به سوال منم جواب بدین لطفا![]()
به سوال منم جواب بدین لطفا![]()
با سلام
دوست عزیز این برمیگرده به سیاست های شرکت کومودو.(حداقل من اطلاع ندارم)
سوالتون را در فروم خود کومودو به ادرس زیر بپرسید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
دوستان من این ورژن جدید رو نصب کردم باید حتما قسمت defense رو غیر فعال کنم تا بتونم یک سایت رو توی اپرا لود کنم....چیکار کنم؟...مرسی
سلام.
دوست عزیز کاری به دیفنس نداره.
کانکشن اینترنت مربوط میشه به فایروال.
دیفنس همان رفتارشناسی و اپ کنترل حساب میشه.
موفق باشید.
سلام
من تا به حال از کسپر استفاده ميکردم و راضي بودم، اما با تعريفهاي شما Comodo رو ريختم، به نظرم که سرعت خوبي داره و اون قدر هم که ميگن گير بيخود نميده...
يه سوال داشتم، اين آنتي ويروس در مقابل حافظههاي آلوده فلش چطور عمل ميکنه؟ مثلا کسپر به محض وارد کردن فلش اخطار ميده و ميخواد اسکن کنه. در مورد اين آنتي ويروس چي؟ چه کارهايي بايد انجام بدم تا در مقابل فلشهاي آلوده امنتر باشم؟
ممنون
100 درصد به محض وقوع،اونو می کشه![]()
سلام.
دوست عزیز طبق این عکسی که مشاهده میکنید.
کومودو به محض اجرا شده اتوران ویروس در فلش ان
را غیر فعال میکند.
موفق و پیروز باشید.
بله انگار که این فروم سریع تر از سایت کمودو عمل می کنه!جای خوشحالیه خوب
نظر من اینه: موقع آپ دیت نرم افزار دیگه ورژن 5 به 6 تبدیل نمیشه! این جزئیات ورژن هم که تغییر می کنه مربوط به ماژولهای امنیتی مربوط به همون ورژن هستش که نرم افزار حاضر مجبور به آپ دیت خودش هستش. مشکلات باگ و ارور و فیل ها با آپ دیت حل میشند. دیگه به ورژن جدید تر از خودش آپ دیت نمی شه. چون شاید امکان آپ دیت به ماژولهای ورژن جدید رو نداره و برای نصب ورژن جدید باید ورژن قدیمی آن اینستال بشه
اولا انتظار میرفت که کمودو آپ دیت کنه به ورژن جدید چون این اعداد مربوط به جزئیات و بخش های خاص نرم افزاره ولی چون آپ دیت نمی کنه میشه گفت یه ورژن مجزا از ورژن قبلی بوده
بهمین علته که من همیشه تو سایت کمودو سری می زنم که نکنه ورژن جدید اومده باشه و سیستم من آپ دیت نباشه. چون این تجربه رو داشتم که تو آپ دیت نرم زافاری هر برنامه مثلا ورزن4.3.2 دیگه 4.4.0 نخواهد شد!
سلام
دوستان میخواستم بدونم که میشه کنار اینترنت سکیوریتی کمودو انتی ویروس رایگان اویرا نصب کرد؟
ایا امکانش هست که موقع نصب یا بعد از نصب بشه گارده اویرارو غیر فعال کرد دقیقا مثل malwarebyte؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)