با احترام
تیم مدیریت انجمن
چی هست این ؟
این عکس بوده اما نمیدونم چرا پاک شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدبخت شدیم رفت . اینترنت قراره 70 درصد گرون بشه . بهاره خانوم فکر کنم باید تعرفه ی منو تغییر بدی .![]()
این سایت جدیده که ریز کارکرد میزد ادرسش چی بود؟
آدرسش اینه
10.45.20.13
من وقتی تو سایت قدیمی میرم چک کنم ببینم چقدر دانلود کردم مقدار دانلود شبانه رو نمینویسه ،اما تو این سایت جدیده هست!
فکر نکنم برای من که از این 2020 گرفتم و قراردادش یک ساله ست تاثیری بزاره اما بقیه بدبخت میشن.بدبخت شدیم رفت . اینترنت قراره 70 درصد گرون بشه . بهاره خانوم فکر کنم باید تعرفه ی منو تغییر بدی .![]()
شرکت های خصوصی هم فکر کنم بعد از عید تعرفه هاشون رو گرون بکنند تا بتوانند کاربرهای مخابرات رو جمع کنن.
نگران نباش شما قرارداد یه ساله داری!بدبخت شدیم رفت . اینترنت قراره 70 درصد گرون بشه . بهاره خانوم فکر کنم باید تعرفه ی منو تغییر بدی .
البته تعجب نمی کنم اگه مخابرات بزنه زیر قراردادش و نرخ تعرفه هاشو بدون اطلاع بالا ببره!
عجب اوضاعی هست . طرف با 256 به اندازه سرعت 10 مگ دانلود میکنه ( مازندران )
بچه ها من دیگه دارم به این فکر می افتم برم از اراک به شهر های شمال،اونجا سرعتش از همه جا بیشتره!
دیشب سرعتم 20 تا بود،بزور 300 مگ گرفتم!
نمی دونم سرمو به کجا بکوبم!به مودمم؟!یا به کله رئیس مخابرات؟!
من می خوام برم دعوا کی میاد؟!شوخی کردم!
راستی هرکسی که 128 از گذرگاه داره بیاد سرعتشو در شب و روز اعلام کنه ممنون میشم!می خوام ببینم چطوره!(اگه با عکس باشه که عالی تر )![]()
300 مگ ؟! به نظرم این یه فاجعه است . جونیمون توی ایران تلف شد رفت . تف به این مسئول های مملکت سرعت 128 رو واسه کاربر خانگی کافی میدونند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)