شما بعد عيد درس ميخوني ولي قبل عيد همه رو ميترسوني![]()
شما بعد عيد درس ميخوني ولي قبل عيد همه رو ميترسوني![]()
مگه قراره چه اتفاقی بیفته؟
مگه ميخوان بهت آمپول بزنن كه ترسيدي ؟
ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازس
اولين آزمونه![]()
کنکور آزاده یا دولتی؟ من میخوام آزاد قبول شم اطراف استان که تراز دانشگاش ۶ هستش،الان ترم ۳ هستم قبول شم که انتقالی بگیرم ،معدل دبیرستانم هم جالب نیست! فقط در حد قبولی اونجا چقدر باید بخوانم؟ چه کتابی بخوانم؟ من سطح دانشم از اکثر شما کمتره! چه کتابی رو بخونم؟ میخوام رشته تکنولوژی فناوری قبول شم، کتابای پیش دانشگاهیم مخصوصا عمومی ها رو میترکونم اما درسای اصلی رو چه پیشنهادی دارین؟
وبلاگ مهندس امین مجیدی و مهندس ترابی افتتاح شد:
konkoorism.blogfa.com
شما ماهي رو همون عيد براي سفره هفت سين بگيرنوشته شده توسط Alireza SM
ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازس![]()
![]()
وبلاگ مهندس امین مجیدی و مهندس ترابی افتتاح شد:
konkoorism.blogfa.com
سلام
من ديپلم تجربي دارم
و البته دروس مورد نياز ديپلم كامپيوتر ( درجه يك و دو و ويژوال) رو از فني حرفه اي گرفتم و فكر كنم فقط مونده تطبيق زدن در آموزش و پرورش تا ديپلم تجربيم بشه كامپيوتر؟!
خب سوال اصلي
من سه سالي هست كتابي باز نكردم و درساي دبيرستان هم كلا فراموش ...
علاقه زيادي به آي تي داشتم بخاطر همين ديپلم كامپيوتر رو گرفتم
و البته به حقوق هم علاقه دارم
بنظرتون اگه بخوام برم آي تي چه كتبي رو بايد بخونم و چون از رياضي و فيزيك متنفرم بنظرتون امكان در جا زدن وجود نداره؟!!!
حقوق چي؟
رشته خوبيه؟! آينده و بازار كار و ...؟
دروسي كه براي حقوق هم بايد خوند رو معرفي كنيد
و يه برنامه ريزي
كه چقدر بخونم و ...
ممنون
فردا اولین آزمون کانون هست(البته از پیش دانشگاهی)
کی میخواد کارنامش رو بزاره؟
ببین کنکور آزمایشی حکم تمرین یه دونده است قبل از مسابقه اش. توی تمرین سعی میکنه خودشو به حدی که دوست داره برسونه . شاید 100 بار تمرین کنه تا توی آخرین تمرینش بتونه به هدفش برسه و بره توی مسابقه اصلی تمریناتش رو اجرا کنه
میخوام بگم به آزمونای آزمایشی به چشم تمرین نگاه کن اینطوری خیلی خوب پیشرفت میکنی. اگه یه دونده توی تمرینش نتونه به رکورد مورد نظرش برسه نمیترسه. بازم تلاششو ادامه میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)