تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 421 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

می تونه مشکل از خود لب باشه؟
    فکر نمیکنم مشکل از لپ تاپ باشه!
    یه ویندوز خوب و دستکاری نشده دانلود کن

2. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    برای من یه بار هنگ کرد ، اونم یه بنده خدایی موقع لود شدن ویندوز یه USB FLASH وصل کرد ، سره اون هنگ کرد
    در کل لپتاب خوبیه ! خیلی خوشحالم که خام نشدم و ACER نخریدم !

نمیدونم چرا دلم نمیاد روش بازی نصب کنم
    همش میگم لپتاب برای بازی نیست که
    خوشبختانه برا من تو این 3 ماهی هنوز هنگ نکرده
    ویندوزمم از یه سایتی(32 بیتیه آپدیت may) دانلود کردم ، خیلی خوبه
    بازی نصب و تستش کن ، من اوایل روزی 5-6 ساعت بدون کولپد بازی میکردم(اونم تو تابستون) آخ نگفت

4. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جریان استفاده از اثرانگشت به جای پسورد برای این لپ تاپ ها چیه؟ تو سایت زیگورات توی دفترچه راهنمای فارسیش نوشته بود با برنامه embassy security center می شه این کارو کرد.
    مخصوص لپ تاپ های ما هم میشه؟
    نرم افزارش رو کجا می تونم بگیرم؟
    یه مشکل دیگه هم دارم من درایور wirless lan رو گرفتم ونصب کردم و با f2 فعالش میکنم حالا برای سرج باید چیکار کنم اتوماته یا باید دستی سرچ بشه؟
    یه مورد دیگه هم اینکه چرا هیچ جای لپ تاپ مدلش رو ننوشته؟ مثلا مال من سری n5010 q هست که با سی پی یو 2.5 کار میکنه البته مدلش رو فروشنده گفته ولی من هیچ جاش این اسم رو ندیدم.
    فکر میکنم لپ تاپ هایی که از اثر انگشت بجای پسورد استفاده میکنن یه سنسور مخصوص اینکار دارن که برا ما نداره
    اما شما با نصب یه برنامه میتونید از تشخیص چهره بجای پسورد استفاده کنید، برنامشو با یه سرچ ساده تو گوگل میشه پیدا کرد
    روی آیکون NETWORK در تسک بار(کنار ساعت) یه بار کلیک کن اگه شبکه ای در دسترس باشه در نشون میده و دکمه connect هم با کلیک روی اون شبکه نمایان میشه
    زیر لپ تاپ یه برچسب زده که تمام مشخصاتش رو نوشته اما این کاراکتر هایی که سایت ها بعد از اسم لپ تاپ ها بکار میبرند وجود خارجی نداره و فقط مربوط به رده بندیه که اون سایت انجام داده ، فرضا یه کانفیک از خودش A و یکی رو B نامیده که وقتی شما ازش خرید میکنی مجبور نباشی دونه دونه ی قطعات اون کانفیگ رو نام ببری
    Last edited by sheytoon001; 26-10-2010 at 16:03.

6. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

من توي يكي از همين تاپيكها خوندم نوشته بود اگه لپتاپ با ويندوز اورجينال خريدي باید سریال نامبر به همراه ورژن اون زیر دستگاه روی یک برچسب باشه و وقتی برای اولین بار روشن میکنید و وارد ویندوز میشید ، باید یوزر و پسورد و تنظیمات زیان و ... رو ازتون بخواد ، در غیر اینصورت یعنی قبلا استفاده شده!!
    نظرتون چيه دوستان؟؟؟ شما هم همچين چيزي شنيديد؟ درسته؟؟؟

8. این کاربر از asemanekavir38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز پیش یه چیزی فهمیدم گفتم با بقیه به اشتراک بزارم: بازی کرایسیس روی ویندوز7، نسخه 64بیتی اجرا نمیشه! یعنی از معدود بازیهاییه که دو تا نسخه 64 و 32بیتی داره و از اونجایی که بازار ما خیلی خر تو خره و اکثرا 32بیتی استفاده میکنند تقریبا همه نسخه های توی بازار 32بیتی هستند. حالا دو راه وجود داره که یا نسخه 64بیتی رو دانلود کنید و یا کرک 64بیتیش رو...!

10. 3 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من توي يكي از همين تاپيكها خوندم نوشته بود اگه لپتاپ با ويندوز اورجينال خريدي باید سریال نامبر به همراه ورژن اون زیر دستگاه روی یک برچسب باشه و وقتی برای اولین بار روشن میکنید و وارد ویندوز میشید ، باید یوزر و پسورد و تنظیمات زیان و ... رو ازتون بخواد ، در غیر اینصورت یعنی قبلا استفاده شده!!
    نظرتون چيه دوستان؟؟؟ شما هم همچين چيزي شنيديد؟ درسته؟؟؟
    بله درسته!! اصطلاحا فروشندگان بهش میگن اکتیو کردن!! برای همینه وقتی یه لپتاپ با ویندوز اورجینال میخواید بخرید فروشنده روشنش نمی کنه برای تست!! میگن چون باید اکتیو بشه نمی تونم صرفا برای دیدن شما روشنش کنیم!! هرچتد نیازی نیست توی ویندوز برن و فقط توی بایوس برن حل میشه اما بهونه ایه که میارن

12. 3 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مطالب خوب تمام 137 صفحه را خوندم و قصد خريد شو دارم مي خواستم بدونم در زمان خريد آيا فروشنده ويندوز 7 رو رايگان نصب مي كنه؟ چه وسايل اضافي همراه لپ تاپ هست؟اگر به هر دليلي سريال تگ با كانفيگ سيستم مغايرت داشت تكليف چيست؟ آيا گارانتي پاسخگو ست و تعويض مي كنه؟ در ضمن روي 64 بيتي ويندوز 7 ميشه ويژوال بيسيك 6 رو نصب كرد؟

14. این کاربر از hamaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

ویندوزت معتبره؟؟از این دستکاری شده ها نیست؟؟ کی خریدی؟ نسخه ی دربه داغونی نباشه یه وقت!!

راستش همه بچه ها به جز من که مشکلی توی پارتیشن بندی داشتم با نصب ویندوز 7 64بیتی هنگی نداشتند!!

اخیرا مایکروسافت باز بسته های آپدیت جدید داده بیرون که وقتی ویندوزو آپدیت میکنیم کرک هارو شناسایی و ویندوزو غیرقانونی میکنه!! بروبکس حواستون جمع باشه آپدیت نکنید فعلا!!
    منم بعضی وقتا هنگ می کنه و 1 دقیقه می ره تو کما تیکه ی خفش اینجاست که اگه در حال گوش کردن آهنگ باشم همینجور میگه ترررررر تررر ترررررررررررررررررررررررر واقعا عذاب آوره!!!! نه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مطالب خوب تمام 137 صفحه را خوندم و قصد خريد شو دارم مي خواستم بدونم در زمان خريد آيا فروشنده ويندوز 7 رو رايگان نصب مي كنه؟ چه وسايل اضافي همراه لپ تاپ هست؟اگر به هر دليلي سريال تگ با كانفيگ سيستم مغايرت داشت تكليف چيست؟ آيا گارانتي پاسخگو ست و تعويض مي كنه؟ در ضمن روي 64 بيتي ويندوز 7 ميشه ويژوال بيسيك 6 رو نصب كرد؟
    بستگی به جایی داره که ازش خرید میکنی، به من یه کیف و 15 تومن تخفیف گرفتم، ویندوزم خودت نصب کن تا یاد بگیری اینجوری خیلی بهتره(خیلی هم راحته)
    زیاد رو گارانتی حساب نکن (فکر میکنم باید مشکل حادی داشنه باشه تا برات کاری انجام بدن) بازم مطمئن نیستم
    مطمئنن میشه ولی باید ورژن 64 بیتیشو دانلود کنی

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

منم بعضی وقتا هنگ می کنه و 1 دقیقه می ره تو کما تیکه ی خفش اینجاست که اگه در حال گوش کردن آهنگ باشم همینجور میگه ترررررر تررر ترررررررررررررررررررررررر واقعا عذاب آوره!!!! نه؟
    شما یه dvd ویندوز خوب پیدا و نصب کن، این هنگ ها اکثرا مشکل ویندوزه

17. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

ميگم شماها كه ويندوز خودتون نصب كردين همه از همين ويندوزاي كرك شده نصب كردين نه؟؟؟
    دوستان احيانا سايت يا شركت خاصي واسه ويندوز سون مدنظر داريد كه مثلا ويندوز مال اون شركتو تهيه كنيم بهترة؟؟؟ يا فرقي نميكنه!!از همين معموليايه توي بازار؟؟/ ازين 1500 ،، 2000 تومني ها؟؟

19. این کاربر از asemanekavir38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •