خوش به حال تو که از پنجشنبه میخواستی بخری!
من 2 هفته است معطلم هر وقت که میپرسم میگن تا آخر هفته حتما میاد که هیچ وقت نیامده!
نمیدونم این پارس مایکروتل چه میکنه؟! این همه تبلیغ میکنه گوشی هاش تو بازار موجود نیست!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
خوش به حال تو که از پنجشنبه میخواستی بخری!
من 2 هفته است معطلم هر وقت که میپرسم میگن تا آخر هفته حتما میاد که هیچ وقت نیامده!
نمیدونم این پارس مایکروتل چه میکنه؟! این همه تبلیغ میکنه گوشی هاش تو بازار موجود نیست!
Last edited by ali_saeedi; 30-08-2010 at 02:30.
منم توی مجله راهنمای خرید موبایل عصر ارتباط خوندم که بین سیستم عامل ها ضعیفترین ارتباط رو با اینترنت داره متاسفانه !!!!
توی آخرین شماره راهنمای خرید موبایل عصر ارتباط که تمام سیستم عامل های روز موبایل رو مو شکافانه بررسی کرده در قسمت ارتباط با اینترنت اینطوری رده بندی کرده :
1.ویندوز موبایل
2. سیمبین
3. اندروید
4. بادا
ولی بادا در زمینه های زیر مقام اول رو کسب کرده
رابط گرافیکی
صفحه home
منوی اصلی
لیست کانتکت
گالری
مدیریت پیغام ها
و فقط در قسمت ارتباط با اینترنت متاسفانه مقام آخر رو داره !!!
دوستانی که درشهرستان هستند وبه دنبال این گوشی میگردند بهتره یه سر بیان تهران وبخرند وبرگردن به شهرشون
بااحتساب بلیطرفت برگشت معمولابه صرفه تره
ویا کسی اینجا گوشی روبگیره برای شما ارسال کنه
دست تو دوست گلم درد نکنه روشت جواب داد یعنی تو 1 یوزر دیگه نصب کنم و....
دیدم فقط با زدن کلید تشکر کافی نسیت از شما تشکر کنم گفتم حضوری بیام!
نزدیک بود الکی الکی از خیر خرید این گوشی بزنم ها!!!!
1 سوال از همه داشتم کسی نمیدونه مایکروتل دقیقا کی دوباره این گوشی رو به بازار عرضه میکنه؟
دیگه خیلی صبر کردم خسته شدم
دوستان جهت اطمینان و اخبار بیشتر نسبت به سیستم عامل بادا میتونن به تاپیک زیر سر بزنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ...
آقا یه سوال فنی !!!!!!!!
تو بازی NFS Shift چجوری باید drift کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گیم بازهای حرفه ای جواب بدن ...
دوست عزیز شما یکم بگرد تو اینترنت مرورگر دلفین بادا سریعترین مرورگر وب جهان هست و از نظر سرعت کار با اینترنت بادا بهترین کیفیت داره
وقتی به پیچ میرسی یهو گوشی رو سریع به سمت پیچ بچرخون
با سلام
دوستان این گوشی ویو مموری تا 16 گیگ را بخوبی ساپورت میکنه یا نه ؟؟؟ اگر ساپورت میکنه کلاس 4 بگیرم یا کلاس 6 ؟؟؟؟
میشه اگه احیاناً که چند وقت دیگه سیستم عامل BADA 2 اومد .... روی این گوشی این سیستم عامل رو نصب کرد
آخه این اولین تجربه سامسونگه در مورد سیستم عامل ...... میترسم خوب جا نیفته یا خوب در نیاد !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)