آقا یکی میگه چطور میشه پنالتی ها رو به کناره ها زد؟!
هر چی پنالتی میزنم همش میره وسط دورازه...هر چقدر هم جهت ها رو نگه میدارم فایده نداره!
کسی میدونه چطوریاست؟
آقا یکی میگه چطور میشه پنالتی ها رو به کناره ها زد؟!
هر چی پنالتی میزنم همش میره وسط دورازه...هر چقدر هم جهت ها رو نگه میدارم فایده نداره!
کسی میدونه چطوریاست؟
Last edited by B3HZ@D; 18-09-2010 at 10:41.
من شوک دسته رو روشن میکنم بعد با شوک میزنم هر جهتی که میخوام میره
البنه تو pc
منظور من با Keyboard بود دوست عزیز...
الان توی خونه دو نفره بازی میکنیم ...من با کیبور بازی میکنم و بقیه با جوی استیک
ولی من هر چی پنالتی میزنم میام وسط دروازه!!!
خودم نمیدونم دلیلش چیه؟!....حالا قلق خاصی داره یا نه؟!
برای پنالتی RB رو بگیر تا فنی بزنه....
جهت ها رو از همون اول تا بعد از ضربه بگیر و ول نکن...
آقا این Skill Move ها خیلی حال میده میتونی دو نفر رو جا بزاری ولی باید خیلی وارد باشی.....
میشه کار با نرم افزاررو بگی دوست عزیز ؟ منم الان تنها مشکم اینه که دریبلا روی آنالوگ راست نیست .
از دوستانی که در تهران بازی رو گرفتن خواهشا آدرس مغازه رو پخ کنن!
من دموي pes رو دان كردم (با هزار زحمت) به نظرتون ارزش داره fifa رو هم دان كنم؟(واقعا ؟)
بله واقعا ارزش داره ولی اگه صبر کنی 10 روزه دیگه نسخه نهایی میاد . حالا اگه ترافیک داری دانلود کن وگرنه ارزش نداره
دوستان منم بالاخره دانلود کردم . ترافیکم ته کشیدولی ارزششو داشت . خیلی بهتر از pes هست از هر نظر به جز گرافیک . pes یه جورایی شفافیت بیشتری داره و طراحی کاراکتراش بهتره . تو فیفا از دور همه بازیکنای بارسا مثل همن جز آلوز که دیگه خیلی تابلو و اینیستا که کچله
در ضمن فیفا راحت تر کرده بازی رو که به نظرم این باعث میشه طرفداراش بیشتر شه . ولی یه چیزیش خیلی اعصابمو خورد کرد . از 2002 که دیگه فیفا رو ول کردم و pes زدم ، می بینم که تو دوربین و چمن هیچ تغییری نکرده . موتور بازی عوض شده اصلا ؟ ما PC بازا باید چه خاکی به سرمون بریزیم ؟
دوست عزیز اولا که مشخصه که گرافیک فیفا از PES بالاتره...شما شفافیت تصویر رو نگاه کن
توی PES رنگ های استفاده شده حالت کدر دارن و نور پردازی بازی اصلا قابل قبول نیست..مخصوصا در بازی هایی که در روز برگزار میشه پدر چشم ادم درمیاد.
این رو هم قبول ندارم که همه بازیکنان بارسا از دور مثل هم هستن...چون که خودم هم بازی رو تست کردم.دیگه هر بازیکنی از فاصله دور هم اگه خیلی مشخص نباشه ولی دیگه اینطوری که میگین نیست.
شما هر بازیکن رو میتونی از طریق موشنی که به اون اختصاص داده شده و وارد بازی شده شناسایی کنی...شما نوع راه رفتن بازیکنا رو هم نگاه کنی میبینی که با هم فرق داره.
اینم که دیگه از اون حرف ها بوداز 2002 که دیگه فیفا رو ول کردم و pes زدم ، می بینم که تو دوربین و چمن هیچ تغییری نکرده . موتور بازی عوض شده اصلا ؟ ما PC بازا باید چه خاکی به سرمون بریزیم ؟
شما برو با دقت بیشتری یک نگاه به وضعیت کلی بازی بنداز بعد بیا دوباره نظرت رو بگو
راستی دوستان هیچ توجه کردین وقتی که شوت میزنین چمن زیر پای بازیکنان کنده میشه !!
خیلی جالبه...وقتی شوت میکنین ذره ها و تکه های چمن زیر پای بازیکن بعد از ضربه زدن به هوا بلند میشه
Last edited by B3HZ@D; 18-09-2010 at 14:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)