تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 451 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

برای منم همین 45-47 ثانیه هست
    اولش که ویندوز هیچی روش نصب نبود حدود 30 بود (دقیق زمان نگرفتم )
    آقا مهران لپ تاپ شما n61jq هست؟ (اگر جواب مثبته می شود 2 هارد در آن نصب نمود ؟)

45/ 47 ثانیه
    بهترین لپ ها با هارد SSD مدت زمان بوتشون اینقدره. گفتم که یخورده پروفشینال تر عمل کنید. این تست ها دستی انجام نمیشه.

نه عزیز مدل لپ تاپ من M60J است و از اولش هم 2 تا هارد داشت. اما چون جفتشون 5400rpm بودند یکی از اونها رو با هاردی که خودم تهیه کردم و 7200rpm است و 4 گیگ SSD هم داره عوض کردم.

N61J رو هم یکی از دوستان باید پشتش رو باز کنه ببینه جای 2 تا هارد داره یا نه؟ اینطور که من خبر دارم خیلی از لپ تاپ های ایسوس دارهای کانفیگ 2 تا هارد هستند مثل سری G که بعضی هاش 2 هارده هستند. مثلا ممکنه لپ تاپ شما 1 هارد داشته باشه اما توی لپ تاپ جای 2 تا هارد وجود داشته باشه و خودتون میتونید بعدا یک هارد دیگه بهش اضافه کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

45/ 47 ثانیه
    بهترین لپ ها با هارد SSD مدت زمان بوتشون اینقدره. گفتم که یخورده پروفشینال تر عمل کنید. این تست ها دستی انجام نمیشه.

نه عزیز مدل لپ تاپ من M60J است و از اولش هم 2 تا هارد داشت. اما چون جفتشون 5400rpm بودند یکی از اونها رو با هاردی که خودم تهیه کردم و 7200rpm است و 4 گیگ SSD هم داره عوض کردم.

N61J رو هم یکی از دوستان باید پشتش رو باز کنه ببینه جای 2 تا هارد داره یا نه؟ اینطور که من خبر دارم خیلی از لپ تاپ های ایسوس دارهای کانفیگ 2 تا هارد هستند مثل سری G که بعضی هاش 2 هارده هستند. مثلا ممکنه لپ تاپ شما 1 هارد داشته باشه اما توی لپ تاپ جای 2 تا هارد وجود داشته باشه و خودتون میتونید بعدا یک هارد دیگه بهش اضافه کنید.
    زمان ریستارت رو نگفتم
    از زمانی که لپ تاپ خاموشه دکمه رو که زدم تا زمانی که wallpaper رو دیدم گرفتم
    n71 جای 2 هارد داره ولی n61 یک جای هارد داره من برای همین شک کردم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان N61 JQ مگه چند وقته اومده ؟!

من خیلی چشم گرفتتش ولی نمیدونم باز Sony F115 رو بگیرم یا نه !!

گرافیک N61 واقعا عالی هست ولی نداشتن رزولیشن Full HD در n61 خیلی دل سردم کرد واسه خرید.

دوستانی که N61 JQ رو دارن ممنون میشم لطف کنن تمام مشکلات این مدل رو بگن تا ما هم تکلیفمون روشن بشه.

درضمن USB 3 برای من مهم هست و اینکه اگه من چیزی به غیر از JQ بگیرم میتونم بعدا Port USB 3 رو بهش

اضافه کنم ؟ مثل کارت های توسعه !

یک سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که من میخواستم در Laptop ام از هارد های SSD استفاده کنم , آبا امکان سفارش دادنش رو

قبل از خرید دارم (یعنی بگم نمایندگی بزاره ) یا اینکه باید حتما Laptop رو بگیرم بعد خودم برای تعویض اش اقدام کنم ؟

دوستان گلم اگه زیاد سوال کردم شرمنده من تا حالا Laptop نداشتم و از خیلی از مواردش بی خبرم .

ممنون از همه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان N61 JQ مگه چند وقته اومده ؟!

من خیلی چشم گرفتتش ولی نمیدونم باز Sony F115 رو بگیرم یا نه !!

گرافیک N61 واقعا عالی هست ولی نداشتن رزولیشن Full HD در n61 خیلی دل سردم کرد واسه خرید.

دوستانی که N61 JQ رو دارن ممنون میشم لطف کنن تمام مشکلات این مدل رو بگن تا ما هم تکلیفمون روشن بشه.

درضمن USB 3 برای من مهم هست و اینکه اگه من چیزی به غیر از JQ بگیرم میتونم بعدا Port USB 3 رو بهش

اضافه کنم ؟ مثل کارت های توسعه !

یک سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که من میخواستم در Laptop ام از هارد های SSD استفاده کنم , آبا امکان سفارش دادنش رو

قبل از خرید دارم (یعنی بگم نمایندگی بزاره ) یا اینکه باید حتما Laptop رو بگیرم بعد خودم برای تعویض اش اقدام کنم ؟

دوستان گلم اگه زیاد سوال کردم شرمنده من تا حالا Laptop نداشتم و از خیلی از مواردش بی خبرم .

ممنون از همه
    full hd میل خودتونه ولی کیفیت lcd این لپ تاپ به نظر من خوبه
    هارد ssd رو باید خودتون بخرید و عوض کنید عوض کردنشم خیلی سادست
    می تونید بعدا هم با express gateبه هر لپ تاپی usb 3 اضافه کنید
    لپ تاپ خوبیه بگیر پشیمون نمیشی

6. این کاربر از f_a_r_i_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام اره پرش که مشخصه توی تصویر .
    نور صفحه پایین هست؟ اگه اره مغمولا اگه زیادش کنی درست میشه.
    نور صفحه چه کم باشه چه زیاد نباید پرش داشته باشه! چجوری تو عکس پرش مشخص؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

full hd میل خودتونه ولی کیفیت lcd این لپ تاپ به نظر من خوبه
    هارد ssd رو باید خودتون بخرید و عوض کنید عوض کردنشم خیلی سادست
    می تونید بعدا هم با express gateبه هر لپ تاپی usb 3 اضافه کنید
    لپ تاپ خوبیه بگیر پشیمون نمیشی
    ممنون از جوابت عزیز

قیمت حجم های مختلف SSD ها چنده ؟ مارک خوبش چیه ؟

در ضمن هارد خوده Laptop رو چیکارش کنم !؟ نگاه دارم یا بفروشم ؟ چون میخواستم یه 1TB WD هم بگیرم از این External ها ,گفتم

دیگه سرعت بالا باشه بهتره تا هاردش .

دوستان من در مورد مشکل داشتن Speaker های JQ هم یه چیزایی شنیدم تو فروم ها !! واقعیت داره ؟

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

هرچی فک میکنم نمیفهمم واسه چی پرش داره !
    جدیدا هم اینطوری شده،بعد از 15-20 دقیقه بدجور چشم آدم خسته میشه

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

45/ 47 ثانیه

مهران جان من با اون اسکریپتی که شما گذاشته بودی زمان راه اندازی دوباره ی لپ تاپم رو اندازه گرفتم که زمان 56 ثانیه رو نشون داد! اما باید توج داشته باشی که زمان راه اندازی دوباره ، با زمان راه اندازی ، فرق داره ! یعنی سرعت بوت شدن و مدت زمانش مسلما مدت ری استارت و ری بوت متفاوت هست! مثلا الان که من لپ تاپ رو روشن کردم با کرنومتر از زمان زدن دکمه تا مشاهده ی دسکتاپ رو اندازه گرفتم که شد 42.7 ثانیه و از دو بار قبل که اندازه گرفته بودم کمتر شد. نرم افزار هایی هست که زمان بوت رو نشون میده و باید با اونها زمان بوت شدن رو اندازه بگیریم و نه زمان ری استارت شدن رو.
    ---------------------
    اون دوستمون که از پرش تصویر شاکی هستن ، دوباره درایور گرافیک رو نصب کنید البته قبلش تنظیمات refresh rate صفحه رو چک کنید . فکر کنم درست بشه با این روش.

11. 3 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از جوابت عزیز

قیمت حجم های مختلف SSD ها چنده ؟ مارک خوبش چیه ؟

در ضمن هارد خوده Laptop رو چیکارش کنم !؟ نگاه دارم یا بفروشم ؟ چون میخواستم یه 1TB WD هم بگیرم از این External ها ,گفتم

دیگه سرعت بالا باشه بهتره تا هاردش .

دوستان من در مورد مشکل داشتن Speaker های JQ هم یه چیزایی شنیدم تو فروم ها !! واقعیت داره ؟
    من تا حالا SSD نداشتم آقا مهران از این هاردهایی که توش SSD داره استفاده کرده از ایشون بپرسید
    هارد خودشو مس تونید یه باکس 10 تومنی بگیرید بزارید توش میشه هارد پرتابل پاسپورتی
    کیفیت اسپیکراشم خوبه
    اسپیکر لپ تاپه مال سیستم خونه نیست که بیس بزنه و شیشرو بشکونه

13. 2 کاربر از f_a_r_i_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •