خیلی حیف هست که این گوشی رو درست ساپورت نمیکنن.......نمیدونم مشکل از چیه واقعا
من که خیلی دوسش دارم....ولی بخواطر این اپدیت ها![]()
خیلی حیف هست که این گوشی رو درست ساپورت نمیکنن.......نمیدونم مشکل از چیه واقعا
من که خیلی دوسش دارم....ولی بخواطر این اپدیت ها![]()
سلام.
سعید جان!!!!
یعنی واقعا" تا حالا ندیدی تاچ دقیق نباشه؟(منظورم این گوشی نیستا کلی میگم).آره میشه دقیق نباشه مثلا" شما 1 رو تاچ کنی 2 بزنه.البته حل میشه مشکل خاصی نیست.در مورد ریست هم بابا قرار بود ریست کارخونه کنه یعنی تمام مشکلات حل میشه.
سلام.
اگر تو این قسمت منظورتون منم .من نه با این گوشی مخالفم و نه قسمت اول فرمایشاتتون .هم X10 رو دارم هم X10 مینی رو .به قول بزرگان اسنادش هم موجوده.![]()
سلام.
آقا باید مثل من باشید .من وسیله رو (هر دستگاهی رو) با شرایط حالش میخرم حالا اگر براش چیز جدیدی اومد که بهتر اگر هم نیومد چون با در نظر گرفتن شرایط حالش خریدم معمولا" پشیمون نمیشم.(البته به غیر از X1 که واقعا" پشیمون شدم البته اونم بخاطر یه سری مسایل خاص).حالا این گوشی هم همینطوره پیشنهاد میدم با شرایط حال گوشیتون حال کنید و زیاد درگیر شرایط آینده ش نشید چون نمیتونید با الانش حال کنید.![]()
دوست عزیز بنده که با شما نبودم...شما حق دارید در مورد صحبت کنید و سوال کنید منظورم کسانی بود که میخوان بحث کنند و تاپیک را به بیراهه بکشند....
یک سوالی دارم....اگر بخوایم به 2.1 آپدیت کنیم حجمش چقدره؟200مگابایت هست؟
جواب email که یکی از بکس انجمن آندروئید farhang به sony erricson زده دیروز رو براتون میزارم. اول بگم که گفته آپدیت میاد q3 . و رنگ هم تو 2.1x به 16 ملیون میرسه .
و قبلا هم گفته بود که q1 2011 آپدیت 2.2. میاد که تو این مورد من امیدی ندارم . ولی 2.1 حتمیه :
خیلی خوب اینم از زبان SonyEricsson UK در صفحهء F*a*c*e*b*o*o*k
در مورد 16M رنگ:
Thank you for your response.
As stated previously, the display colours will not be updated at this time however your feedback will be considered for future updates.
...
Thanks again for your feedback and suggestions.
Regards,
The Sony Ericsson Facebook Team.
ترجمه: همونطور که قبلا هم گفتیم، رنگهای صفحهء نمایش فعلا آپدیت نخواهند شد ولی حرف شما برای آپدیت های بعدی در نظر گرفته خواهد شد.
در مورد تاریخ دقیق آپدیت اندروید 2.1:
Thank you for your response.
All information currently available regarding the X10 update to Android 2.1 can be found from the link below. We hope this helps.
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Regards,
The Sony Ericsson Facebook Team.
ترجمه: تمام اطلاعات رسمیه موجود مربوط به آپدیت 2.1 در این لینک وحود داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(که توی این لینکه گفته سه ماهء آخر سال میلادی)
ماكس 120 تا هستیک سوالی دارم....اگر بخوایم به 2.1 آپدیت کنیم حجمش چقدره؟200مگابایت هست؟
همين حدوداست
ایین بستگی داره که چقدر گوشی رو نگه میدارید.سلام.
آقا باید مثل من باشید .من وسیله رو (هر دستگاهی رو) با شرایط حالش میخرم حالا اگر براش چیز جدیدی اومد که بهتر اگر هم نیومد چون با در نظر گرفتن شرایط حالش خریدم معمولا" پشیمون نمیشم.(البته به غیر از X1 که واقعا" پشیمون شدم البته اونم بخاطر یه سری مسایل خاص).حالا این گوشی هم همینطوره پیشنهاد میدم با شرایط حال گوشیتون حال کنید و زیاد درگیر شرایط آینده ش نشید چون نمیتونید با الانش حال کنید.
من اهل این نیستم مرتب گوشی عوض کنم.واسه همین سعی میکنم یه گوشی بگیرم که اشکالات کمی داشته باشه.البته این هم اشکال نیست.
لعنت!! چیزی نمونده بود که گوشی رو بخرمش امروز.....
ولی نشد!!!
خیلی دوست داشتم این سفر فردا که میرم با ایکس تن میبود نه k800!!!!
به نظرم وقتی گوشی رو برای یه مدت طولانی میخری،باید به شرایط کنونی و ایندش توجه بکنی!!!!
R2BA026 که واسه من 151.3MB بود پس مسلما از این بیشتر خواهد بود!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)