سلام
با ویpان میشه از بعضی خدمات اینترنتی تو A4 استفاده کرد ؟ برای اینکه تحریم شدست برامون میگم![]()
سلام
با ویpان میشه از بعضی خدمات اینترنتی تو A4 استفاده کرد ؟ برای اینکه تحریم شدست برامون میگم![]()
آره،از تمام سایتایی که ip ایران رو بستن هم می تونید استفاده کنید.از خود فروشگاه آیتونز هم میشه اینطوری نرم افزار ها رو دانلود کنید.چون اپل هم ip ایران رو بسته.
شما در هنگام خرید پارت نامبر رو چک کن و حتما دقت کن که کارتون قبلا باز نشده باشه !
من خودم خواستم بخرم فروشنده یکی آورد کارتونش باز بود من نخواستم بعد گفت این رو باز کردیم اکتیوش کردیم ولی من تسلیم نشدم![]()
درود.
قیمت جدید 16 گیگ : 948 هزار تومن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا قیمت رو تو تایپیک آخرین قیمت قرار دهید .
کسی نیست جوب بده؟![]()
درود
اقا من بازحمت فراوان دارم پول جمع می کنم ولی ازدو چیز می ترسم لطفا راهنمای بیشتری کنید ممنون می شم![]()
1:گوشی دسته دو را به جای نو نندازند بهم حتی اگه 1 روز کار کرده باشه از کجا بدونم گوشی صفر هست ایا راه قطعی و واضعی وجود داره
2:کوشی لاک به جای انلاک بهم نندازن
اقا منظورتون از اینکه کارتون قبلا باز نشده دقیقا چی هست منظورشما وکیوم دور کارتون هست
اگه میشه عکس پلمب را برام بزارید
Last edited by HOSIEN M; 13-12-2010 at 18:28.
دوست عزیز یه چیزی بگم که خیالت راحت بشه.
برو پیش یکی از همین مغازه هایی که معروفن و با انصاف هستن و همه هم اونارو میشناسن. اینطوری شاید یه مقداری پول بیشتر بدی ولی خیالت راحت میشه.
به هرحال اینم جواب سوالاتون :
1- بله راه قطعی اینه که شما ببینی سلفون دور گوشی حتما دورش باشه و باز نشده باشه. سلفون اصلی دستگاههای اپل خیلی تمیز و مرتب بسته شده و اصلا شل و ول نیست. معمولا اگر حتی خود فروشنده هم بخواد سلفون بندازه شل و نافرم درمیاد و مشخصه.
2- همون موقع بگو جلو چشت باز کنه ببین اکتیو شد اونوقت پولو بده. میتونی پارت نامبر رو هم چک کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم عيدي هامو جمع كردم
گوشي كار كرده تابلو هست !1:گوشی دسته دو را به جای نو نندازند بهم حتی اگه 1 روز کار کرده باشه از کجا بدونم گوشی صفر هست ایا راه قطعی و واضعی وجود داره
بهترين راه چك كردن پارت نامبر هست كه پيام جان زحمتش رو كشيده2:کوشی لاک به جای انلاک بهم نندازن
دقيقا منظورم همون وكيوم هست !البته وكيوم قلابي هم هست !اقا منظورتون از اینکه کارتون قبلا باز نشده دقیقا چی هست منظورشما وکیوم دور کارتون هست
اگه میشه عکس پلمب را برام بزارید
چند تا عكس ميزارم تا كاملا موضوع براي بچه ها جا بي افتهو دوستاني هم كه قبلا سعادت خريد رو پيدا كردن يك تجديد خاطره اي براشون بشه
ببينيد پلمپ و وكيوم محصولات اپل يه جورايي خاص هست و هيچ كسي نميتونه اين طوري بسته بندي كنه پس كارتونهاي باز شده كاملا مشخص هستند
گرچه مدل 3G هست ولي وكيوم دقيقا مثل همونه
دقيقا روي خود گوش هم نايلوني چسبيده شده كه اگر كنده بشه ديگه نميشه مثل خود كارخونه بچسبوني
گوشي كه براي اولين بار روشن ميشه بايد اين ارور رو بده در غير اين صورت قبلا روشن شده
اينم محتويات داخل كارتون
![]()
دوستان واقعا از شما خیلی ممنون دیگه خیالم تا حدود زیادی راحت شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)