Nokia-X6 جان اگه شما هم مشکل منو داشتيد همين کاري که من کردمو بکنيد ديگه . من همين الان آپ کردم درست شد
ببين ...
![]()
Nokia-X6 جان اگه شما هم مشکل منو داشتيد همين کاري که من کردمو بکنيد ديگه . من همين الان آپ کردم درست شد
ببين ...
![]()
آفرین دوست خوبم. الان نگرانی های اونایی که ندارند رو حل کردی فقط براشون اینا رو هم بگو که
RM گوشیت چنده؟
پروداکت کدت چند بود (زیر باتری نوشته)
و ورژن نرم افزاریت چند بو دقبلا که شد 21 بع دآپ دیت
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
1. آپ دیت کردن گوشی موجب ابطال گارانتی نمی شود ولی تعویض پروداکت کد موجب ابطال می شود که میگن بعد ا ینکه آپدیت مورد نظرتونو با تعویض پروداکت کد انجام دادید میتونید پروداکت کدتونو به قبلی و همونی که رو برچسب گوشی نوشته تغییر بدید
2.آپ دیت بصورت آن لاین با OVI SUITE اصلا نیاز به تصویر و عکس نداره خیلی راحته البته چند صفحه قبل بصورت تصویری آموزش دادیم برو بگرد پیداش کن
1.گوشیتو باتریشو پر پر کن
2.آخرین ورژن OVI SUITE رو دانلود کن از خود سایت نوکیا
حدود 100 مگ هستش بعد نصبش کن تو کامپیوترتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.گوشیتو وصل کن و منتظر اعلان هاش باش تا بگه که وصل شد و synchronization کنکتکتها و اس ام اسها انجام بشه . از منوهای این سویت گزینه واسه بک آپ وجود داره اگه اطلاعاتی شامل فایل و کنتکت ها رو میخوای بک آپ بگیر
4. به سر برگ آپ دیت برو اونجا بزن گوشیتو آپ دیت کنه و تمام!
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
NSU = سربرگ یا تب آپ دیتر OVI SUITE
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
این همه دهنمون کف کرد کسی حرف ما رو گوش نداد تازه میگه درست شد![]()
نه عزيزم شما هم گفتي آپ کن اما من رفتم با جف آپ کردم . دمتون گرم خيلي کارتون درسته![]()
با جف آپ کردی با فونیکس آپ کردی آن لاین آپ کردی رو بیخیال (البته جای سواله که این آپ دیتها فقط تو روشش فرق داره نتیجش یه چیزه. جای بسی سؤاله)
مهم که اینه که خدارو شکر حل شد
شکر خدا
من اگر مجبور نبودم و گوشیمو نمیدزدیدن این گوشی رو نمیخریدم
الآن این همه روی gps این گوشی تبلیغ کردن هنوز نتونستم ازش استفاده کنم
(در این مورد الان آپدیت میکنم شاید نظرم عوض شد)
واقعا نوبره با گارانتی اصلی همچین مشکلاتی داشته باشی
بعد هم که من میخواستم بخرم هر چیشو میگفتم میگفتین برنامه هست براش (100% معلومه که تقصیر شما نیستا) ولی الآن یه برنامه برای پخش دایو ایکس پیدا نمیشه
بازی آسفالت رو که این همه نوکیا تبلیغ کرده بود با چه مکافاتی نصب کردیم (از این بگذریم که به نظرم خیلی بازی بیخودیه)
تاچش که این همه تعریف کردن به نظرم تکنولوژی خیلی خوبی داره اما بعضی وقتا هیچ ریسپانسی نداره
تایپ کردن با کیبورد کیوورتی برای من کار راحتی نیست در صورتی که این کارو با استار مثل آب خوردن انجام میدادم
ز دوربینش خیلی استفاده نکردم امّا بدک نیست ولی دکمه ی دوربینش عملا بی مصرفه
ببینم کسی تا حالا تونسته از آفیس گوشی استفاده کنه؟ منظورم جییه که کد میخواد
راستی بچه ها من یه مشکل اساسی دارم گوشیمو نمیتونم به صورت mass storage به کامپیوتر وصل کنم تو دیوایس منیجر ویندوز مینویسه بلاک شده
(فعلا میخوام آپدیت کنم کنم)
دوستانی که به 21 آپ کردن آیا مولتی تاچ توی گالری هنگام زووم دو انگشتی اضافه شده به گوشی؟!!!
نه عزيزم اضافه نشده ...
عجب Gps خوفي داره ... چقدر خوشحالم![]()
در وب بروزر گوشی اضافه شده.....نسخه 7.2
1.سلام
2.جی پی اس گوشی اصلا مشکلی برای من تا به الان نداشته کار میکنه مث ساعت
3.منم با گارانتی اصلی نوکیا گرفتم البته فول پکشو ولی هیچ مشکلی نداشته همیشه همه چی درست از آب در نمیاد
4.در مورد اینکه همه می گفتن برنامه زیاده واسش باید بگم حرف همگان رو وللش.. نه داداش با اینکه میگن برنامه زیاده ولی سخت واسش پیدا میشه که درست کار کنه یا سریال و ساین کردن نخواد. بعضی برنامه که رو 5800 نصب می شن رو این کار نمی کنن.
5.نوکیا اصلا مجوز پخش دایویکس رو این گوشی نداشته فقط بتازگی رو ان 8 این مجوز راه اندازی شده تقصیر از نوکیاست البته برو از این سایت داویکس پلیر بردار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و همچنین تو خود سایت نوکیا از اسمارت مووی smart movie برای پخش دایویکس تو فاروم هاش توصیه شده ولی من نصب کردم درست و حسابی نشون ندارد و فریم فریم بود
6.بازی آسفالت پیش فرض رو گوشی های فارسی دار با گارانتی اصلی و فریم ویر 20 نصب نبود بنده خیلی راحت نصبش کردم مشکلی نداشت میومدی اینجا واست لینک می دادیم اینقده اذیت نمی شدی نفس. گرچه همچی بازی درست وحسابی و خوشایندی نیستش
7.تاچش واقعا فوق العادس. تو تاچ های نوکیا بهترینه. و چون اولین تاچ خازنیه و نمیشه گفت اولین همیشه بهترینه! اولین تجربه نوکیاست ولی بای دبگم واقعا عالیه .درسته بعضی وقتها شاید شاهد بعضی عدم ریسپانس ها باشیم این هم تنها به تاچ مربوط نیست سخت افزار زیر گوشی هم ملاک نظره
8.صفحه کلید کورتی این گوشی یکم کوچیه . نوکیا چاره ای نداشت چون گوشی کوچیکه. معمولا ال سی دی تاچ اسکرین اونم خازنی که فقط با انگشت دست کار می کنه باید بزرگ باشه تا انگشت راحت روش بره چون با قلم کار نمی کنه ولی خوب کاریش نمیشه کرد چون نوکیا خواسته یه گوشی کوچیک توپی با تکنولوژی تاچ جدید بده بیرون نمیشه از این نظر بهش خرده گرفت. راستی تازگیا واسش مداد هم ساختن اگه به دستمون برسه که فوق العاده میشه
9.اتفاقا دکمه دوربین جز لاینفک گوشیه چون اگه بخوای دستت تکون نخوره نیاز بهش داری. واسه فوکوس کردن و فوکوس دقیق هم نیاز بهش داری. دوربینش زیاد مشتی نیست چون اسمارت فون و دوربین کنار هم زیاد جور درنمیان ولی ان8 انگار شاهکار دوربین شده. البته دوربین ایکس 6 بدک نیست من بین رقبا اینو گفتم
10. آفیس خود گوشی به اسم QUICK OFFICE جز برنامه های رایگان همراه گوشی اصولا کد نمیخواد مگه اینکه خودت یکی دیگشو نصب کنی که طبیعتا نیاز به ساین کردن هستش.
11.در مورد عدم اتصال گوشیت باید مربوط به ویندوزت باشه . برنامه های امنیتی خود گوشی و کابل یو اس بی. اینا رو چک کن.
12.صلاح میدونم آپ دیتش کنی
ممنون. خسته نباشی![]()
داداش گلم. موضوع مالتی تاچ تا لمس چندنقطه ای هم سخت افزاریه هم نرم افزاری. باید بگم این گوشی تا جایی که می دونم ساپورت سخت افزاری هم برای مولتی تاچ بودن نداره. البته نوشته که واسه باروزر یه قابلیت های مولتی تاچ اضافه شده ولی واسه گالری فکر نکنم همچی چیزی بیاد. بازم نمی دونم خدا رو چی دیدی
این قابلتی رو ایکس 10 سونی اریکسون ساپورت میشه ولی نرم افزارش منظور اندروید 1.6 ساپورتشو نداره و با آپ دیت به 2.1 این قابلیت رو خواهد داشت
همچنین مسئله تعداد نمایش رنگ که باید بگم سیمبیان 16میلیون رو ساپورت داره
ویندوز موبایل فقط 65 هزار رنگ
اندریود 1.6 حدود 256 هزار رنگ
ان 8 آخر همه این چیزاست![]()
Last edited by Help118; 14-07-2010 at 17:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)