تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 296 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

برای من مسئله ای نیست حتی 100 واحد هم از تیمم کم کنی مهم نیست ولی من دوست دارم بازی یه ذره هیجان داشته باشه یعنی اینجوری نباشه که سرعت بازیکن تیم حریف مثل اسب باشه و سرعت بازیکنان تیم من مثل لاک پشت حالا ناراحت نشی.میدونم با گیم پلی خیلی کار کردی ولی یکمی بازیها هیجانش پایین میاد. من نمیگم مثلا از بارسلونا اصلا کم نکنی چون اونجوری دیگه راحت میشه همه تیمها رو برد ولی میگم یکمی بهتر کم کنی. خلاصه سرتو در نمیارم اصلا من با تیمهای اینجوری سازگاری نیستم من حاظرم با یه تیم ضعیف برم ولی از خصویاتشون زیاد کم نشه.کلا من اینجوری راحتم. مثلا تیمهایی مثل لاتزیو-اودینزه-بوردو-استون ویلا-سویا-والنسیا-لیون-اتلتیکو مادرید-ناپولی-مارسی ازشون چه قدر کم می کنی؟ البته می دونم بعضی از این تیمها ضعیف نیستن
    وحید هیجان این بازیها بیشتر به همین رقابتیه که بین بچه هاست . اگه میخوای از گل زدن زیاد لذت ببری توی کامپیوتر خودت مستر لیگ رو هم در کنار این لیگ بازی کن اینجا هر دو روز یک بار هر کاربر یک بازی داره این پونزده دقیقه رو به سبک مسابقات واقعی تر و در عین حال سخت تر بازی کن . توی مسابقات واقعی مگه چند تا گل رد و بدل میشه تازه وقتی آدم هیجان زده میشه که بزور و با برنامه و فکرش بتونه یک گل به حریف بزنه این گل مزه داره چون واقعا به زحمت بدست اومده منظورمو متوجه میشی ؟

میدونم تو خیلی دوست داری گلهای زیادی توی بازی به ثمر برسونی اما یه کم بقیه رو هم در نظر بگیر . ببین من قبلا هم گفته بودم اگه بازیها رو هرچند مصنوعی سخت نکنیم بعد از چند بازی بازیها دیگه هیجان ندارن چون تمام بچه ها راحت تمام تیمها رو میبرن و نتایج از قبل معلومه انصافا این حالت بنظرت جذابه ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید هیجان این بازیها بیشتر به همین رقابتیه که بین بچه هاست . اگه میخوای از گل زدن زیاد لذت ببری توی کامپیوتر خودت مستر لیگ رو هم در کنار این لیگ بازی کن اینجا هر دو روز یک بار هر کاربر یک بازی داره این پونزده دقیقه رو به سبک مسابقات واقعی تر و در عین حال سخت تر بازی کن . توی مسابقات واقعی مگه چند تا گل رد و بدل میشه تازه وقتی آدم هیجان زده میشه که بزور و با برنامه و فکرش بتونه یک گل به حریف بزنه این گل مزه داره چون واقعا به زحمت بدست اومده منظورمو متوجه میشی ؟

میدونم تو خیلی دوست داری گلهای زیادی توی بازی به ثمر برسونی اما یه کم بقیه رو هم در نظر بگیر . ببین من قبلا هم گفته بودم اگه بازیها رو هرچند مصنوعی سخت نکنیم بعد از چند بازی بازیها دیگه هیجان ندارن چون تمام بچه ها راحت تمام تیمها رو میبرن و نتایج از قبل معلومه انصافا این حالت بنظرت جذابه ؟
    اینو قبول دارم. حالا بی خیال. این تیمهایی که گفتم چه قدر ازشون کم می کنی من بارسلونا بی خیال شدم.راستی چلسی هم اگه کسی برنداشته حاظرم بردارم.امشب قدرت چلسیو می بینیم

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان اون موقع که من در صفحه ی 114 رئال رو رزرو کردم محمد تیم دیگه ای میخواست فکر کنم این حق من باشه که این تیمو من ور دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حسین جان اگه وحید باسلونا رو بر نداره من برمیدارم یعنی رزرو کردمش البته اگه وحید بر نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان اون موقع که من در صفحه ی 114 رئال رو رزرو کردم محمد تیم دیگه ای میخواست فکر کنم این حق من باشه که این تیمو من ور دارم.
    راستش عادل جان منم دیشب همینو بهش گفتم . گفتم که عادل قبلا رئال رو خواسته بود . حالا بزار امشب بیاد ببینیم چی میشه .

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

راستی بچه ها یاید کیت سرور هم داشته باشین وگرنه موقع انتخاب تیم مشکل پیدا میکنین . حجم کیت سرور زیاد نیست حدود 2.5 مگه . اینم آدرس کیت سرور که باید نصبش کنین ( اونایی که دارن هیچی ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بجای نقطه چین filefront رو بزارید .

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

راستی بچه ها یاید کیت سرور هم داشته باشین وگرنه موقع انتخاب تیم مشکل پیدا میکنین . حجم کیت سرور زیاد نیست حدود 2.5 مگه . اینم آدرس کیت سرور که باید نصبش کنین ( اونایی که دارن هیچی ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بجای نقطه چین filefront رو بزارید .
    من كيت سرور 9.11 رو دان كردم 

مشكلي كه نيست ؟ 

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من كيت سرور 9.11 رو دان كردم

مشكلي كه نيست ؟
    نه مشکلی نیست . اما درمجموع همیشه سعی کن جدیدترین نسخه هر چیزو بگیری چون اشکالات احتمالی نسخه های قبلو بر طرف کردن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حسین چند نفر الان واسه تیم برداشتن موندن
    اونها هم امروز بردارن دیگه کم کم شروع کنیم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین چند نفر الان واسه تیم برداشتن موندن
    اونها هم امروز بردارن دیگه کم کم شروع کنیم
    سه نفر
    محمد , عادل و برادر خودت
    منم منتظر همین سه نفر هستم .

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

منم مشكلم حل شد 
    ممنون حسين جان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •