باطری این گوشی خوبه امکاناتی هم که میده با این باطری خوبه
باطری این گوشی خوبه امکاناتی هم که میده با این باطری خوبه
در هر دو حالت عمودی و افقی میشه اس داد و کاملا رونه
دوستان به جای این حرفای غیر ضروری عکس از دسکتاپ گوشیتون بذارید لطفا [
QUOTE=pishi0014;5463772]Royce جان این برنامه که نصب کردی اسمش چیه؟ homescreen رو میگم
[/QUOTE]
همونطور که دوستان گفتن برنامه spb mobile shell هست
فکر کنم خیلی واضح گفتم
مثلا شما میخوای وقتی داری با برنامه Resco photo manager عکساتو میبینی با چرخش گوشی تصویر هم افقی یا عمودی بشه که این نرم افزار این کارو انجام میده
نه متاسفانه نشد بازهم، مینویسه:
cannot connect
the remote party has ended this connection
فک نکنم ربطی به مودم شدن گوشی داشته باشه!(شایدم داشته باشه)
چک کن ببین بلافاصله بعد از کانکت شدن قطع میشه یا اینکه وقتی قفل میشه قطع میشه
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
شما با سامسونگ پلیر برو تنظیم داره![]()
دوستان این اواخر کسی گوشیش رو با این رام هایی که مایکروتل میده آپدیت کرده؟
میخوام بدونم که مایکروتل برای این گوشی هم csc فارسی داده؟
چرا استارتش که مثه ویندوزای دیگس که
من پسر خالم یه دیاموند داره استارتاشون مو نمیزنه!!!
حتی اگه آی بروک رو نصب کنی یه عکس از استارت میاره که عینه مال منه
راستی حالا که بحث استارت شد بچه ها من چند وقتیه وقتی رو استارت میزنم برام مین منو میاره!!!
چه بکنم؟!!!!
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
آره مال من که اینطوریه
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
فک میکنی اینطوریه
منم همینطوری بود ولی بدلیل اینه که کم کم بیشتر میری تو بحر گوشی و استفادت بیشتر میشه
تازه میتونی نور صفحهتو کم کنی!!
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
نه بابا من همین چند روز پیش شارژشو تا 3روز با استفاده معمولی بردم(5-6 ساعت آهنگ 0.5-1 بازی و...)
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
آره بابا قبلا فارسیش یکم مشکل بود
حالا با ترفند mamsana راحت میشه
در واقع الان فارسی افقی راحتتره
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
همونطور که دوستان گفتن برنامه spb mobile shell هست
فکر کنم خیلی واضح گفتم
مثلا شما میخوای وقتی داری با برنامه Resco photo manager عکساتو میبینی با چرخش گوشی تصویر هم افقی یا عمودی بشه که این نرم افزار این کارو انجام میده[/QUOTE]
اینو که با یه نرم افزار که قبلا معرفی شده بودم میشه انجام داد
تفاوتش چیه(سرعت و...)
موقعی که گزینه advance فعال باشه گوشی بعنوان network adapterشناخته می شه و یک connection روی ویندوز pc ایجاد می شه بعد اگر با internet sharing وصل بشی اون connection قبلی بسته می شه و بعد یک connection جدید درست می شه شما برو روی اون کانکشن و ببین که اصلا یک adapter جدید با نام windows mobile base یا همچین چیزی وجوده داره و می تونی بری از قسمت device manager ویندوز روی network adabters ببیی .اگر همه چیز درست بود روی connection راست کلیلک و repair رو بزن و صبر کن دوباره وصل بشه و اگه از ایرانسل استفاده می کنی گزینه irancell web و irancell gprs هر دو رو امتحان کن در ضمن firewall رو خاموش کن.
گفتم که، برا اینکه نرمافزار پاکت اسکرابلر بتونه آهنگاییرو که گوش میدمرو تو سایت last.fm ثبت کنه، بایسی با مدیاپلیر گوش بدم (چون فقط اینو میشناسه)شما با سامسونگ پلیر برو تنظیم داره
شما باید Samsung touchWiz UI رو غیر فعال کنی تا وقتی استارترو میزنی استارتمنو بیادراستی حالا که بحث استارت شد بچه ها من چند وقتیه وقتی رو استارت میزنم برام مین منو میاره!!
چه بکنم؟
راستی استاد شما که واردی این تنظیم به چه دردی میخوره?!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)