تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 1049 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    اگه مراراهنمایی کنید ممنون میشم
    1کدامیک خوبه؟سینمای خانگی سونیfz900یا فیلیپس 5378؟کدامیک صدای صاف داره؟در مورددیدن فیلم کدام بهتره؟usbکدام قادر به نمایش فرمتaviدوربین میباشد؟
    2مدلهای جدیدفیلیپس کی میاد؟
    لطفا تلفن فروشگاه فیلیپس را بدید جون تلفنی میخام سفارش بدم
    دوست عزیز فیلیپس مدل 5378 نداره.فکر کنم منظورتون 3578 باید باشه.
    کلا بین این دو مدل مدل 3578 به نسبت سونی fz900- صدای بهتری داره یعنی هم تفکیک بهتر و هم صدای صاف تر و هم زیباتر.د رمورد usb اطلاعاتی ندارم ولی فکر کنم با توجه به اینکه مدل های به روزی هستند باید پخش کنند.
    تلفن فروشگاه رو هم ندارم.ببین از 118 می تونی بگیری.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کلا سونی قیمت سینماهاش با توجه به کاراییشون اکثرا بالاست.شما چقدر می خوای هزینه کنی واسه اینکار؟
    منم به همین معتقدم و بابتش از سونی اصلا خوشم نمیاد. ولی نمیدونم چراا این حس رو نسبت به سینمای 5500 ندارم. شاید این ویژگی در پایونیرها هم هست که باعث شده با RS70 هم قیمت باشه.

البته این وسط نباید کار شرکتهای گارانتی کننده و سود بیش از حدشون رو ندیده گرفت.

البته اینم قبول دارم که به جز لپتاپ و دوربین عکاسی و پخش ماشین و باطری، همیشه سونی لیاقت 10% گرونتر بودن نسبت به سایر برندها رو داره.

سونی چند سال هست در بازار دوربین عکاسی دست و پا میزنه ولی به هیچ جا نرسیده و من خیلی خوشحالم از این بابت کخ شرکتهای عظیم کنون و اندکی هم نیکون بهش فرصت نفس کشیدن ندادند.

دوست دارم کنون عزیز جوری سونی رو له کنه که از بازار دوربین عکاسی بیاد بیرون.
    Last edited by amir3408; 11-06-2010 at 12:57.

4. 4 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا 450...500 حالا یه کم بالا پایین تفاوتی نداره .

6. این کاربر از amin GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

منم به همین معتقدم و بابتش از سونی اصلا خوشم نمیاد. ولی نمیدونم چراا این حس رو نسبت به سینمای 5500 ندارم. شاید این ویژگی در پایونیرها هم هست که باعث شده با RS70 هم قیمت باشه.

البته اینم قبول دارم که به جز لپتاپ و دوربین عکاسی و پخش ماشین و باطری، همیشه سونی لیاقت 10% گرونتر بودن نسبت به سایر برندها رو داره.

سونی چند سال هست در بازار دوربین عکاسی دست و پا میزنه ولی به هیچ جا نرسیده و من خیلی خوشحالم از این بابت کخ شرکتهای عظیم کنون و اندکی هم نیکون بهش فرصت نفس کشیدن ندادند.

خب 5500 یک HT محسوب نمیشه و مثل سری های rs پایونیر بیشتر یه سیستم ترکیبی هستش واسه همینه که بحش با بقیه سواست.همونطور مثل سیستم های خونگی سونی که همیشه تو سبک و سطح خودش عالی بوده و همچنان هست.

تا 450...500 حالا یه کم بالا پایین تفاوتی نداره .
    تو این قیمت از سونی چیز چندان دندون گیری گیرت نمیاد.مدل DZ790 هستش که قیمتش بین 450 تا 500 هستش.و سبک کارش معمولی هست یعنی نه چیز بدیه و نه چیز خیلی خوبیه.
    مدل FZ900 از سونی هست که در حال حاضر از بقیه مدل هاش یخورده بهتر جواب پس داده ولی قیمتش حدودای 700 تومنه.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقاً سونی دوربین های خوبی می سازه ولی به هر حای قدمت و تجربه کنون و نیکون رو نداره
    سونی توی دوربین های دیجیتال کامپکت و شخصی یکی از بزرگترین مهره هاست و دوربین های متنوع و پرفروشی داره.
    توی دوربین های حرفه ای DSLR هم سونی بعد از خرید بخش دوربین سازی KonicaMinolta وارد شده که خوب اول خیلی چیزه خوبی نمیزد و به خاطر تازه وارد بودن معمولاً عکاسان حرفه ای در موردش موضع می گرفتند ولی در حال حاضر دوربین های خوبی می سازه مثل a700 و a900 که جالبه بدونید سنسور مورد استفاده در a700 سونی که ساخت خود سونی هم هست توی Nikon D90 و سنسور 24 مگاپیکسلی مورد استفاده در a900 با سنسور Nikon D3x یکسانه یعنی سونی خودش سنسور های بهترین دوربین های نیکون رو تأمین میکنه.
    به هر حال نیکون و کنون به واسطه قدمت بیشترشون هنوز بیشتر اسم و رسم دارند ولی به هر حال برای مشتری رقابت خیلی خوبه به عنوان مثال قبل از عرضه a900 سونی که یه دوربین فول فریم 24 مگاپیکسلیه دوربین کنون EOS1D MarkIII تنها دوربین تو این رده بود(21 مگا پیکسل) با قیمت حدود 8000 دلار که بعد از اینکه سونی دوربینش رو به قیمت 3000 دلار ارائه کرد قیمت دوربین کنون هم تو دو هفته به همین سطح رسید.
    اینکه ما بگیم امیدوارم هاسل بلاد یا سینار (hasselblad و Sinar) عزیز جوری کنون رو له کنه که از بازار دوربین بیاد بیرون درست نیست. چون دوربین هاشون خیلی بهتر از اسباب بازیهای کنون و نیکونه!!!

10. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون ازت علی رضا جان، کامل بود.
    ممنون که به حرفم توجه کردی.
    --
    بر خلاف اون دوستمون که می گفت صدای 787 اصلاً ارضاش نمیکنه شما کاملاً راضی هستی !
    امان از این گوش ها که زمین تا آسمون با هم دیگه فرق دارن
    راستش رو بخواید من هم اصلاً از صدای 787 خوشم نیومد!
    فکر میکنم زمانی که می خواهید صداش رو خیلی زیاد کنید distortion زیادی بوجود می یاد و صدا از حالت طبیعی کاملاً در می یاد من چون این مدل رو با JVC TH-D7 مقایسه کردم به نظرم صداش قابل مقایسه با جی وی سی نیست.

12. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اتفاقاً سونی دوربین های خوبی می سازه ولی به هر حای قدمت و تجربه کنون و نیکون رو نداره
    سونی توی دوربین های دیجیتال کامپکت و شخصی یکی از بزرگترین مهره هاست و دوربین های متنوع و پرفروشی داره.
    توی دوربین های حرفه ای DSLR هم سونی بعد از خرید بخش دوربین سازی KonicaMinolta وارد شده که خوب اول خیلی چیزه خوبی نمیزد و به خاطر تازه وارد بودن معمولاً عکاسان حرفه ای در موردش موضع می گرفتند ولی در حال حاضر دوربین های خوبی می سازه مثل a700 و a900 که جالبه بدونید سنسور مورد استفاده در a700 سونی که ساخت خود سونی هم هست توی Nikon D90 و سنسور 24 مگاپیکسلی مورد استفاده در a900 با سنسور Nikon D3x یکسانه یعنی سونی خودش سنسور های بهترین دوربین های نیکون رو تأمین میکنه.
    به هر حال نیکون و کنون به واسطه قدمت بیشترشون هنوز بیشتر اسم و رسم دارند ولی به هر حال برای مشتری رقابت خیلی خوبه به عنوان مثال قبل از عرضه a900 سونی که یه دوربین فول فریم 24 مگاپیکسلیه دوربین کنون EOS1D MarkIII تنها دوربین تو این رده بود(21 مگا پیکسل) با قیمت حدود 8000 دلار که بعد از اینکه سونی دوربینش رو به قیمت 3000 دلار ارائه کرد قیمت دوربین کنون هم تو دو هفته به همین سطح رسید.
    اینکه ما بگیم امیدوارم هاسل بلاد یا سینار (hasselblad و Sinar) عزیز جوری کنون رو له کنه که از بازار دوربین بیاد بیرون درست نیست. چون دوربین هاشون خیلی بهتر از اسباب بازیهای کنون و نیکونه!!!

پژمان عزیز با احترام به نظرات شما، من به دلیل علاقه زیاد همیشه و همیشه بازار دوربین عکاسی و کلا کالاهای مربوط به عکاسی رو زیر نظر دارم.

مدیوم و لارج فرمتهای هاسلبلد یا سینار یا مامیا هیچوقت نمیتونند گزندی به رده دوربین های DSLR برسانند چون اوصولا این شرکتها در رده دیگری فعالیت دارند و کاربری دوربینهای آنها چیز دیگری است.

ولی سونی دقیقا در بازار کنون و نیکون داره فعالیت میکنه که مدلهای آلفا 900 و سایر سری های آلفا تقریبا توفیق زیادی کسب نکردند.

کنون 1Ds هنوز هم کارایی فراوانی نزد اهل فن داره و تنها رقیب مستقیم اون فقط نیکون D3 و جدیدا D3x هست که اون هم دارای قیمتی در همون حدود هست.

دوربین همرده آلفا 900 از برند کنون 5دی مارک 2 و از برند نیکون دی700 هست و نه 1D یا 1DS

جالبه که این 3 دوربین تقریبا همزمان معرفی شدند که دنیای عکاسی رو شگفت زده کرد و همنطور که میدونید 5D Mark 2 اقبال بیشتری نسبت به 2 تای دیگه کسب کرد.

توفیقی که دی 90 یا دی 3 در بازار کسب کردند با همزاد های آلفا اصلا قابل مقایسه نیست.

کنون با مغرفی مدل جاودانه 5D به عنوان اولین فول فریم زیر 2000$ و آپگرید اون به مارک 2 و دوربین فوق العاده 40دی که هنوز هم با دوربینهای امروزی شانه به شانه حرکت میکنه و این اواخر هم 7دی چنان جاش رو محکم کرده که حتی نیکون هم شدیدا جا مونده و اینم حتما میدونید که کنون خودش سنسور ساز هست.

درسته نیکون از سنسور های سونی استفاده میکنه ولی سونی بازهم نتونسته رقیبی برای حتی نیکون باشه. در مورد دوربینهای کامپک هم سونی به دلیل اعتبار برندش تونسته سهمی از بازار ببره ولی همیشه و همیشه دوربینهای نیکون یا کنون یا حتی فوجی از دوربینهای سونی عملکرد بهتری داشتند " با قیمت نزدیک به هم"

امیدوارم تاپیک منحرف نشه.

ممنونم
    Last edited by amir3408; 11-06-2010 at 21:42.

14. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دلیل اینکه از خروج سونی از بازار دوربین خوشحال میشم اینه که به اصالت جنسی که میخرم شدیدا معتقدم و روش تعصب دارم. تلوزیونی به جز سونی یا لپتاپی به جز دل یا اچ پی یا اپل و ماشین لباسشویی به جز بوش یا کنوود یا ایندزیت و دوربینی به جز کنون یا نیکون و .... هیچ لطفی برام نداره.

چند وقتی هست که سامسونگ هم دوربین تولید میکنه!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخی که دادین . ولی من DZ790 به چشم تو نمایندگی نخورد . یعنی جمع شده ؟

اونجا که بودم قیمت چنتا سینما خانگی رو که تو چشم بود رو پرسیدم :

DZ810 به قیمت 470 هزار تومن .

FZ900: به قیمت 625 هزار تومن بود .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

QUOTE=amin GT;5049907]ممنون از پاسخی که دادین . ولی من DZ790 به چشم تو نمایندگی نخورد . یعنی جمع شده ؟

اونجا که بودم قیمت چنتا سینما خانگی رو که تو چشم بود رو پرسیدم :

DZ810 به قیمت 470 هزار تومن .

FZ900: به قیمت 625 هزار تومن بود .[/QUOTE]
    شما کجا مدل DZ810 رو دیدید؟این مدل فکر کنم توی اینجا همون مدل DZ790 شناخته میشه.

18. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •