اورا و تمسخر رویای قهرمانی آرسنال
سایت گل- پاتریس اورا، مدافع باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ هراسی از مصاف با آرسنال، صدرنشین کنونی رقابتهای لیگ برتر ندارد.
این دو تیم روز دوشنبه در اولدترافورد مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت.
اورا در این رابطه گفت:« از نظر من آرسنال یک مرکز تمرین فوتبال است.»
این ستاره فرانسوی که تیمش با یک بازی کمتر در رتبه دوم جدول یونایتد است ادامه داد:« پنج سال است که آرسنال موفق نشده هیچ جامی ببرد و این برای تیم بزرگی مثل آرسنال، به منزله یک بحران است.ممکن است ما مقابل آنها شکست بخوریم ولی در پایان چه برای آرسنال خواهد ماند؟هیچ چیز. هیچ جام و قهرمانی ای برای آنها نخواهد بود. ما نتایج چلسی را باهیجان بیشتری در مقایسه با نتایج بازیهای آرسنال دنبال می کنیم؛هرچند که می دانیم که یک تیم بزرگ می تواند مقابل چلسی یا هر تیم دیگری به پیروزی برسد.»
اورا ادامه داد:«زمانی که مقابل آرسنال بازی می کنیم، خیلی جذاب و بامزه است. آنها تیمی دارند که فوتبال بازی می کنند و با 11 بازیکن که به دنبال توپ می دوند، به اولدترافورد نخواهند آمد. ما هم فوتبال بازی می کنیم ولی تفاوت در اینجاست که ما قدرت هم داریم. گاهی وقتها آنها نمی توانند بازیها را به سادگی به پایان برسانند ولی ما تواناتر هستیم.»
پاسخ سمیر نصری به صحبتهای اورا
سمیر نصری، ستاره فرانسوی آرسنال هم صحبتهای ستاره یونایتد را بی جواب نگذاشته است:« ما بچه نیستیم و این را روز دوشنبه نشان خواهیم داد. ما به یونایتد نشان می دهیم که آرسنال واقعا رشد کرده است.»
ونگر:نیازی به صحبتهای تحریک آمیز اورا برای شکست یونایتد نداریم
سايت گل - در آستانه دیدار حساس آرسنال برابر منچستر یونایتد ، آرسن ونگر در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش از نظر ذهنی مشکلی برای دیدار های بزرگ ندارد و می تواند در این بازی ها بازی خود را به نمایش بگذارد .
به گزارش آرسنال دات آي آر ونگر گفت : " مسئله ای از بابت روان شناسی وجود ندارد . آن ها در سال های اخیر بهتر از ما بودند .ما در برخی بازی ها بد شانس بودیم مخصوصا برابر منچستر در سال پیش وقتی که ما گل به خودی زدیم . اما حالا بیش از هر موقع نیاز داریم تا نشان دهیم بزرگ شده ایم و تیم متفاوتی هستیم و در مرحله متفاوتی قرار داریم .اگر در ماه دسامبر باشیم و در صدر جدول قرار داشته باشیم، به این معنی است که دیگر تیم ها بهتر از ما کار نکرده اند و و یعنی کیفیت شکست دادن آن ها را داریم ."
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:"البته همیشه مسائل روان شناسی اهمیت دارد و اینکه در ذهن بازیکنان انگیزه شکست دادن تیمی وجود داشته باشد،بسیار مهم است؛ اما ما به خوبی عمل می کنیم و در جایگاهی هستیم که می توانیم باور داشته باشیم .ما بسیار گرسنه هستیم و با بیشتر از همیشه با یک دیگر به عنوان یک تیم بازی می کنیم و من باور دارم می توانیم برای شکست هر تیمی خطرناک باشیم . "
بازیکنان نیازی به محرکی به نام پاتریس اورا ندارند...
دیروز پاتریس اورا در مصاحبه ای اعلام کرده بود بازیکنان آرسنال باید همواره برای بازی زیبای خود بجنگند ولی در نهایت آن ها چند سالی است جامی نبرده اند و این امر ادامه پیدا خواهد کرد.
آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با منچستر اعلام کرد با اشاره به صحبتهای بازیکن فرانسوی حریف اعلام کرد که بازیکنانش نیاز به محرک اضافه با انتقادات و صحبت های پاتریس اورا ندارند: " اورا به شما خبرنگاران برخی حرف های اضافه خوب زده که می تواند برای شما قبل از بازی داغ باشد .
اما ما در راهی که می خواهیم بازی کنیم هستیم و نیازی به بیانیه کسی که می خواهد مقابل ما بازی کند نداریم .از نظر شخصی من باور دارم اگر بازیکن بزرگی هستید باید همیشه به وضعیت و شرایط خود احترام بگذارید و این کاری است که ما سعی می کنیم انجام دهیم ."
ونگر ادامه داد:"من قضاوت های اورا را به عهده شما می گذارم . ما نمی خواهیم وارد هر گونه صحبت های بی اهمیت قبل از بازی ها شویم . می خواهیم که روی کارمان تمرکز کنیم و هر گونه صحبت و تحریک را قبل از بازی ها نا دیده بگیریم . ما از تشنگی برای پیروزیمان نیروی محرک داریم و کیفیت خود را برای بازی فوتبال داریم . "
المونيا و مديربرنامه اش
انتشار اخباری مبنی بر صحبت های مدیر برنامه های آلمونیا مبنی بر علاقه او به جدایی از آرسنال و پیوستن به یکی از تیم های اسپانیایی مطرح بود و امروز آرسن ونگر این صحبت ها را عجیب و دور از تصور عنوان کرد و برای صحبت هایش دلیل جالبی دارد .
آرسن ونگر درباره بازیکن 33 ساله خود که مدتی است حتی روی نیمکت تیم نیز قرار نمی گیرد گفت : " من شنیده ام که مدیر برنامه های او صحبت کرده اما در حال حاضر آلمونیا مدیر برنامه ای ندارد .بنابراین کدام مدیر برنامه درباره او صحبت کرده ؟ ما هیچ گاه درباره خروج آلمونیا صحبت نکردیم . هرگز . این نگرانی من پیش از یک دیدار بزرگ نیست"