دوستان یکی لینک اون پچی رو که برای این بازی اومد رو لطف کنه به من بده(همونی که برف و بارون اضافه می کنه).
دوستان یکی لینک اون پچی رو که برای این بازی اومد رو لطف کنه به من بده(همونی که برف و بارون اضافه می کنه).
Last edited by H.Operator; 09-12-2010 at 02:01.
درسته ماشین ها زیاد از شما فاصله نمیگیرن و دائم چسبیدن به آدم ولی حتی اگر 10 بار تصادف کنی وسط راه هم بری 13 بدر اونا هم سرعتوشن کم میکنن تا شما بهشون برسی و دوباره ... یعنی جوری نیست که شما خیلی جا بمونی در کل زود بشون میرسی![]()
دقیقا . هوش مصنوعی یه خورده ضعیفه . مثلا هر وقت من نیترو میزنم اونم میزنه که بره جلو . هر وقت من ترمز میکنم اونم سرعتشو کم میکنه که برسمکلا رسیدن آسونه جلو زدن یکم مشکله .
گفتم فقط یکم . که اونم با استفاده از امکاناتراحت میشه .
من فک کنم کیبردم مشکل داره که بازی واسم سخت شده
نمی دونم،من تا این لحظه این بازی رو نکردم،ولی تا آندرکاور همشونو بازی کردم،
آیا باز هم تا بالاترین درجه سختی+ترافیک میشه به راحتی آب خوردن یک لپ از رقبا جلو افتاد؟؟؟؟یا این مشکل هنوز حل نشده؟؟؟
هوش مصنوعی بازی پیشرفت کرده(مثلا" این که وقتی نزدیکشون بشی راه ندن و زیگ زاگ برن؟؟؟)
اگه این دو مورد حل بشه،این رو تجربه می کنم!!!
بچه ها این بازی رو میشه با یه کامپیوتر دیگه شبکه ای بازی کرد؟(مثل under ground 2)
سلام
این بازی نسبت به بقیه بازیهای قبلی چطوره ؟
چون در بین قبلیها پارادایس و کربن خوب بود
اینو نمیدونم
ممنون
این یکی خیلی ردیفه.
گرافیکش حرف نداره ؛ براحتی وارد جریان بازی میشی و درجه سختی بازی هم آسون هست نسبت به نسخه های قبل.
ماشین هاش هم جزو بهترین ماشین های روز هستند که باهاش میتونی بازی کنی ؛ در 2 حالت خلافکار و پلیس میتونی بازی کنی. همچنین از نظر رتبه ، آمار های بسیار خوبی رو کسب کرده.
من که میگم از تمام نسخه های قبلیش بهتره ، امیدوارم shift2 یه چیز بهتر از این باشه![]()
عد از نصب پچ بازی را دوباره کرک کنید.
لینک پچ
تغییرات پچکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Quad-core CPU’s crash
Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed.
Missing rain, snow and corona effects
CL Eye driver crashes the game
ممنون
پس این به نظر بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)