلود نكردم تو تريلر ديدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

مرسی از همه ی دوستان که جواب دادن به سئوالات من .

دوستان من پنجشنبه میرم لایو من کنشی و اسکارلت رو مجانی میگیرم و میخوام .دو کاراکتر دیگه هم بخرم به نظر شما کدوم ها رو بگیرم یا صبر کنم کاراکتر های دیگه ای بیاد بعد بگیرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •