ببخشید کسی پچ 1.1 بازی رو داره بزاره ممنون میشیم.
ببخشید کسی پچ 1.1 بازی رو داره بزاره ممنون میشیم.
من اطلاعات تاریخیم خیلی ضعیفه اینا واقعا بودن ؟ شخصیت هایی که تو بازی هستن همه واقعین با همون خصوصیات ؟
Cesare Borgia 1475 - 1507 (32)
Pope Alessandro VI (the Spaniard Rodrigo Borgia)
(1431 - 1492 - 1503 (72))
Last edited by hamed30; 13-04-2011 at 12:54.
[QUOTE=hoomi_gta;6012793]محتوای مخفی: لو رفتن داستان
درسته چون دزموند موقع برداشتن سیب گفت ?where is the templarکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک پچ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه حامد جون،همه ی کاراکترا غیر واقعی هستن.............من اطلاعات تاریخیم خیلی ضعیفه اینا واقعا بودن ؟ شخصیت هایی که تو بازی هستن همه واقعین با همون خصوصیات ؟
نه عزیز شخصیتها کاملا واقعی هستن و توی تاریخ وجود دارن!!!!!!
شما اگه Bonus بازی رو بگیرید و Making OF Video رو ببینید تمام این چیزهارو میگه عزیز...
باید cd key رو از یه سایت تهیه کنید .خب من اگه بخوام آنلاین بازی کنم باید چی کار کنم ؟
با همین adsl که دارم میشه ؟!![]()
آره من 256 دارم هیچ لگی نیست .
lol کی اینو گفتی . هر کی بوده از بازی چیزی نفهمیده . منظورم تو همون فروم گیم اسپات هست که من زیاد قبولش ندارم (خود گیم اسپاتو آره اما فرومش زیاد احمق داره)در مورد کشته شدن لوسی من یه تحقیقاتی کردم! ظاهرا داستان از این قراره:
لوسی ظاهرا یک تمپلر هست که قرار بوده به دزموند آسیب برسونه و از راهش کنار میره. اگه دقت کنید توی اونجا که اسامی میاد یه مکالمه کوتاه هستش که یکی میگه دوباره بذارش توی انیموس. تو فروم گیم اسپات نوشته بودن که خود دزماند هم خاطره ی یکی دیگس که داره از طریق یه انیموس دیگه مرور میشه. گفته میشه پسر دزموند شخصیت اصلی داستانه!
لوسی اصلا تمپلر نبود . از همون انگشتش مشخصه . بعدشم اگه ایمیلا رو بخونید میبینید که اون با یه اساسین به نام William در ارتباط بوده . این william از اون اساسینای بالا هستش . اخرای بازی فکر کنم لوسی میگه من با دیگر اساسینا تماس میگیرم میگن بیان اینجا . بعد که william و یه شخص ناشناس دیگه میان اونجا میبینند دزموند بیهوش شده . اون صدای تیتراژ هم مال william بود که میگه بذارش توی انیموس . اون شخص ناشناس میگه نه ممکنه اتفاق بدی بیفته . ویلیام هم میگه اینجا من رییسم کاری که گفتمو بکن . ممکنه یه چیزایی یادش بیاد . توی DLC هم تهش دزموند میره کما و اونا میرن به اون مختصات ببینن چه خبراس .
اینو من دقیقا یادم نمیاد فکر کنم از Wiki AC خوندم .
اما هر چی هست بیشتر با عقل جور در میاد .
شخصیت هایی مثل Cesare Borgia , Rodrigo Borgia , کاترینا و لئوناردو داوینچی واقعا وجود داشتند . به نظر میرسه مشخصاتشونم همینه . مثلا توی واقعیت هم کاترینا توسط خانواده Borgia به زندان انداخته میشه یا Pope Alex IV آدم ظالمی بوده .من اطلاعات تاریخیم خیلی ضعیفه اینا واقعا بودن ؟ شخصیت هایی که تو بازی هستن همه واقعین با همون خصوصیات ؟
آخه عزیز دل عکس تاریخی گذاشتم خیر سرمخواستم مطمئن شم ،شما میای کلا همه چیز رو منکر میشی . پس یعنی لئوناردو داوینچی بوقه اون وسط
یا اون machiavelli .
اولش مینویسه داستان از شخصیت ها و اتفاق های تاریخی الهام گرفته شده
شخصیت ها وجود داشتن اما داستان کاملا مثل واقعیت تو بازی بیان نمیشه
یو بی سافت یه جاهایی رو تغییر داده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)