خوب من از کجا میدونستم کدوم کرک رو میگید !! حالا شما کدوم کرک رو میگید ؟؟
خوب من از کجا میدونستم کدوم کرک رو میگید !! حالا شما کدوم کرک رو میگید ؟؟
نمیدونم دیگه چرا بازی بهم حال نمیده
الان تمومش کردم, ولی هیچ حسی بهم دست ندادش
7 سال پیش بود که مافیا 1 رو گرفتم با ترجمه (پنجم دبستان)
انگاری سنم دیگه از بازی گذشته
همون کرک واسه مشکلی که چپتر 7 داشت و از بازی میومد بیرون !!!
دوستان با گرافیک 5770 میشه با کیفیت بالا بازی کرد این بازی رو ؟ قضیه ای فیزیک چیه اینم کار میده یا نه ؟
متشکر.
بله با حدکثر کیفیت میتونی.فیزیک هم فکر کنم فقط گرافیکای جیفورس دارن.البته شک دارم.
عزیزم چرا جواب الکی میدی به بچه مردم من خودم با gtx260 که تقریباً برابر 5770 هست بنچ هاش رو گرفتم بیشتر از رنک C به من نداد تازه الان هم با اینکه فیزیک غیر فعال بعضب موقع ها پِت میزنه منظورم ریپیت هست
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
حالا یکی به من بگه چرا تو این چپتر 14 بعد از اینکه قاتل پدرش رو میکشه یه آبجکتیو میده ولی هیچ علامتی رو نقشه نیست
بازی باگ داره یا چیزه دیگه ایاست ؟؟؟؟؟
اینم یه عکس از این قسمت
![]()
Last edited by mInI_ClockEr; 01-09-2010 at 09:58.
دوست عزیز چند بار جواب داده شدهحالا یکی به من بگه چرا تو این چپتر 14 بعد از اینکه قاتل پدرش رو میکشه یه آبجکتیو میده ولی هیچ علامتی رو نقشه نیست
بازی باگ داره یا چیزه دیگه ایاست ؟؟؟؟؟
باید پولت رو به 27500 $ برسونی (باید از مغازه ها دزدی کنی یا ماشین ببری اوراق کنی )
سعی کن اسلحه فروشی ها رو بزنی پولشون زیاده
اگه پولت رو رسوندی به 27500 $ مشخص میشه باید کجا تحویل بدی
انگار ندیدی که 27500 از پنج رقم تشکیل شده اما پولی که من دارم هفت رقمی پس نباید مشکلی باشه
فکر کنم شما 25.938 $ پول داری اون 2 تا صفر آخر کشکن
شما پولت و به 27.500 $ برسون مشکلت حل میشه منم دعا میکنم پلیسا نگیرنت
امتحانش ضرر نداره
اصالت مافیا یک رو نداشت. تو موسیقی هم که اصلا به پای یک نمیرسید. دیالوگ های یک هم که واقعا شاهکار بودن ولی تو مافیا دو همه ی اون دیالوگ های به یاد موندنی با فحش عوض شدن. مافیا یک از هر نظر یه شاهکار هنری بود ولی مافیا دو فقط یه کیسه ی پول برای سازنده هاش.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)