دوست من
سالم موندن ماشین که همش به خودت بستگی داره.
به نظر من همون روآی صفر خشک رو بخری بهتره و خیالت راحت تره و خودت آب بندیش میکنی.
روآ برای کارکردن ماشین سخت کار و خوبیه
دوست من
سالم موندن ماشین که همش به خودت بستگی داره.
به نظر من همون روآی صفر خشک رو بخری بهتره و خیالت راحت تره و خودت آب بندیش میکنی.
روآ برای کارکردن ماشین سخت کار و خوبیه
سلام محمد جان این حرفتون که احتمال گرون شدن خودرو هست بخاطر نزدیک شدن عید میگید یا اینکه احتمال گرون شدن خودرو کارکرده علت دیگه ای داره؟1.اگر قصد خرید خودروی کارکرده رو دارین همین الان اقدام کنید چون احتمال گرون تر شدن خودرو هست
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
سلام محمد جان این حرفتون که احتمال گرون شدن خودرو هست بخاطر نزدیک شدن عید میگید یا اینکه احتمال گرون شدن خودرو کارکرده علت دیگه ای داره؟1.اگر قصد خرید خودروی کارکرده رو دارین همین الان اقدام کنید چون احتمال گرون تر شدن خودرو هست
خودروی صفر وقتی گرون بشه به مراتب روی خودروی کارکردش هم تاثیر میزاره.
مگه قراره خودرو صفر گرون بشه؟ آخه وزیر صنایع که میگفت با هر نوع افزایش قیمت برخورد میکنن ضمن اینکه این خودروهای جدید چینی و ... را هم وارد کشور کردن باعث میشه قیمتا بالا که نره هیچ شاید برای رقابت هم که شده مجبورن بیارن پایین درسته؟![]()
پراید اسفند 87 تمیز با بیمه کامل چنده؟
فعلا خبری نیست.
صبر کنید تا عید ببینیم چی پیش میاد.
نمیشه نظر قطعی داد
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
پراید مدل 87 قیمت 6600000 تومان
سلام دوستان.هیوندای آوانته اتومات مدل 84 نقره ای بدون رنگ چند میارزه؟
بیمه رو نمیدونم اما خط و خش داره یعنی بدون رنگ هست اما یکی ۲تا خوردگی کوچولو و خط داره.
ممنون.
اوانته مدل 84 قیمت حدود 19000000 تومان
کیا اپیروس مشکی ،سوپر رویال ،دنده اتومات ،48000 کارکرد ،مدل 2007 حدودآ چقدر میاره ؟(بدون خط و خش و رنگ)
سلام ، پراید مدل اسفند 84 و کاملا تمیز رو با حداکثر چه قیمتی میشه آب کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)