سلام...
من خونم زیتون کارمندیه.قطعی این چند روزه نداشت فقط چند ساعت جمعه قطع بود.فقط پینگش عصرها خیلی بالامیره.
سلام...
من خونم زیتون کارمندیه.قطعی این چند روزه نداشت فقط چند ساعت جمعه قطع بود.فقط پینگش عصرها خیلی بالامیره.
آیا می دانید مبین نت جمعاً در سراسر کشور فقط 200 مشترک دارد ؟؟
الآن که تعداد کاربراش فقط 200 نفره اینجوریه وای به روزی که زیاد بشن !!
منبع:
صفحه دوم هفته نامه عصر ارتباط شماره 377 مورخ 17 مهر 1389
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی کم هست![]()
آره
اینجوری که عصر ارتباط گفته این آمار رو مدیران مبین نت دادن و ایرانسل هم حاضر به ارائه آمار نشده!
اینم تست از روسیه و چند نقطه از اروپا :
وضعیت پینگ افتضاح شده!
![]()
ای کاش زودتر نوشته های دوستان رو می خوندم من امروز اومدن برام نصب کردن 1مگ نا محدود مودم outdoor اونم با کلی التماس و خواهش پول دادیم التماسم می کنیم
الان سرعتم داغونه نصاب گفت ممکنه موقطی باشه از مبین نت مشکل هست زنگ زدم مبین گفت فردا درست میشه
تا ببینیم
اگر فردا تا شب درست نشد تا دیر نشده میرم پسشون بدم انشالله گوش شیتون کر
راستی من اهوازم منطقه گلستان- بوستان
دوستانی که تو اهوازن تو منطقمون اگر مبین دارن بگن چطوره ممنون میشم
ایمیل بزنید هم ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بچه ها اگر مبین نت همیشه سرعتش اینجوری بود چقدر خوب میشد
![]()
Last edited by reza-ps3; 11-10-2010 at 03:38.
با سلام
فقط یه نکته ای هست توی تستی که به وسیله IDM انجام میشه با تست سایت Speed test
توی IDM به تعداد زیادی میتونید به یک فایل کانکشن بزنید و علاوه بر اون از تکنیک های Speed booster توی دانلود استفاده میکنه
ولی سایت اسپید تست تقریبا به علت ساختاری که داره تست میگیره حداکثر سرعت وب گردی شما رو نشون میده
چون توی وب گردی پارامتر هایی از قبیل Ping مهم اند پس بنابراین پینگ بالا سرعت باز کردن صفحات را کاهش میده
به زار یک مثال بزنم :
مثالا من یه اینترنت 1024 kbps دارم با پینگ پایدار 2000 ms در اون موقع سرعت صفحه باز کردن میشه اندازه دایل آپ ( 56 kbps ) که واقعا دارم اونو حس میکنم ولی دانلود ام با IDM هنوز تا 1024 را پر میکنه !
---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
جالبه توی کل بجه های این فروم فقط سرویس شماست که گاهی وقتا هم از اونوری غش میکنه !![]()
برا ایران بهترین ملاک برای پینگ سایت های یاهو و گوگل هست ، سعی کنید این دو سایت رو پینگ کنید به جای 1 ISP در یه نقطه دنیا.
سلام به همه
دوستا من میخواستم اینترنت وایمکس مبین نت بگیرم ولی نمیدونم کیفیتش وسرعت دانلودش چقدره ایا ارزش پولی رو که میدم داره یا نه از دوستانی که داشتن خوهش میکنم نظر بدن وراهنمایی بفرمایند ....
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)