با این که از دیدن سریال لذت میبرم وکلی باهاش حال میکنم.
اما
دوستان فکر نمیکنیدجریان کلی سریال از الان مشخص ومعلوم شده؟
با این که از دیدن سریال لذت میبرم وکلی باهاش حال میکنم.
اما
دوستان فکر نمیکنیدجریان کلی سریال از الان مشخص ومعلوم شده؟
جریان کلی از نظر شما چیه؟؟
خوب معلومه(حدس)
نازخاتون(رویا)بخاطر پایان نامه خودش باکمک شخصیت دیگر(مهران مدیری)به آینده منتقل تا مقدمات انتقال نیما رو به زمان خودشون فراهم کنه!!
هدف این کار هم باید:
1-پایان نامه نازخاتون
2-الماس کوه نور که برای تاجر خارجی(همران مدیری)ارزشمنده...
اما حالا چرا نیما رو انتخاب کردن هم دلایل زیادی ممکنه داشته باشه.
کلا موارد فوق فقط حدسیاته وبس...
دوست عزیز مگه این سریال معمایی و جناییه که شما حدس میزنید؟!!دوستان فکر نمیکنیدجریان کلی سریال از الان مشخص ومعلوم شده؟
خب طنزه
شاید حق باشما باشه..
شاید چون من دوست دارم سریال،فیلم و...رو که میبینم نشه ماجرای کلیش رو حدس زد ویه جورایی مرموز باشه...
بی خیال.![]()
این شماره سریال رو باید بدون فاصله زد دیگه؟
----------------------------------------------------------
من پیگیر تاپیک نیستم و شاید گفته باشند:
1-باباشاه همون طوری که در قسمت 13ام دیدیم هی میمیره و زنده میشه .
2-بازیگر نقش باباشاه از قسمت 30 به بعد به عنوان یک فرد روس که با نفش مدیری رابطه داره وارد میشه. انگار عاشق دختر جهان دولول می شه.
بدون فاصله باید بزنی.
قهوه تلخ را تقطیر(*) نکنید
قهوه تلخ را هنوز ندیدم و گذاشتم روی میز که ببینمش، کاری که او کرد تا استقلال اش را از تلویزیون حفظ کند، کار مهمی است. من این نکته را یک بار گفتم و برخلاف نظر حافظ مکررش می کنم که بازی با شعر را دوست دارم و بارها تضمین های طنز از اشعار کهنه و نوی شاعران کرده ام و زمانی که در رادیو کار می کردم، شاید بیست سال قبل، شعری از شاملو را به طنز درآوردم. در برنامه ای که من می نوشتم و در رادیو اجرا می شد، مهران مدیری یکی از بازیگران خوب صدای برنامه بود. تهیه کننده برنامه آمد و گفت این شعر را عوض کن، گفتم چرا؟ گفت مهران مدیری اجرایش نمی کند. رفتم سراغ مهران مدیری و گفتم قضیه چیست؟ گفت " من شاملو را دوست دارم و با او شوخی نمی کنم." گفتم ولی من هم دوستش دارم ولی با او شوخی می کنم. قرار شد هر کدام کار خودمان را بکنیم. من شوخی خودم را کردم و او هم شوخی خودش را. من در فضای داخل کشور کار کردم و می دانم حتی یک برنامه نیم ساعته طنز از آنتن تلویزیون پخش کردن چه مکافاتی است، چه رسد به اینکه بخواهی بیست سال کار کم عیب و خوب بکنی و مهران مدیری همین کار را کرد.
ابراهیم نبوی، بروکسل، 27 مهر 1389
تقطیر: اسم آلبوم جدید گروه کیوسک هست که قبل از این مطلب توضیحاتی داده بود که بی ربط با این تاپیک بود و نذاشتم
سلام دوستان عزیز
دیروز بدلیل یک سری تعمیرات محل کارم تعطیل بود قسمت 1 تا 9 قهوه تلخ رو که از .......... گرفته بودم دیدم
خوب نبود بلکه ضعیف متمایل به بد هم بود توقع داشتم اینجوری که توی کامنتها ازش تعریف شده خنده دار باشه اما...
دوستان دارن خیلی این سریال طنز رو بزرگ جلوه میدن اما من که لذتی نبردم و قسمت بعد رو نگاه میکردم به امید اینکه در این قسمت دیگه خنده ها شروع میشه اما امیدم نامید میشد!
راستی در مورد سود فروش این سریال اگه اینجوری فکر کنیم که یک چهارم جمعیت ایران قادر به خرید این سریال باشند و هر 5 نفر یک خانواده رو تشکیل بدن اینجور میشه تصور کرد که مثلا 60.000.000 جمعیت ایران تقسیم بر 4 که میشه 15.000.000 نفر و هر 5 نفر یه خانواده، میشه 3.000.000 خانواده که اگر همه این خانواده ها این سریال رو بخرن جمعا میشه 225.000.000.000 تومان اصلا این رقم هم نه نصف این مبلغ 110.000.000.000 تومن پول کمی نیستا!
نظر شما چیه؟
امیدوارم این کامنت حذف نشه
Last edited by majid.shiraz; 20-10-2010 at 18:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)