چیه داداشی؟
انگاری شما هم مثل ما داری آتیش میگیری به یاد روزای خوب دانلود شبانه...
یادش به خیر...
چیه داداشی؟
انگاری شما هم مثل ما داری آتیش میگیری به یاد روزای خوب دانلود شبانه...
یادش به خیر...
سرویس مخابرات – پهنای باند بیش از 512 کیلوبیت اینترنت در صورت تصویب مجلس شورای اسلامی تا سال 1390 به دست کاربران خانگی میرسد.
به گزارش عصر ارتباط، لایحه افزایش سرعت اینترنت در کمیسیون تلفیق مجلس تصویب شده و در کنار دیگر لوایح برنامه پنجم در صحن علنی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
اصغر یوسفنژاد مخبر کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی به خبرنگار عصر ارتباط گفت: «به منظور بسط خدمات دولت الکترونیکی، صنعت فناوری اطلاعات، سواد اطلاعاتی و افزایش بهرهوری زیرساختهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، دولت و وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات موظف هستند نسبت به ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات و مرکز داده امن و پایدار با پهنای باند مناسب اقدام کرده و با استفاده از توان و ظرفیت بهرهوری بخش غیردولتی، خصوصی و تعاونی امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت مبتنی بر توافقنامه سطح خدمات را به صورتی فراهم کند که تا پایان سال دوم برنامه 5 ساله تمامی دستگاههای اجرایی و واحدهای تابعه و وابسته و تا پایان برنامه 60 درصد خانوارها و تمامی دستگاههای کسب و کار بتوانند به شبکه ملی اطلاعات متصل باشند.»
او افزود: «میزان پهنای باند و شاخص آمادگی الکترونیکی باید به گونهای باشد که سرانه پهنای باند و سایر شاخصهای ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان برنامه در رتبه دوم منطقه باشد.»
به گفته مخبر کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی، در صنعت فناوری اطلاعات کشور بخش نرمافزار و امنیت باید به گونهای ساماندهی شود که سهم این صنعت در تولید ناخالص داخلی در سال آخر برنامه به دو درصد برسد. لایحه افزایش سرعت اینترنت بیش از 512 کيلوبیت در حالی مورد بررسی قرار گرفته است که پیش از این قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از راهاندازی اپراتور چهارم برای رساندن فیبر به در منازل خبر داده بود که در این صورت سرعت اینترنت به حداقل 512 کیلوبیت خواهد رسید. هر چند که مهدی اخوان بهابادی این میزان پهنای باند را هم ناچیز میداند. اواخر سال 86 بر اساس بخشنامه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ارايه اینترنت پرسرعت به تمامی کاربران خانگی کشور با محدودیت مواجه شد. مطابق با این بخشنامه، ارايه اینترنت پرسرعت با ظرفیت بیش از ۱۲۸کیلوبیت بر ثانیه به تمام کاربران خانگی ممنوع اعلام شد که این مصوبه کماکان اجرا میشود.
قابل توجه کسانی که میخواستند تا مصوبه مجلس صبر کنند!!!!!من که تا 10 روز دیگه میرم پارس![]()
Last edited by mahdi-001; 10-10-2010 at 22:55.
حاجی اصلاحیه این پستت رو زودتر ارسال کن:
ساعت 9 ه چه موقع ؟شب روز؟
از 9 شب کانکتی تا 6 صبح یا بعد از ظهر؟
میدونی اینجا ایرانه و این هم صبا؟
فکر کنم سوء تفاهم شده. پینگ یه چیز دیگس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما در ابتدا تعريفي از پينگ بفرماييد و اينكه واحد اندازه گيريش چي هست،بعد ميريم سر مسائل اساسي تر.البته ميتوني بگي:" به تو چه،هر چي دلم مي خواد ميگم چون كسي به كسي نيست"
دوستان اینکه ساعت شش و چهل دی سی بشیم بعد دوباره وصل بشم تا بلکه بتونیم تا ساعت هشت ربع کم کانکت باشیم هنوز جواب می ده؟ممنون
منظورش احتمالا 9 صبح به بعده
آن جور که طرف گفته باید سرعتش 2 مگ باشه
که این سرعت صبا نت فقط در مشهد و اصفهان است
مگه اینکه شهر جدیدی را هم 2 مگ کرده باشند که خبر ندارم
---------- Post added at 07:18 AM ---------- Previous post was at 07:14 AM ----------
الان ساعت 7 و ربع صبح هست که من ساعت شش و چهل دی سی و با سرعت کم، دارم دانلود می کنم و سر ساعت هم قطع می شه
از خود شهر قم هستم
سرعت ما هم بین 15 تا 20 متغیره
با نرم افزاری که دوستان در صفحه 88 معرفی کرده بودند در شبانه 100 مگ بیشتر دانلود کردم
مجموعا دیشب 350 مگ دانلود داشتم
منم 260 مگ دانلود کردم واز اون روش ها هم اصلا استفاده نکردم!
پیش خودم فکر میکنم میگم این شرکت اینقدر بی شعور نیست که کلا شبانشو به این وضع ول کنه و مشتری هاشو از دست بده
ولی از اونطرف هم میگم: معلوم هم نیست شاید باشه!![]()
مطمئنا همین خواهد بود ما روز به روز داریم پسرفت میکنیم
همون موقع که هی سایت های فیلم را میبستن با خودم گفتم خب اینجوری ادم از یک جا دیگه دانلود میکنه که با صفر کردن سرعت عملا یک فی.لترینگ اساسی دادن به همین دانلود فیلم من که بعید میدونم بیشتر بشه
خداییش زوره 39 تومن بدی برای 9 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)