سلام دوستان می خواستم ببینم پچ یا برنامه نسوز کننده اومده اگر اومده لطفا لینکش برام بزارید .
سلام دوستان می خواستم ببینم پچ یا برنامه نسوز کننده اومده اگر اومده لطفا لینکش برام بزارید .
آقا یکی لطفا داستان بازی رو تو اسپویلر واسه من بزاره!
یه جاهاییشو نفهمیدم
با این که پچشم اومده، باز من بعضی جاها لگ الکی دارم، مثلا توی قسمت ویتنام گرافیک رو تا آخرین حد پایین اوردم ولی بازم زیره 30 فریم بود ! ، این لگای الکی مشکلش از یه جا دیگست...
1-بالاخره از بن شدن در اومدم خدایا شکرت(اولین پست بعد از حبس رو اینجا میدم
البته با یوزر خودم)
2-قبلاهم گفتم بازی مشکلی نداره فقط تو مرحله اولش یکم مشکل داره که اونهم بازی گیر نمکنه و فقط سرعت فریمی کمی پایین میاد باقی مراحل خیلی روون اجرا میشن.شمادرایو کارت گرافیکت رو آپدیت کن شاید مشکل از اون باشه
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید.
خواهشا زود بگیدو!در ضمن خیلی هم گیر داره بازی چکار کنم؟![]()
بابا چرا همه با این بازی مشکل دارن؟ من که هیچ ایرادی ندیدم میگم نکنه مشکل از کرک شما باشه اگه میتونین یه کرک دیگه دانلود کنین و باهاش امتحان کنین اگه میخوای من کرک خودم رو برات آپلود کنم؟
بزار قربونت
ببین میتونی تا 7 صبر کنی آخه الان من سایت دانشگاه هستم اگه بخوای ساعت 7 خونه هستم برات آپلود میکنم اگه عجله داری اینو امتحان کن ببین مشکل حل میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم دقیقا مشکل t.sunami رو دارم
بازی دقیقا در همون قسمت سیاه میشه و هیچ چیز مشخص نیست !!
کرک رو امتحان کردین یا نه؟ یکی تون امتحان کنه بگه ببینیم مشکل حل میشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)