من دیروز از صبانت برای اون یکی خطم یه اشتراک 1 مگ گرفتم.اگه از صبانت هنوز نگرفتی من تا دو سه روز دیگه که وصل میشه آمار پینگ و قطعی و همه چیزش رو بهت میگم.
البته یک سال قبل ازشون داشتم که اولش خوب بود ولی بعدا افتضاح شد.تا ببینیم این دفعه چی میشه
من دیروز از صبانت برای اون یکی خطم یه اشتراک 1 مگ گرفتم.اگه از صبانت هنوز نگرفتی من تا دو سه روز دیگه که وصل میشه آمار پینگ و قطعی و همه چیزش رو بهت میگم.
البته یک سال قبل ازشون داشتم که اولش خوب بود ولی بعدا افتضاح شد.تا ببینیم این دفعه چی میشه
سلام دوستان این تست سرعت شهر سان فرانسیسکو هستش ببینید ما تا چند قرن دیگه به این سرعت میرسیم ؟
خدا کنه حداقل نوه و نتیجمون به نصف این برسن برا ما بسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیته داریوشم ها . شدیدا
آقا منظورم این بود رفتم صبا نت واسه مخابرات شارژ کردم :31
من قبلا پارس داشتم الان 1 ماهی هست که مخابرات دارم![]()
جالبه.میرین صبانت برای مخابرات شارژ میکنین ؟ عجب مخابرات جالبی داریممن الان چون پارس آنلاین پورت خالی نداره دارم isp های کرمانشاه رو امتحان میکنم ببینم یه دونه بهتر گیر میارم
![]()
Last edited by .s.a.e.e.d; 19-09-2011 at 01:06.
آره پشتیبانیه مخابرات صبانته
پارس خوب بود فقط هزینه gb اضافی کمر شکن بود . در کل صرف نداره
الان دیگه هیچ شرکتی نمیتونه با مخابرات رقابت کنه . با اینکه قیمت هاش گرون شده ولی واقعا نامحدود با سرعت خوب و ثابت ارزش داره
عزيز تيكه انداختي ديگه؟؟! آره
؟!
الان ديگه همه ي شركت ها از مخابرات بهتر هستن ! اون روزايي كه هيچ Isp نميتونست با مخابرات رقابت كنه ديگه تموم شد !
ماشاا.. سرعت خوب و ثابتي هم داره! عزيز اين چند صفحه قبل رو شما ببين ، بعد خودت همه چي رو ميفهمي!
تنها دليل خراب شدن اوضاع مخابرات هم (سرويس دادن بيش از حد به مشتريان) بود.
يادم مياد ماه هاي اول و دوم ، پينگم عالي تر از عالي بود ! با سرورهاي خارجي پينگم حدودا 130 .
توي سرورهاي ايراني هم 25 تا 30 بود (همه ي بچه ها بهم ميگفتن چطوري پينگت اينقدر خوبه ؟! 2 مگ داري؟!).
ولي حالا چي ؟! ... هي روزگار...
مخابرات الانم واسه ما بد نیست پینگ نهایتا تا 330 میره . سرویس 256
ولی قبلا شبا 168 بود
قبلا مخابرات عالی بود الان متوسط شده
من بخاطر نامحدود بودنش بهش وفادارم![]()
بنده مشکلی ندارم !! پینگ ها کمی بالا رفته ولی استفاده من دانلود به صورت کیلویی هست !
ما که راضی هستیم . از حسابگر که بهتره !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)